infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

aynıyim tatlım bugun daha cok icimi bosalttim

çok kırıldın demekki tatlım amam küçük bi tavsiye istersen yüzgün küs kal erkek o an anladım diyo özür diliyo sonra gene yapıyo küsmek yerine detaylı neden kızgın oldgunu anlat

Bende arıyorum herkesi gebemisiniz diye. .bizimde isimiz bu..gebe olupta 3.5 ayi geciphaber vvermezse.ALLAH KORUSUN GEBEYE YAD bebege bisey olursa benim ve dr.dan para kesiliyor..ondan aradilar seni canimm.

ben hamiş olsam anons ederim merak etmeyin dedim

meryem suresini bende okudum 41 gün ara vermeden devamm etmek gerkiyomuş 32. yi okudum adet oldum kalan 9 u internetten takip ettim ondan mı olmadı acep

Canimmm sen adetken yerine hergün baskalari okuyup devam edecekmiss.

olur ekleyebilirsin ama bat nedir buralarda yeniiyim çözemedimki daha

beklenen adet günü [/QUOTE]

hmmmm bana şimdi tarlusal verdi doktorum 6 gün içicem 10 gün içinde olcaksın dedi bu ay benden bi cacık olmaz yani 24 mart olabilir diye düşünüyorum

anladım cnm artık listemizdesin,dilerim ugurlu gelirrr [/QUOTE]

amin camım inşaallah bizim çevrede yeni evlenenlerden bi ben kaldım herkes soruşturuyo malum kurtulmak istyom bu durumdan

küs durmak dinimizde yok
barıssana cnm sende aldatmıs gibi davranmaaaa

anladım cnm iyiki yazılmıssın o zmn

ben okuyabiliyorum cnmm :82::82::82::82::82::82::82::82:

ok problem yok ozaman sen bilirsin cnmcm daha neler ne aldatmasi allah korusun oyle bisey olsa kusmem ki ayni evde bir sn.durmam

çok kırıldın demekki tatlım amam küçük bi tavsiye istersen yüzgün küs kal erkek o an anladım diyo özür diliyo sonra gene yapıyo küsmek yerine detaylı neden kızgın oldgunu anlat

tatlim anlayisin icin tsk.ederim ewt cok kırıldım yoo o adam gibi konusmayi secmedigi surece ben de konusmam bu konuda oda inadimi cok iyi biliyor bugun isten geldi zile uzun uzuuuuun basiyo actim kapiyi gülüyor yuzune bakmadan arkami dondum girdim içeri. .

oku bitanem sen lise mezunu musun

evet cnm ben üniversiteyi kazandım 1 yıl okduum bıraktım ..
halkla ilişkiler ve reklamcılık cnmmmmmmmm
evlliği tercih ettim aöf okuodum onu da dondurdum bu sene

beklenen adet günü

anladım cnm artık listemizdesin,dilerim ugurlu gelirrr [/QUOTE]

amin camım inşaallah bizim çevrede yeni evlenenlerden bi ben kaldım herkes soruşturuyo malum kurtulmak istyom bu durumdan [/QUOTE]

ohooo ona kalırsa benle evlenenler 2.cocukları bile büyütttülerrr

ee affet gitsin eniştemiiii
aynı evde küslük te neymiş

tatlim sari renkle yazili olanlarin rengjni degis bence bacim parliyo col goz alıyor hic okunmuyor bilgin olsun balımm

ya valla ven okuyamiyom 10mart birjnin adi yaziyo beklemede diyo onu gorene kadarda canjm cikti ama isim okunmuyo hani gozlerjm dede bir problem yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…