Bakilmadi canim bu ayda oazsa eşim içinde gtcez ama burda yok o bölüm ankaraya gtmek gerekiyo ordada nereye gtcez hngi hastane guvenilit bilmiyorm arastrmk gerek
canım düzenli adet gören kilo almayan pko hastası da var
bana doktr tam bu hastalığa sahipsin dedi
kilo aldım yüzümde tüylenme varrr
erkek tipi sivilce
adet olamıyorum sadece ilaçla
eeen kötüüüsssüü anne olamıyoruuummm
bu kadar kötü bi hastalık
ilerde şeker hatalığıda olabiliyormuşş ,
offffff offff
canım bende hasimato troidi var bide pko.kilom yok ama ben ilaçsız hiç adet olamdım bu yasıma kadar . yani cocukluktan beri ilaçla oluyorum 13 yıl diane içtim simdi adet söktürücü ile olyom.sanırım yumurta rezervimde az doktor ünversite hastanesine git dedi.oraya gitcem insallah.
insallahhhhhhhhhhh kuzummmmmmmmmmmmm
Sevam halen yok nerde acep bu kızz :44::44::44:
bat beklenen adet
sat son adet tarıhı.
bende burda ogrendım canım :) bende ılıskı gunlerını nasıl beraber ayarladınız onu anlamdım . bızım dememıze bakmıyokı ılskı gunlerı
yumurtanın kac mm oldugunu soledı mı sana canım bıde kac tane yumos olusmus ?
valla doktorum benı ıgneden sonra cagırd. bi hafta sonra gel bı kontrol edelım dedı. ama burda bır cok kısyı cagırmamıs yarın gıdıcem bakalım ne dıcek ?
kuzucum pco olup gebe kalan o kar coook kadın varkı canım benım . Bak ne dıcem ıbrahım saracoglunu pco ıcın cok guzel kurlerı var hırrıyet gazatesınde falan eklerı cıkmıstı netten bı bak ona . Sogan kuruyle o zararlı kıstlerı yok eden bı kuru var bı ara trt de cıkmıstı kaının bırı telefonda solemıstı ıbrahım saracogluna sızın kurunuzu yaptım kıstler yok oldu demıstı bı dene ıstersen caım .
aminnnnnnnnnnn insallahhhhhhhhhhhh:13:
Allah büyük canım inşallah derdi veren Rabbim dermanınıda verecek
ürologa gidin anlatın durumu,önce sizde sorun varmı onu sorcak..
durumu anlatırsınız su su yapıldı bi de eşim için geldik ..
sperm testi 3 yerde yaptırın cnm anca kesin belli,doğru oluyor ..
bitane teste güvenmeyin derim dost tavsiyesi
canım bende hasimato troidi var bide pko.kilom yok ama ben ilaçsız hiç adet olamdım bu yasıma kadar . Yani cocukluktan beri ilaçla oluyorum 13 yıl diane içtim simdi adet söktürücü ile olyom.sanırım yumurta rezervimde az doktor ünversite hastanesine git dedi.oraya gitcem insallah.
Hmm anladım :) benim bat 29 Mart :)
İlişki günlerini şöyle ayarladık: Pregnyl vurulduktan 36 saat sonra mutlaka ilişki önerdi, sonra gün aşırı olacak şekilde ilişki gerekiyor..
Yani iğneyi ne zaman vurulacağımı ve saat kaçta ilişki olacağını doktor belirledi.
bende 1 yumoş olmuştu geçen ay, kaç mm olduğunu söylemedi ama tam istediğimiz gibi çok güzel dedi :)
Ayyy çok heyecanlı hemen doktordan dönünce yazarsın bize di mi
soğan bu ay başladım canım inşallah devam edeceğim bakalımmm ilk önce onu öneriyooorr
canım doktor yarın gıdınce gebelık olup olmadıgına bakmıcak kanımca yumurta catladı mı ona bakıcak. eve gelınc yazarım tabıı ınsallah hayırlı haberler alırız hepimizz herrrr doktora gıdısımızde. bende de olgunlasmıs bır yumos var solda 19 mm bıde sagda 10 mm var ama o kucuk maalesefsenin ılk ayın demı kuzu?
Saol kuzum bu ayda olmazsa gtcez artik peki bsi dha sorim :)) uzunmu suruyo ilk muyenede hemen ornege bakiliyomu blli oluyormu
evet bugün baktım yoook bende merak içindeyiimmm
ahh kuzum gecmisler olsun cnmm .
hasimato troid nedir?calısmayan mı ?:44:
insallah rabbim sifa versin hepimizee
ney muayenesi cnm anlamadım?
insallah kuzum insallah Allah hepimize sifa versin derdimize derman olsun insallah.Tiroid bezlerinin iltihaplanması demek canım
Sperm için datlim üroloji ye gttigimdemzde
anladım canım geçen ki doktr hatrladım git bakalım canım umut her zaman vaaarrr
Evet benim ilk ayım :)
Gebelik olup olmadığına bakmayacağını tahmin ettim, sürecin olumlu ilerlediğini duymak çok mutluluk verici olacağından dedim bize hemen haber et diye :)
Benim sadece sağdaydı yumoş. Sol tarafım biraz arızalı galiba şekil bozukluğu mu ne varmış :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?