evet evet başladım bileÇok geçmiş olsun canım
Soğan kürü çok iyi geliyor tatlım araştır bi istersen
Hey maşaallah, şifa olsun bakalımevet evet başladım bile
Seneye bizlerde anneler günümüzü kutlayalım insallaaahhh
yaşım 28. gebzede yaşıyorum. erkek kısırlığım var. evlilik düşüneniniz varsa konuşmak tanışmak isterim.
Canım benim ben regl oldum malesef 30 nisan soğannsuyu günümde olmamı sağladı inşallah bu ay denemeye devam 30Mayıs beklenen adet tarihimranakaya *********** 13 nisan beklemede
-Huzurum-- ******** 21 nisan beklemede
Bebekimsin *********** 30 nisan beklemede
crescent2425 ********** 4 mayıs beklemede
@ranakaya @-Huzurum-- @Bebekimsin C crescent2425 kızlar bat geçti ne yapıyorsunuz?
Canım benim ben regl oldum malesef 30 nisan soğannsuyu günümde olmamı sağladı inşallah bu ay denemeye devam 30Mayıs beklenen adet tarihim
inşallah kuzum seneye hepımız bebişlerimizle oluruz z insşallahSeneye bizlerde anneler günümüzü kutlayalım insallaaahhh
Pozitif canım gözün aydın tebriklerKızlarrrrr merhaba yorumlarınızı alabilir miyim ?
NORMALe göre dün geçmiş olması gerekıyordu ama ilaçlar kurtaj vs derken bat tarhımde bellı olmayabılıuor bugun kan verıcem amaPozitif canım gözün aydın tebriklerin
Bat tarihin geçince testi tekrarla
Anladım tatlımNORMALe göre dün geçmiş olması gerekıyordu ama ilaçlar kurtaj vs derken bat tarhımde bellı olmayabılıuor bugun kan verıcem ama
saolasın canımm ınşallah hepımıze nasip etsin Rabbiim saglıkla bugun kan verecegım inşallahAnladım tatlım
Kan testi daha net olur tabiiRabbim şimdiden sağlık sıhhat afiyetli hayırlı evlat etsin
Naptınumutluhatun nedir kan sonucun
İnşaallah değildir Canım benimYarınbelli oOlcak kuzum dün 28.14/çıktı kimyasal gebelik.muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?