- 19 Kasım 2015
- 1.195
- 1.086
- 133
İnşaallah değildir Canım benim
İnş cnm ama daha öncede kimyasal yaşadım olabilmesi çok yüksek
Canını sıkma, bugun aldın mı sonucunu?Yarınbelli oOlcak kuzum dün 28.14/çıktı kimyasal gebelik.muhtemelen
Canını sıkma, bugun aldın mı sonucunu?
Ay hadi insallaaahhhAldımkuzum iki ggün sonra tekrar yapacağım yükselmişddualarımızeeksiketmeyin
canım inşallah dualarda unutmayalım birbirimiziAy hadi insallaaahhh
Bugün ve yarın kalbimiz de dualarımız da seninle =)canım inşallah dualarda unutmayalım birbirimizi
Maşallah süphanallah canım Rabbim sağlık sıhhat afiyetle kavuştursun inşaallahArkadaslar merhaba 2. Asilamam tuttu hamileyim kan testinde gördük sonucu şükürler olsun. Daha öncede 1 sene boyunca kendimiz denemistik ve ben bir sene boyunca bu siteyi takip ettim. Şimdi belirtilerimi yaziyorum çünkü burada olumlu bi sey okumak bana cok iyi geliyordu. İnşallah sizde bu duyguyu yaşarsınız. Hayirlisi olur. Benim adet belirtim hep goguslerim olur. Ama bu ay neredeyse hic goguslerim acimadi. Sol kasik ve sol bacak agrisi cok yasadim. Bu arada asilamamin 13. Günü pembe renk geldi ben adet oldum sandim. 14. Günü de pembe renk geldi. Ama sonra ki iki gün hic gelmedi ben adet olacagim diye dusundugum icin hic test yapmadim. Ama iki gun gelmeyince asilamamin 16. Günü kan testiyaptirdim sonuc pozitif. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Teşekkür ederim. Allah isteyen herkese sağlıklı nasip etsin inşallah. Çok zor biliyorum ama kendi psikolojimiz icin cok dusunmemek lazim. Ben yapamadim kendimi dusunmekten cok yiprattim ama umarim siz basarirsiniz.Maşallah süphanallah canım Rabbim sağlık sıhhat afiyetle kavuştursun inşaallah
Çok sevindim inan kibize de dua et nolur
Senin duan makbuldür
Çok sevindim Allah hayırlısı ile kucağınıza da almayı nasip etsin.Arkadaslar merhaba 2. Asilamam tuttu hamileyim kan testinde gördük sonucu şükürler olsun. Daha öncede 1 sene boyunca kendimiz denemistik ve ben bir sene boyunca bu siteyi takip ettim. Şimdi belirtilerimi yaziyorum çünkü burada olumlu bi sey okumak bana cok iyi geliyordu. İnşallah sizde bu duyguyu yaşarsınız. Hayirlisi olur. Benim adet belirtim hep goguslerim olur. Ama bu ay neredeyse hic goguslerim acimadi. Sol kasik ve sol bacak agrisi cok yasadim. Bu arada asilamamin 13. Günü pembe renk geldi ben adet oldum sandim. 14. Günü de pembe renk geldi. Ama sonra ki iki gün hic gelmedi ben adet olacagim diye dusundugum icin hic test yapmadim. Ama iki gun gelmeyince asilamamin 16. Günü kan testiyaptirdim sonuc pozitif. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Amin teşekkür ederim. İnşallah darısı sizin de başınıza.Çok sevindim Allah hayırlısı ile kucağınıza da almayı nasip etsin.
