kzlar dada ne var ne yok ozledım sızı.
kızlar bn ckyorum kocıs kızcak sureklı o blgısyar acıkmı dye
kzlar dada ne var ne yok ozledım sızı.
:102::10
evet tatlım ben ilk aylar adetten 5 gün sonra falan başlamıştım her gün yapıyordum baktım 12,13 yada 14 e kadar bişey yok sadece o dönemde kırmızı çizgi cıkıyor birde kasık ağrısı ama fena agrıyor birde ateş oluyor hep çift çizgi cıktığında.idrar testi ile çift çizgi çıktıktan 1,5 gün sonra çatlıyormuş yumurta.
cancazım görmedim ben özledenmi attın allah allah...
canım 8 mart regel olmam gerekiyor bakalım hayırlısı olsun inşallah.. sen ne alemdesin geldimi adetin..
Kızlar merhaba nasılasınız ben yeni oturdum bi bakayım size dedim. Ne var ne yok ben aynı işte burukkızlar y. Lütfen el birliğiyle bi çare bulalım bu durum kafamızdan atmak için ne yapmalıyız düşünmemek için biraz rahatlamak için. Çok bunaldım yahu
bacılar duamı okudum tek tek niklerinizi söyledim adları aklıma gelnleride söyledim RABBİM kabul eder inşşş
kocaman amin deyin inş yarın devam yine ALLAH izin verirse
iki çizgi rengide aynı olmaliymis silik olmamaljymis dimi cnmm
Aminnnnnn canım.agzina saglikbacılar duamı okudum tek tek niklerinizi söyledim adları aklıma gelnleride söyledim RABBİM kabul eder inşşş
kocaman amin deyin inş yarın devam yine ALLAH izin verirse
güle güle elamm öpüorum balım,benimde kolum agrıdı ya sürekli pc basındayım
sevam bende özledim kuzum napaım hep buralardayımievdeyim baska bisi yok
İnsallah 2. Bebusinde hayirlisiyla gelir canim ben hala olmadim betahcg 2.26 cikti sokturucu kullaniyorum biliyorsun bugun bitti bakalim nolucak
bacımm ben meryem suresini okuyorum her gün 1 deva daha 13 oldu bu gün ALLAH izin verirse yarın söylerim seni 41 e daha cok üzülme lütfen RABBİM kabul eder inşşBeni soylediysende soylemediysende amin amin.. Rabnim kabul eder insallah :)
Aminnnnnn canım.agzina saglik
bacımm ben meryem suresini okuyorum her gün 1 deva daha 13 oldu bu gün ALLAH izin verirse yarın söylerim seni 41 e daha cok üzülme lütfen RABBİM kabul eder inşş
RABBİM kabul eder inş bacımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?