- 27 Mart 2016
- 422
- 542
- 23
orası öyle tabikide cnm kısmet ya bakalımUmudumuzu kaybetmemiz lazım bana hic olmayacakmıs gibi geliyorRabbim isterse hersey olur .Ol der olur
Umudumuzu kaybetmemiz lazım bana hic olmayacakmıs gibi geliyorRabbim isterse hersey olur .Ol der olur
testim yok iki güne gidicem olursada olmazsada artık olmazsa aşılama olacakAmin canimhadinur test in varsa sabah yap yada kan varsa çıkar kesin ınsallh gönlünde n geçen olur
Milletin sorması agız arastırmaları nefret ettitiyor ya en büyük stres onlarr
Aynen ya basladilar olmuyor mu demelere :)Çevre baskısı berbat
Uyku tutmadı. .Kızlar siz niye uyumadınız ? :) :) Ben adetliyim adetliyken benim is yapasim geliyor evi topladım esimin kürünü yaptım uykum kactı
Aynen ya basladilar olmuyor mu demelere :)
yemin ediyorum al benden o kadar gecn kuafore gittim o bile soruyo yaMilletin sorması agız arastırmaları nefret ettitiyor ya en büyük stres onlarr
Esimde benimle uyur ama kafasini koyar koymaz uyudugu icin anlamadi bende is yaptim :)Uyku tutmuyor esim de saniyede uyuyor illa ki benle yatacak yatakta dön dön böyle saatler geçiyor işte tatlim
Şükür cnm sen nasılsın. .Eses07 nasılsın canım
Uyku tutmuyor esim de saniyede uyuyor illa ki benle yatacak yatakta dön dön böyle saatler geçiyor işte tatlim
Eşimle küs olunca bende temizlik ütü pastalar börekler iş aşkı doğar
Dısarıda ki insanlar neyse de akrabalar sorunca sinir oluyorum istemiyorum diyorum teyzem de laf pesinde olmuyor mu diye soruyor utanmadan direk soruyor bir de ..yemin ediyorum al benden o kadar gecn kuafore gittim o bile soruyo ya
Aslında böyle yazınca bir neden bulamadım ama en son romatik yemwk hazirladim tuttu yanına gitti domates biber birseyler hazırladı oysa hersey çok hostu mumlar müzik ona bozulmustum yani böyle şeyler yani yazdığımı okuyunca basit şey mis diyorum şimdi ama işte kırılıyorum o an hemen de barismayinca evi baştan sona hallediyomŞükür cnm sen nasılsın. .
Aynı bende cnm. .
Ooo süper kolay gelsin. .
De niye küs. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?