- 27 Ocak 2013
- 1.237
- 329
- 83
Merhametinde sınır olmayan rabbim.bizleri merhametinle bereketlendir..
bu cuma günü hurmetine bizleri bagisla.cumamiz mübarek olsun. ..
sizin batlar ne zmndı kızlarr
songul0134
bugün güzel haberler duymaya gerek hissediorum
deryadeniz81
haaa tm eklemisim cnm kacırdım sandımnasılsın
olsun canım düşünüp tekrar sorman yeter.iyidir ne solun işteyim bir yanda da sizlerleyim :))
[sıze=3]sana yarattıgın nımetler adedınca hamdusenalar olsun rabbım. Mübarek cuma gunu hurmetıne peygamber efendımzıın hurmetıne kıldıgımız namazlar okudugumuz ayetı kerımeler hurmetıne sen dualarımızı kabul et. Korkmayan kalpten doymayan nefısten kabul olmayan duadan sana sıgınırız ya erhamerrahımmmm alemlerın rabbı yuce allahımmmmmsensin bizi yaradan ve yıne yanına alacak olan b gecıcı dunyada bızı evlat hasretıyle sınama rabbımmmmmhayırlı saglıklı evlatlar ver rabbım aminnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/sıze]
aminnnnnnnn kızlar ne güzel yazmışsınız.Allah sesimizi duysun dualarımızı kabul etsin inşallah
amin canım inşallah.........
21 marttı bat canım
slm calar benim kırmızlar geldi dedim damla damla anca 2 4 damla ancak geldi pembe gibi kahve gibi ped koydum ama yok delircem eger bugün sökülmezse test alsammı kii
olsun canım düşünüp tekrar sorman yeter.iyidir ne solun işteyim bir yanda da sizlerleyim :))
en güzeli calısmak ama ben hem evlilik,hem işi pek yürütemedim:126:
evin işleri kalıyordu,yemek vs.. gece ev süpürmeler
canım sündüzcüm merhaba, seninle diğer topiklerdede konuşmuştuk hatırlarsan...
eğer az geldiyse ilaç falan içmeden biraz bekle bakalım 4 gün sonra eğer sökülmezse adetin test yaparsın.. sende çok çabaladın bu yolda benim gibibiliyorum inşallah allahım bu mübarek günün hürmetine dualarımızı kabul eder.
ayy var evde canım başına gidip gidip geri geliyorum ama yarın sabah yapmayı düşünüyorum... Ya bi de erken ya daha normal adet tarihime var acaba çıkar mı yapsam onu düşünüyorum... Ne dersiniz yaa....
Inşallahhh yaaa .... Rabbimmmmm duy sesimiziiiiii.... Kızlar meryem süresi okuyun ve de ali imran süresinin 38.ayetini inşallah allah'ın izniyle olcak..... Ben hergün okuyorum 2 haftadır.. ınşallah rabbim duyacak sesimizi...
canım sündüzcüm merhaba, seninle diğer topiklerdede konuşmuştuk hatırlarsan...
eğer az geldiyse ilaç falan içmeden biraz bekle bakalım 4 gün sonra eğer sökülmezse adetin test yaparsın.. sende çok çabaladın bu yolda benim gibibiliyorum inşallah allahım bu mübarek günün hürmetine dualarımızı kabul eder.
Ben neden adet olmuyorum yaaaaaaaaa:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
merhaba canım nasılsın dediğin gibi yapsam gec kalmış olur muyum arkadaşım böyledi gecen hafta hamileymiş düşük yapıyomuş sonradan öğrendik 2 gün sobra düşürdü korkuyorum da ama umutta yok allahım kabul etsin tüm duaları
snd ins.güzel haberlerle döner bizeeee
eğer 4 gün içerisinde hala devam ederse siyah akıntın.. ozaman doktora gidersin ne bilim cnm yada üzülmiyceksen idrar testi yap.. benim artık alerjim var idrar testine çook üzülüyorum sonucu alınca
Ben neden adet olmuyorum yaaaaaaaaa:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
amin canım inşallahhhh rabbim bugünkü yalvarışlarımızı duy ve bize o yüce hikmetindan birazcık nasip et rabbim aminnnnnnnn
aynen canım üzülüyorum negatiften artıkkkkkkk sinirim bozuluyo
hepimiz aynıyız ya adet günü gecsede yapasım yok artık
Aynen ben hala adet olmadim ve bugun kremsi beyaz sari akintim geldi kafam cok karisik:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?