bnde halen gelen gıden yok tatlım yarın kan vercem
nolur dua et esesım bıtanem cokk ıhtıyacım varrAyy haydi hayırlısı olsun
tabı hemen yazarı ıyı kotu ne olursa rabbım yuzumuzu guldursun
bebiş gelir inşaallahbnde halen gelen gıden yok tatlım yarın kan vercem
bebiş gelir inşaallahbnde halen gelen gıden yok tatlım yarın kan vercem
ınsallah cnm sen bıde benı gorsen acaba adet olcammı olmıcam mı dye stresteyımbebiş gelir inşaallah
Çok heyecanlı yaaa
Saat kaçta randevunınsallah cnm sen bıde benı gorsen acaba adet olcammı olmıcam mı dye stresteyım
Saat kaçta randevunınsallah cnm sen bıde benı gorsen acaba adet olcammı olmıcam mı dye stresteyım
aaaaa gercekmı hadı hayrlısı bebegım ya randevum yok drek gdıp kan vercem adetım gecdı dıycemSaat kaçta randevun
Ay ben çatlarım sabaha kadar nası beklicezvalla üç günüm kaldı benimde bat a olcam diye ödüm kopuyo
ınsallah olmayız ınsallahSaat kaçta randevun
Ay ben çatlarım sabaha kadar nası beklicezvalla üç günüm kaldı benimde bat a olcam diye ödüm kopuyo
Saat kaçta randevun
nolur dua et esesım bıtanem cokk ıhtıyacım varr
tabı hemen yazarı ıyı kotu ne olursa rabbım yuzumuzu guldursun
Rabbim yüzümüzü güldürsün kızlar. .bebiş gelir inşaallah
Çok heyecanlı yaaa
HAYIRLI OLSUN Canımmmm çok sevindim hadi bakalım sağlıklı bi gebelik ve sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah. .1 2 4 5 7 8 9 10 11 15 19 20 23 24 25 27 28 bunlar var aşılamamın 16 .günü bu gün akşam kan verdim sonuç pozitif ama daha çok yeni dediler 43 çıktı bakalım değerler katlayacakmı
Darısı başımıza inşallah ✔HAYIRLI OLSUN Canımmmm çok sevindim hadi bakalım sağlıklı bi gebelik ve sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah. .izmirde nerde yaptırdın Canım aşılamanı?
Amin Canım imşallah...ben bugün adet oldum gene hemde beklenenden 4 gün önceDarısı başımıza inşallah ✔
Inşallah senin tutmuştur bu ay Canım Rabbim hayırlısını versin...Darısı başımıza inşallah ✔
Inşallah senin tutmuştur bu ay Canım Rabbim hayırlısını versin...
Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah : (Amin Canım imşallah...ben bugün adet oldum gene hemde beklenenden 4 gün önce
Amin Canım imşallah...ben bugün adet oldum gene hemde beklenenden 4 gün önce
Amin inşallah. .Inşallah senin tutmuştur bu ay Canım Rabbim hayırlısını versin...
tabıkı canm ne nedemek hep duamdasın askısıRabbim yüzümüzü güldürsün kızlar. .
Duâ eder, duâ beklerim her zaman. .
❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?