Erkekler bizim gibi düşünceli değil canım. .Anladım canım ..
Şu erkekler varya.. Onlar bizi maf ediyor bi taraftan da .. tek taraflı çalışmakla oluyor sanki ...
Neler içtim ben yavrumuz olsun diye ne duysak yapıyoruz..
Çok keyiflerine düşkünler mübarekler ..
insallah öyledir canm yha bu seferde boşa deildir umutlarmİnşallah bebiştir canım benim
canm ben hamısım esmde varıkos vardı yuzde 5 dı ıleri hareketli 6 ayın sonunda kecıboynozu kuru vesıle oldu hıcbı sorn yok cok sukur melegmde umudunu kaybetme sıcak dustan uzak dursn esın domates yemıstı benm kı bıde bol bol beslenmeye dıkkat edın ınsallah olur senın ve tum ısteyenlern....varıkosel olanlar neler yapıyosunuz hamıle kalan var mı bıraz umut beslemek istiyorum iyi örnekler görüp
Sağolasn canm umarm bizlerde biran önce hamiş olurz. Bebeğini sağlıkla kucağına al inşallahcanm ben hamısım esmde varıkos vardı yuzde 5 dı ıleri hareketli 6 ayın sonunda kecıboynozu kuru vesıle oldu hıcbı sorn yok cok sukur melegmde umudunu kaybetme sıcak dustan uzak dursn esın domates yemıstı benm kı bıde bol bol beslenmeye dıkkat edın ınsallah olur senın ve tum ısteyenlern....
Elhamdülillah sen nasılsın canım
Bende iyiym canım saol :)Elhamdülillah sen nasılsın canım
Allah iyilik versin. .Bende iyiym canım saol :)
Amin kuzum sanada insallah.... iyimis teyzesi bebiste bekliorz bakalmAllah iyilik versin. .
Bebişin nasıl☺✔
Ne zaman inşallahAmin kuzum sanada insallah.... iyimis teyzesi bebiste bekliorz bakalm
2 ayı var daha canm... sen neler yapıosn antalya nasılNe zaman inşallah
2 ayı var daha canm... sen neler yapıosn antalya nasıl
Merhabalar lütfen yardımcı olun banada perşembe günü catlatma iğnesi oldum doktor iki tane yumurtan oluştu dedi fakat bu benim 4 cu catlatma ignem ilk hamileliğin kendiliğinden tedavisiz oldu sonra bir daha kendiligimden hamile kalamadim ve catlatma ignesiyle ikinci hamileligim gerçekleşti oda düştü şimdi catlatma iğnesi ilede hamile kalamadim inş bu sefer olur benim sorum şu ilk defa bu catlatma ignesinden yumurtalarınolduğu yerde ağrı var acaba normalmi bu agri 2/yumurta olması güzel bir şey miağrıların sebebi ne acaba tutmadidamigene AĞRIDI lütfen yardımcı olun
Canım benim inşallah bebiştir ☺❤✔
Bilmiyorum canım daha önce hiç kasik agrim olmadi şimdi anlamsız ağrı var dokununca ve oturur kalkerken ilişki sırasında da arada hiç başıma gelmedi inş tutmuştur ondan ağrı vardır dune gore bugün agrim azaldı ama korkuyorum bilmiyorum iki düşükten sonra kistler oluştu düştü şimdi benim gibi catlatma ignesinden sonra ağrısı olan varmı acaba
agzından bal damlıyorrrr ınss canmmm inşşş bu 2 dusukten sonra hamıle kalamadmmm ve lk defa bu sefer2 yumutam olustu daha ıgne vuulalı 6 gunn oldu ınsss oyledı nssss cnmmm bu sefer cok tedırgnımmm cunku daha once kasık agım hıc olmamıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?