infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Veeeeeee adetttt gelirrrrrrrr sonunda RABBİME şükürler olsun patliycaktim yoksa pazartesi doktor randevum var kızlar sanırım ignelere başlıycaz

Merhaba arkadaslar ben 12 haftalik hamileyim.size destek olmak icin yaziyorum.
bir bucuk yil cocuk icin ugrastik. Ne bunalimlar yasadim.neler neler. Ikimizdede bir sıkıntı yoktu. Uc kere asilama yapirdik. Ucuncude tuttu Allaha sukur.hatta ilk ikisinde tek yumurtam vardi olmadi. Ucuncude iki yumurtam vardi ikiside ayni gun dollenmis:) Allahin isi.
Asilamada sansiniz gitgide yukseliyor. Tup bebege gecmeden once sonuna kadar asilama deneyin derim. Daha az zahmetli oluyor. Hem maddi hem manevi.
Allah sizlere en kisa zamanda nasil eder Insallah

Veeeeeee adetttt gelirrrrrrrr sonunda RABBİME şükürler olsun patliycaktim yoksa pazartesi doktor randevum var kızlar sanırım ignelere başlıycaz
Cnn daha dedim benm adet gelmiyo adetim duEnli dedim 5 şubatta olacaktım olmadim cnm cuma günü olmam gerekiyordu

herangi bi tedavi gordunmu
Cnn önce klomen ile catlayma iğnesi yapildi olmadi sonra ekimde rahim filmi çekmiştim tuplerim açık çıktı ama rahime et parçası var dedi doktorum ameliyat olacaktım martta ışte inofolic vermişti 2 aydır onu kulaniyorum cnm bide bu ay 3 kez ilişki oldu ikisinde preseed jel kuallandim ilişkiden incede belime yaki yapistirdim

yakıyi yurtlama tarihinde mi yapıştırdin bende bi yapiyim bakim

inşallah kan sonucunda iyi çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…