abla ben cok kotuyum temmuz beri ugrasiyoruz ama her ay kirmizilari goremiyorum bir turlu hamis kalamadimİnşallah kuzum ❤
Bizde iyiyiz canimm Arya'm diş çıkardı büyüyor işte hızla. Dualarım sizlerle canım Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
abla ben cok kotuyum temmuz beri ugrasiyoruz ama her ay kirmizilari goremiyorum bir turlu hamis kalamadim
bat ne demekcanım regl oldum 24 nisan yeni bat(((((((
beklenen adet tarihi :) aslında beklenmyen bzm içinbat ne demek
8 aylık evliyim canım ilk günden beri istiyoruz esim çok üzülüyor olmayınca ben adet olduğum gün resmen gizli gizli ağlıyor ama belli etmemeye calisiyor sigara içtiğine buluyor yaşı 33 ona buluyor oysa ikimizde doktora gittik hiç bir sorunumuz yok biraz fazla tepki veriyor ama benim soylediklerimi duymuyor bende çok üstüne gitmiyorum baba olma aşkıyla dolu birisi inşallah ona hayırlı bir evlat verebilirim; )
bilmemi o kirmizi yi gorunce insanin yasadigi hayal kirikliginibeklenen adet tarihi :) aslında beklenmyen bzm için
Rabbim bu son olsun. .bilmemi o kirmizi yi gorunce insanin yasadigi hayal kirikligini
bat ne demek
Doktor kalp şeklinde olan Rahmim için operasyon önermişti ya birde TSH seviyem2,7 ve 2,5 üzeri gebe kalmayı etkiler demişti.
öyle olunca başka bir doktora daha gittik. Ünlü bi doktor; bana d vitamini ve diğer vitaminlerimi sordu. TSH normal merak etmeyin dedi.
Folibol, devit-3 ve dodex verdi. Bir de eşimle bana bişey verdi adını unuttum.Ve en önemlisi ameliyatlık değilsin dedi. Klomen kıllanmıştım 2 kere çok tercih etmediğini diğer ay adetin 2. Günü yumurtlama tedavisi vereceğini söyledi. Biraz içim rahatladı. Bize kızdı bu kadar negatif olmayın sizin aşılama Vaktiniz daha gelmemiş dedi. Sol yumurta da iltihap olduğu için soğan kürü de yapayım diyorum. Hayırlısı bakalım ne olacak..
beklenen adet tarihi :) aslında beklenmyen bzm için
benide listeye eklermisiniz :?
8 aylık evliyim canım ilk günden beri istiyoruz esim çok üzülüyor olmayınca ben adet olduğum gün resmen gizli gizli ağlıyor ama belli etmemeye calisiyor sigara içtiğine buluyor yaşı 33 ona buluyor oysa ikimizde doktora gittik hiç bir sorunumuz yok biraz fazla tepki veriyor ama benim soylediklerimi duymuyor bende çok üstüne gitmiyorum baba olma aşkıyla dolu birisi inşallah ona hayırlı bir evlat verebilirim; )
Kızlar merhaba. Bugün aşılama yaptırdım. İlk denemem. Karnımın içinde felaket bir basınç var. Resmen gaz ağrısı gibi bir ağrı. Bu normal mi.
Merhaba kızlar bende yeniyim . Bende bu ay kırmızıları gördüm maalesef ama öbür aya inşallah aşılamaya başlıyorum .sıkıldım artık çocuksuzluktan hele bide çocuk yokmu diye keyif kaçıranlardan püfff
Hemen ekliyorum tatlım ♡Eses07 beni de listeye eklemisiniz bat 30 mart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?