bende onu dusunerek kur baslamadım ılacla beraber ters tepmesın dıye. arı sutu muhtesemmmmmm bırsey mutlaka arastır
Ari sutunun kilosu 10 bin gbi bi fiyat yaziyo nette datlim nasil tedarik edilcek
yaa hıc olmsdımı daha ama istanbulda olman buyuk sans canm çok ıyı doktorlar var orda bak arda lembet dıye bı doktor önermıslerdı bana bı ona bak arastr
cümlemize canim inşallah
kılso 10 bın degıl yaa 800 gr ı 800 tl falan. ama bızım ıcın zaten o kadarına gerek yok canım arı dunyasına gır bak ordan arastır
nasılsınn canım ?
canım ben 4 yıllık evliyim. eşimin sperm değerleri de gayet iyi. ilk denememiz olacak. sebepsiz infertilite var bizde. yani her şey normal ama olmuyor. inşallah başına gelmez de kendiliğinden alırsın bebeğini kucağına. 3500 tl işlem ücreti veriyoruz. ilaçlar ve test ücretleri hariç canım
ilk iğnemi eşimin meraklı bakışlarıyla ve büyük bi sakinlikle yaptım az önce. eşim şok oldu. bu kadar sakin olabileceğimi beklemiyomuştakddir ettim seni deyipduruyo son 10 dakikadır bebeğimiz olsun ona da anlatıcam bu cesaretini diyo
insallah gerek kalmadan olur berre
ürologa gidin anlatın durumu,önce sizde sorun varmı onu sorcak..
durumu anlatırsınız su su yapıldı bi de eşim için geldik ..
sperm testi 3 yerde yaptırın cnm anca kesin belli,doğru oluyor ..
bitane teste güvenmeyin derim dost tavsiyesi
benim bildiğimde 10 üstü olması gerekiyor canım.ilaç falan verir belki doktor.
Canim ben dun baktim 10 ustu olmasi lazimmis dusuk seninkide yumurtlamada sorun var demek canim.progestan verir belki
hayırlısı olsun allah emeklerını yemesın donmusun var bastanmı baslıyosun canmtüp bebek tuttu ama oda işte gelişmedi yeni aldirdim.tüp bebek tedavisi görüyorum ben canim iki ay sonra felan 2.transferim yapilacak.
günaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrr
günaydınnn kızlar
zaman yaklaştıkça
içimde farklı hisler başladı yine
allahım busefer boşa gitmesin
bu sefer tut elimden
yarabbım yalvarıyorum
sana açtım ellerimi dua ediyorum
sen gönlümün muradını ver bana
sen güldür yüzümü
hayırda senden
şerde
ben bunu biliyorum
gönlümüzü sen ferahlat yarbbim
günaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrr
günaydın canım günaydın kızlaaaarrrr
Esescim hani dedin yaa 3 yerde yaptırın güven olmuyor diyee.. tamda şu sıralar benim kafamı kurcalayan bu konu var... biz özel bşr tıp merkezinde yaptırdık ve değerler oldukça düşük çıktı..eşim 31 yaşında hayatı boyunca sigara içmemiş ve çok sağlıklı beslenir bukadar düşük çıkması şaşırttı açıkçası bizi.. bizde şüphelendik ve nisanda tekrar başka hastaneye gitcez testi tekrarllıycaz canım.. sizde 3 kere yaptırdınız mı ilk testle diğleri arasında fark neydi bilgilerini paylaşırsan sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?