- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
- 448
al bendende o kadar birde etrafta hamileler olunca iyicene stres yapıyorumm![]()
malesef bir formülü var mı aceba unutanlar nasıl yapıyor aceba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
al bendende o kadar birde etrafta hamileler olunca iyicene stres yapıyorumm![]()
benim olsanaaaa bebek![]()
olacak tatlımmmmmmmmm eminim hepimizin zamnı var olacak Allahın izniyle
malesef bir formülü var mı aceba unutanlar nasıl yapıyor aceba
insallah bitanemmmmmm :13::13::13::13::13:
Merhaba arkadaşlar bu tpoikte yeniyim..
Bende kadınsal bir sorun yok eşimin sperm sayısı düşük.. 1,5 milyon kadar... Testin sonucunu aldığımızda aktarsan keçi boynuzu ve sperm arttırıcı kapsüllere başladık 1 ayımızı doldurup tekrar test verecek eşim.. Bende incir kürüne başladım inşallah yardımcı olur meryem suresinide hergün okuyorum.. 3 yıllık evliyim.. Sizinde önerileirniz avrsa dinlemek isterim.
bukuli,sndz kızlar iyisiniz demi?![]()
![]()
![]()
Bende kadınsal bir sorun yok eşimin sperm sayısı düşük.. 1,5 milyon kadar... Testin sonucunu aldığımızda aktarsan keçi boynuzu ve sperm arttırıcı kapsüllere başladık 1 ayımızı doldurup tekrar test verecek eşim.. Bende incir kürüne başladım inşallah yardımcı olur meryem suresinide hergün okuyorum.. 3 yıllık evliyim.. Sizinde önerileirniz avrsa dinlemek isterim.
ümit kesmek yooooookkkkkk
o bebiş bu göbişe girecekkkk![]()
ooooo sen daha yeni gelinsin dur bakayım
ben nerden atayım kendimiiiii
evet öyle ama ilk günden beri istiyoruzzz eşimle birde etrafta hemencecik hamile kalanlar oluncaa stres yapıyorum![]()
ooooo sen daha yeni gelinsin dur bakayım
ben nerden atayım kendimiiiii
evet öyle ama ilk günden beri istiyoruzzz eşimle birde etrafta hemencecik hamile kalanlar oluncaa stres yapıyorum![]()
[/QUOTE][/QUOTE]du bakalım bismilllah de soranaaaaaaaa
olurr bacım sabrett sorun varmı doktor ne dedi?:44:
22 yaşındayyıımmm ..10 aylıkk evliyimmm
[/QUOTE]aminn bacımmmmmmmmm yas kac,kac yıllık evlisin?
22 yaşındayyıımmm ..10 aylıkk evliyimmm