infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Ben ilk defa kullanacagim..doktor kontrolu ile biliyorum ben. .kullanimi nasil onun tatlim? bu ay doktora gittigim de catlamis dedi ama test daha iyi catlamadan haberimiz oluyor değil mi?

evet tatlım ben ilk aylar adetten 5 gün sonra falan başlamıştım her gün yapıyordum baktım 12,13 yada 14 e kadar bişey yok sadece o dönemde kırmızı çizgi cıkıyor birde kasık ağrısı ama fena agrıyor birde ateş oluyor hep çift çizgi cıktığında.idrar testi ile çift çizgi çıktıktan 1,5 gün sonra çatlıyormuş yumurta.

cancazım hamile kalana kadar çalış hamilelik dönemindede eğer dayanabilirsen devam edersin doğum iznini kullanırsın sonrada istersen çıkarsın işten bebeğine bakarsın

Bende ne iatedigimi bilmiyorum sanirim bazen iyiki calisiyorum diyorum:) eger hamile kalirsam ... nasilsin kuzim gecen yazdim sana gormedin sanirim

Aaa bilmiyodum btanem bak bosa kana gitme bi test al 20nin ustndeyse idrarda cikiyomus sen dinle beni btanem

ozmn onuda yarın yapıyım hep yarın yarın dyıp durdum ya ufff sabrıma hayret ettm

doğu görevinde lojmandayım komşular var ama bu durumdan kimsenin haberi yok

oyy kıyamam sana bizle konuş bol bol sıkma kendini .benimde öle kimsenin haberi yok daha belki tahmin ediyorlardır ama insan kendine bile itiraf edemiyor bazen çocuğum olmuyor diye .bizi en iyi biz anlarız.yaz bol bol sıkılma canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…