esra senn adına çok sevindm başla hemen tedaviye o kadr yoruldum o kadr mutsuzm ki eşime artk reglm demeye çekiniyorum adam da üzülüyor herks hamile herkes bütün arkdslarm akrablar usandım artık 2.düşüğün üstünden tam 1 yıl geçti
2013den beri bende . .2014 ağustosta foruma girmeye başladım 2 yıl olacak hala aynı yerdeyim
Bende canım. .2013 den beri bebek istiyorum tabiii foruma gireli epey oldu ama yerimde sayıyorummmmmm
Sen yine iyisin ben 5.5 senedir bekliyorum canım :))2013 den beri bebek istiyorum tabiii foruma gireli epey oldu ama yerimde sayıyorummmmmm
Bende evleneli o kadar oldu canımSen yine iyisin ben 5.5 senedir bekliyorum canım :))
Kızlar ya bat a 18 gün var sol göğsüm çok ağrıyor normalde 1 hafta kala falan ağrırdı sizce ne olabilir ?
Yarın kadın doğuma randevu aldım soğan kürü işe yaramıştı diye baktırcam inşaallah.. Dua edin nolur polikistik over temizlenmiş olsun ....
İnşaallah tatlım ya ♥İnşallah bebiştir canım. .♥♥
Evet sinir bozucu ama olsun canım kotu dusunmuyoruz. En kısa zamanda sağlıklı bi şekilde gelsin onemli olan bu unutmaKızlar selam bugün asilamadan sonraki 11.günüm idrar testi yaptım negatif çıktı
Inşallah canımEvet sinir bozucu ama olsun canım kotu dusunmuyoruz. En kısa zamanda sağlıklı bi şekilde gelsin onemli olan bu unutma
Ramazan temizliği yaptım bitti şükür
Darısı başlamayanlaraaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?