infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

iki çizgi rengide aynı olmaliymis silik olmamaljymis dimi cnmm

bacılar duamı okudum tek tek niklerinizi söyledim adları aklıma gelnleride söyledim RABBİM kabul eder inşşş
kocaman amin deyin inş yarın devam yine ALLAH izin verirse

Kızlar merhaba nasılasınız ben yeni oturdum bi bakayım size dedim. Ne var ne yok ben aynı işte buruk kızlar y. Lütfen el birliğiyle bi çare bulalım bu durum kafamızdan atmak için ne yapmalıyız düşünmemek için biraz rahatlamak için. Çok bunaldım yahu

cancazım görmedim ben özledenmi attın allah allah...
canım 8 mart regel olmam gerekiyor bakalım hayırlısı olsun inşallah.. sen ne alemdesin geldimi adetin..

İnsallah 2. Bebusinde hayirlisiyla gelir canim ben hala olmadim betahcg 2.26 cikti sokturucu kullaniyorum biliyorsun bugun bitti bakalim nolucak

hg bacım hg vla ben kendimi oyunlara vurdum daha çok sitrest oluyorum

bacılar duamı okudum tek tek niklerinizi söyledim adları aklıma gelnleride söyledim RABBİM kabul eder inşşş
kocaman amin deyin inş yarın devam yine ALLAH izin verirse

Beni soylediysende soylemediysende amin amin.. Rabnim kabul eder insallah :)

İnsallah 2. Bebusinde hayirlisiyla gelir canim ben hala olmadim betahcg 2.26 cikti sokturucu kullaniyorum biliyorsun bugun bitti bakalim nolucak

allah allah söktürücüye rağmen olmadın tövbe o nasıl iş öyle tuhaf bir durum olmuş..

amin inşallah ne zaman olursa olsun hayırlısı olsun hakkımızda inşallah.. bütün bebek bekleyen arkadaşların inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…