- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
İnsalllah vardır canım daha erken bekle bakalim 14 günü duam seninle canım bende aşılama yapicam ilk olcak benimde
KizzZ bu arada ben seni bi an taniyamadim ismin değişik senin adın neydi hangi kızcesin
Hmm aramızda yenisin yanı o zman hoş geldinbn bıkac gndr grıyorm cnm bı hfta falan oldu uyeydm takp edıyodm ama grmıyodm
inşallah hayırlı sonuclanir hangi doktora gidiyonuzVeeeeeee adetttt gelirrrrrrrr sonunda RABBİME şükürler olsun patliycaktim yoksa pazartesi doktor randevum var kızlar sanırım ignelere başlıycaz
İnsalllah canım benim ben meteye gidiyorum İzmir Çiğli de caniminşallah hayırlı sonuclanir hangi doktora gidiyonuz
Merhaba arkadaslar ben 12 haftalik hamileyim.size destek olmak icin yaziyorum.
bir bucuk yil cocuk icin ugrastik. Ne bunalimlar yasadim.neler neler. Ikimizdede bir sıkıntı yoktu. Uc kere asilama yapirdik. Ucuncude tuttu Allaha sukur.hatta ilk ikisinde tek yumurtam vardi olmadi. Ucuncude iki yumurtam vardi ikiside ayni gun dollenmis:) Allahin isi.
Asilamada sansiniz gitgide yukseliyor. Tup bebege gecmeden once sonuna kadar asilama deneyin derim. Daha az zahmetli oluyor. Hem maddi hem manevi.
Allah sizlere en kisa zamanda nasil eder Insallah
Cnn daha dedim benm adet gelmiyo adetim duEnli dedim 5 şubatta olacaktım olmadim cnm cuma günü olmam gerekiyorduVeeeeeee adetttt gelirrrrrrrr sonunda RABBİME şükürler olsun patliycaktim yoksa pazartesi doktor randevum var kızlar sanırım ignelere başlıycaz
haydi gözün aydin kız hamilesinkızlar cuma adet günümdü olmadım bugün test yaptım cık ı yarın kan vericem dua edin nolur
Cnn önce klomen ile catlayma iğnesi yapildi olmadi sonra ekimde rahim filmi çekmiştim tuplerim açık çıktı ama rahime et parçası var dedi doktorum ameliyat olacaktım martta ışte inofolic vermişti 2 aydır onu kulaniyorum cnm bide bu ay 3 kez ilişki oldu ikisinde preseed jel kuallandim ilişkiden incede belime yaki yapistirdimherangi bi tedavi gordunmu
inşallah kan sonucunda iyi çıkarCnn önce klomen ile catlayma iğnesi yapildi olmadi sonra ekimde rahim filmi çekmiştim tuplerim açık çıktı ama rahime et parçası var dedi doktorum ameliyat olacaktım martta ışte inofolic vermişti 2 aydır onu kulaniyorum cnm bide bu ay 3 kez ilişki oldu ikisinde preseed jel kuallandim ilişkiden incede belime yaki yapistirdim
Sağol cnm 12 gibi cikacakinşallah kan sonucunda iyi çıkar
cikinca yazSağol cnm 12 gibi cikacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?