infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

kızlar ben cıkıyorum anneme gideceğim
akşam gelirim öpüldünüzz iyi sohbetler

aminn volim hosgeldin tatlım nasılsın görüsmeyeli

hoşbuldummmm eh iyi diyelim iyi olsun tatlım.
ovulasyon testi aldım yaptım 17.gün birbirine yakın renk oldu çalıştık..ama nedense şuan adet belirtim var ve çoook çook erken inş ben yanılıyorumdur..
sen de durumlar nasıl?

cok geçmiş olsun canım benim ya inşallah yoluna girer en kısa zamanda

inşallah hamile kalabilir..

merhaba canımm hayır bıtanem eşim dahaca gitmedi ama oda yazın gidicek suanda ıslerden dolayı bircok yogunluk var oyuzden gidemedi ama yazın tatılde gidicek ınsallah bısey cıkmazz:26:

cnmm benım doktorum haplarla yapılan aşılamanın geçerli olmadığını soylemıstı..iğneyle olanı daha kliteli oluyormuş istersen bi konuş doktorunla cnm

serephone hap verdi bir de 5 tane iğne verdi.bilmiyorum ki...ilk kez yaptırıcam zaten.hayırlısı artık..

merhaba canımm hayır bıtanem eşim dahaca gitmedi ama oda yazın gidicek suanda ıslerden dolayı bircok yogunluk var oyuzden gidemedi ama yazın tatılde gidicek ınsallah bısey cıkmazz:26:

bizde sizin gibiydik 5 yıl ha şu zaman ha bu zaman baktık yıllar geçiyor. bence bi cumartesi izin alsın tıp merkezleri yapıyor bu tetsi sperm testi versin hiç yazı falan beklemeyin ona göre şimdiden tedavisine bakarsınız.. hep kendinde arama sorunu biz kadınlar hep böyleyiz.

merhaba arkadaşlar
ben 2.5 yıllık evliyim yaklaşık 1.5 - 2 yıldır korunmuyoruz son bir yıl olmuyor dye yoğunlaştık doktora gittik eşimle eşime sperm tahlilleri bana hormon testleri yaptık yaptık hersey temız bir sıkıntı yook geçen hafta tekrar farklı bır doktora gittik tekrar ozele eşimin bnm tahlillerimi gösterdım benım tahliller kullandığım ilaçlar muayene etti benı işte rahim agzı yumurtalar iyi rahim filmi istedi onuda cektirdim tüpler açık bir sıkıntı yok Allah a şükür şimdiki aşama yumurta çatlatıcı ığne ve aynı anda aşılama yapacam dedi ama doğal yolla kalma sansında var dedi oyuzden 3 4 ay bekliyelim dedik eşimle en azında aklımızda soru ısaretleri kalmadı gidermiş olduk bi süre bekleyip olmazsa bu ıslemı yapacaz sizce doğru bır kara mı kızlar bana yardım edin

ben netten çok araştırdım bir kaç gündür.yumurtalamadan 6-7 gün sonra cıkıyor yazıyor bir çok yerde canım.senin kaç günün var adete ?

Hadi yaaa kan testinde mi yoksa normal evde yapılan testte mi?? Eğer öyleyse çıkar o zaman benim bugünü saymazsam 2 güne falan olmam lazım işte... Ayın 25i gibi yumurtlamam olmuştu sanırım tam hatırlamıyorum ama daha erken de olabilir....

bir de benım drum serephone hapa 4.gun baslattı.iğneleri ise 7.gunden ıtıbaren dedı.ama burda okuduguma gore adetın en gec 2.gunu ıgne tedavısıne baslamak gerekıyormus.bılgısı olan var mı?

anladım canm ben adetten 4-5 gün önce evde idrarda yapıyorum testi ve hep doğru cıktı şimdiye kadar

Kaç yaşındasın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…