infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Erkekler bizim gibi düşünceli değil canım. .

varıkosel olanlar neler yapıyosunuz hamıle kalan var mı bıraz umut beslemek istiyorum iyi örnekler görüp
canm ben hamısım esmde varıkos vardı yuzde 5 dı ıleri hareketli 6 ayın sonunda kecıboynozu kuru vesıle oldu hıcbı sorn yok cok sukur melegmde umudunu kaybetme sıcak dustan uzak dursn esın domates yemıstı benm kı bıde bol bol beslenmeye dıkkat edın ınsallah olur senın ve tum ısteyenlern....

Sağolasn canm umarm bizlerde biran önce hamiş olurz. Bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah

Merhabalar lütfen yardımcı olun banada perşembe günü catlatma iğnesi oldum doktor iki tane yumurtan oluştu dedi fakat bu benim 4 cu catlatma ignem ilk hamileliğin kendiliğinden tedavisiz oldu sonra bir daha kendiligimden hamile kalamadim ve catlatma ignesiyle ikinci hamileligim gerçekleşti oda düştü şimdi catlatma iğnesi ilede hamile kalamadim inş bu sefer olur benim sorum şu ilk defa bu catlatma ignesinden yumurtalarınolduğu yerde ağrı var acaba normalmi bu agri 2/yumurta olması güzel bir şey miağrıların sebebi ne acaba tutmadidamigene AĞRIDI lütfen yardımcı olun

Canım benim inşallah bebiştir ☺❤✔

Canım benim inşallah bebiştir ☺❤✔

Bilmiyorum canım daha önce hiç kasik agrim olmadi şimdi anlamsız ağrı var dokununca ve oturur kalkerken ilişki sırasında da arada hiç başıma gelmedi inş tutmuştur ondan ağrı vardır dune gore bugün agrim azaldı ama korkuyorum bilmiyorum iki düşükten sonra kistler oluştu düştü şimdi benim gibi catlatma ignesinden sonra ağrısı olan varmı acaba

Hamile olabilirsin canım. .
İnşallah duâ ediyorum ❤

agzından bal damlıyorrrr ınss canmmm inşşş bu 2 dusukten sonra hamıle kalamadmmm ve lk defa bu sefer2 yumutam olustu daha ıgne vuulalı 6 gunn oldu ınsss oyledı nssss cnmmm bu sefer cok tedırgnımmm cunku daha once kasık agım hıc olmamıstı

Hamile olabiliyorsun umutlu oll . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…