• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

kızlarrr dünden beri kolum ağrıyo,bi anda oldu..
Cookk pc basında durup yazmaktanmı oldu bilmiorm..
Dua edin nolurr gecsinnnnnnnnn :14:
kolumu kaldıramıyorummmmmm :14:

günaydın tatlım ah canım gece geçti kolun düzelmedi mi pc den olmuşitur tatlımm geçmiş olsun geçer inşalah

kızlar evde nasıl zaman geciriyorsunuz ben cok sıkılıyorum yapacak bişey bulamıyorum birazda o yüzden cocuk konusunu kafay takıyorum sizler neler yapıyorsunuz

kızlar benim bildirileriniz kısmı gitti yahu sayfadan tek tek bakmazsam gelmiyor bildiri .neden olmuştur acaba biliyormusunuz.gözümden kaçan cevap yazamadığım varsa kusura bakmayın kızlar

mesajlarını sil dolmustur :9::9:

eee aramıza gosgeldınnnnn :52:

hoşbuldukkk inşallah alllah gönlümüzden geçenlerrii hakkımızzdaaa hayırrlıı eylerrrr..aminnn

aminn bacımmmmmmmmm yas kac,kac yıllık evlisin? :31:

selam kızlar nasılsınız bugün bakalımmm

kolum hariç iyiyim :14:

günaydın tatlım ah canım gece geçti kolun düzelmedi mi pc den olmuşitur tatlımm geçmiş olsun geçer inşalah

düzelmedi cnm ya agrıyo nedense uyusuk gibi pc radyasyonmu yaptı ki :14:

canım cok gecmiş olsun eses07

tskler volhattt :54::54:

kızlar evde nasıl zaman geciriyorsunuz ben cok sıkılıyorum yapacak bişey bulamıyorum birazda o yüzden cocuk konusunu kafay takıyorum sizler neler yapıyorsunuz

kahwe,net,tv,temizlik,yemek aksam oluyorrrrrrr
:39:

kızlar benim bildirileriniz kısmı gitti yahu sayfadan tek tek bakmazsam gelmiyor bildiri .neden olmuştur acaba biliyormusunuz.gözümden kaçan cevap yazamadığım varsa kusura bakmayın kızlar

Canim mesaj kutunu temizle benimde oyle olmustilu temizledim duzeldi:):54:

al bendende o kadar birde etrafta hamileler olunca iyicene stres yapıyorumm :(

ooooo sen daha yeni gelinsin dur bakayım :52:
ben nerden atayım kendimiiiii :53::53:

aminn bacımmmmmmmmm yas kac,kac yıllık evlisin? :31:

22 yaşındayyıımmm ..10 aylıkk evliyimmm[/QUOTE]

Back
X