Bugün ve yarın kalbimiz de dualarımız da seninle =)
Ya benimde geç çatladı bu ay geçte adet oldum maalesef. ovulasyon testi gerçekten işe yarıyor mu tam çatlama gününü veriyor mu ?Benimde bat 14 mayıstı ama gelmedi . Adet Olacağımı hissediyorum amabenim ovulasyon testinde çift çizgi 22.günümdeydi... Üzerine 14 gün eklenip adet olunuyorsa o Zaman ayın 18 gibi gelir en geç
İnşaallah tatlımTeşekkür ederim. Allah isteyen herkese sağlıklı nasip etsin inşallah. Çok zor biliyorum ama kendi psikolojimiz icin cok dusunmemek lazim. Ben yapamadim kendimi dusunmekten cok yiprattim ama umarim siz basarirsiniz.
Bence doğru çok kişi o sayede doğru Zaman'ı bulup hamile kalmış . Benim hergün silikti bi 14. Gün koyu çıkmıştı ben o gün diye düşündüm sonra bsktım 22.gün daha koyu Demekki 22. Günmüş... Ama ilk ayım takipte tecrübe oluyor ... İnşallah bebişler gelirde gerek kalmaz bu testlere :) ama bu ay belli yani adet olcam . Sen Nasıl anladın geç çatlağınıYa benimde geç çatladı bu ay geçte adet oldum maalesef. ovulasyon testi gerçekten işe yarıyor mu tam çatlama gününü veriyor mu ?
Doktora gittim salı günü.24 mayısta yumurta çatlama günümdü normal şartlarda yani 28 /29 günde bi adet oluyorum da tam 15. Günümdü doktor 14 ml olmuş yumurtan. Yani daha çatlamaz dedi. 28 mayıs perşembe yine gittim yumurtam 20ml olmuştu doktor perşembe cumartesi ve pazartesi ilişki dedi perşembe denedik cuma kavga ettik eşimle cumartesi gitti tabi değerlendiremedik pazartesi denedik yine ama cumartesi çatlamış tutturamadık günü yani zaten geç çatladıgı için geçte adet oldum 33. Gün adet oldum. 21. Gün yumurtam çatladı bu ay yani. Ana doktor yumurtan çok iyi büyümüş dedi hatta şaşırdı kaliteli bi yumurta kesin hamile kalırsın demişti nasip işte olmayınca birşey engel oluyor. Bu aya odaklanacağız inş. Bu arada yumurtamın büyümesi içinde incir kürü yaptım işe yaradı bu ayda soğan kürüne başladım bakalım kısmet....Bence doğru çok kişi o sayede doğru Zaman'ı bulup hamile kalmış . Benim hergün silikti bi 14. Gün koyu çıkmıştı ben o gün diye düşündüm sonra bsktım 22.gün daha koyu Demekki 22. Günmüş... Ama ilk ayım takipte tecrübe oluyor ... İnşallah bebişler gelirde gerek kalmaz bu testlere :) ama bu ay belli yani adet olcam . Sen Nasıl anladın geç çatlağını
Benim geçen ay yumurta takibi yaptı doktor klomen verdi yumurtalar büyümüş iyi inşallah tutar Dedi ümitliydik ama tutmadıDoktora gittim salı günü.24 mayısta yumurta çatlama günümdü normal şartlarda yani 28 /29 günde bi adet oluyorum da tam 15. Günümdü doktor 14 ml olmuş yumurtan. Yani daha çatlamaz dedi. 28 mayıs perşembe yine gittim yumurtam 20ml olmuştu doktor perşembe cumartesi ve pazartesi ilişki dedi perşembe denedik cuma kavga ettik eşimle cumartesi gitti tabi değerlendiremedik pazartesi denedik yine ama cumartesi çatlamış tutturamadık günü yani zaten geç çatladıgı için geçte adet oldum 33. Gün adet oldum. 21. Gün yumurtam çatladı bu ay yani. Ana doktor yumurtan çok iyi büyümüş dedi hatta şaşırdı kaliteli bi yumurta kesin hamile kalırsın demişti nasip işte olmayınca birşey engel oluyor. Bu aya odaklanacağız inş. Bu arada yumurtamın büyümesi içinde incir kürü yaptım işe yaradı bu ayda soğan kürüne başladım bakalım kısmet....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?