Hayırlısı olsun canımCanım benim bat 11 nisan. Doktor iki hafta sonra regli olmazsan gel test yapalım dediği tarih. Bakalım hayırlısı hepimizin adına.
bı kayboluyorum bı gelıyorum bebegm yaaaaa eee ne var ne yok bakem
Eses tahlil sonucunuz yeni sanırım ileri hız benim dr 50 ve üzeri olmasını bekliyoruz demişti doğal gebelik içinMorfoloji %50
Baş anomalisi %16
Akrozom anomalisi %16
Orta kısım anomalisi %12
Kuyruk kısım anomalisi %10
İmmatür morfolojide sperm sayısı %8
Hacim 3CC
Sperm sayısı 40 milyon
Phss% %69
Ph 8,0
Sıvılaşma zamanı ; >60
Lökosit / ml ; 0,6 milyon
Renk; Opak beyaz
Hareketlilik %69
Hızlı lıneer hareket (+4) %17
Yavaş lineer hareket (+3) %47
Lokalize (+2) %5
Hareketsiz (+1) %31
Aglütisyon yok
Sperm sonucumuzdan anlayan varmı?
Eses tahlil sonucunuz yeni sanırım ileri hız benim dr 50 ve üzeri olmasını bekliyoruz demişti doğal gebelik için
Sizde hız sorunu gozukuyor yani.sen bu testi hem urologa hemde kdogumcuya gosterdin mi ne diyorlar.
Sende yıllardır bekliyorsun tekrar bi asılama dene bence daha once yaptırdıgını da biliyorum ama yeniden giriş tedaviye
Biraz bıkmışlık boşvermişlik var sende sanki ben oyle sezimledim
Erkekler için onemli değilde kadınların her sene hormonları değişiyor.Allah tez zamanda nasip etsin.
Edit önceki msjları okuyamadım tahlille ilgili yazdıysan
benim ben :)Tamam canım benim ✔
Rose Rose sen değilsin demi?
Bat ne zamanbı kayboluyorum bı gelıyorum bebegm yaaaaa eee ne var ne yok bakem
Drdan dra yorumlar farklı oluyor biliyorsun.esim ameliyat olmadan once mlde 20 hız 20ydi yinede normal olan 2-3 dr oldu.sonra ameliyata gerek yok diyende..Merhaba canım. .
Evet eşim varikosel ameliyatı oldu. .
İleri hız düşük. .
Aşılama denemeyi düşünüyorum inşallah. .
Evet bi geri çekilme oldu bende nedense. .
Doktorlar doğal yolla da olur diyor. .
Ama hiç olmadı . .
Sizin durumlar nasıl tatlım?
Tamam canım :)))benim ben :)
Drdan dra yorumlar farklı oluyor biliyorsun.esim ameliyat olmadan once mlde 20 hız 20ydi yinede normal olan 2-3 dr oldu.sonra ameliyata gerek yok diyende..
Sonuc itibariyle varikosel ameliyatı oldu 3 ay sonra degerler duzeldi.mlde 40 hız toplam 37 oldu.ürolog normal olur bir sene bekleyin diyor.bizden daha az olanların normal olmus.kdogumcu ise hız yavas diyor
Şuan vitamin kullanıyor esim.9 ay bitti
Ay sonu yeni test yaptıracagız inşallah
Olmadı agustos gibi asılama kararı aldım
Allah ol der oluverirBizden daha düşük arkadaşın oldu . .
Allah ol der oluverir
Çok yakın zamanda hepimiz tadacağız bu güzel duyguyu inanıyorum
Takmayalım kafaya nolur
1 2 4 5 7 8 9 10 11 15 19 20 23 24 25 27 28 bunlar var aşılamamın 16 .günü bu gün akşam kan verdim sonuç pozitif ama daha çok yeni dediler 43 çıktı bakalım değerler katlayacakmıKızlarrr kimlerde erken hamilelik belirtileri varr
1-Mide bulantısı
2-Baş dönmesi
3-Tansiyon düşmesi
4-Alt karında şişkinlik , hassaslık
5-Kasıklarda batma yada sancı, kramp
6-Kirpiklerin karışması
7-Bel ağrısı
8-Akıntı artması
9-Göğüslerde hassasiyet
10-Göğüslerde şişme
11-Göğüs uçlarının acıması
12-Göğüs uçlarının renginde koyulaşma
13-Sık idrara çıkma
14-Uyku hali
15-Halsizlik
16-Ağızda kuruluk
17-Ağızda metal tadı hissetmek
18-Göz bebeklerinin büyümesi
19-Yorgunluk hissi
20-İdrar kokusunda değişme
21-Kokulara aşırı hassasiyet
22-Gazlı olmak
23-Mide yanması
24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi
25-Bel kalınlaşması
26-Adet gecikmesi
27-Akşamları aşırı üşüme
28-Mide kazinmasi
(ALINTIDIR)
Crescent
1 2 4 5 7 8 9 10 11 15 19 20 23 24 25 27 28 bunlar var aşılamamın 16 .günü bu gün akşam kan verdim sonuç pozitif ama daha çok yeni dediler 43 çıktı bakalım değerler katlayacakmı
valla şaşkınlıktan başka bişey yok bizdeAaa hayırlı olsun tatlımm çook sevindim
valla şaşkınlıktan başka bişey yok bizde
bakalım nolacak drda vatana millete hayırlı olsun hamilesiniz dedi öylece kalakaldık eşimle her ay gidiyoruz ne gatif beklentide gene öyleydi hendim alıyorum raftan ordaki görevli çocuk çarptı eliimden güldü sadece ve evet dedi saşkın şaşkın ağladım sadece
inşallah canım 28 e kadar yazmışlar aslında 29 ada duygusallık ağlamayı yazmalılardı bu sözün bile ağlattı beni mevlam bütün tatmayanlara tattırsın benden çok sizlere duam çok şükür bir kızım var benim 16 yasında ama tatmayanları olmayanlar üzülenler çok etkiliyor beni benim bu üçüncü aşılama ekimden beri ama olmayınca tabi biraz üzülüyorum ama inanki duyduğum arkadaşlarımın üzüntüsüne üzüldüğüm kadar deil çevremde yakınlarım var giyaplarında dualar ediyorum sizlerde dualarımdasınız hepAyy Allahım banada yaşatacak mı bu duyguyu acaba
inşallah canım 28 e kadar yazmışlar aslında 29 ada duygusallık ağlamayı yazmalılardı bu sözün bile ağlattı beni mevlam bütün tatmayanlara tattırsın benden çok sizlere duam çok şükür bir kızım var benim 16 yasında ama tatmayanları olmayanlar üzülenler çok etkiliyor beni benim bu üçüncü aşılama ekimden beri ama olmayınca tabi biraz üzülüyorum ama inanki duyduğum arkadaşlarımın üzüntüsüne üzüldüğüm kadar deil çevremde yakınlarım var giyaplarında dualar ediyorum sizlerde dualarımdasınız hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?