Kızlar herkes gebe yaaaaa...bu ara okadar cok gebe kaydettim ki sağlık ocağında. ..gebe sayim 39 falandi.simdi 52 olduuu.saglikla kucagina alirlar inşallah.cok zoruma gidiyor coookkk.
hoş geldin canım inşallah doktorun dedği gibi olur bende 26 yşndayım bendede pco varrr amam kilo da var malesef
hosgeldinn cnm doktor kontrollerini ihmal etme .. incir ye bolbol
kac yasındasın? kac yıllık evlisin cnmaramıza hosgeldinnn
hoşbulduk 25 yaşındayım 2,5 evliyim şimdi soğan kürünü içiyorum bitiriyimincir kürüne başlıycam inşaallah doktordan gelemiyomki zaten ya klomenle olmazsa aşılama yapılcak belki o zaman ara veririm diye düşünüyorum tabi dularım oraya kadar uzamamasından yana:18:
Herkese slm kizlar nasılsınız giremedim dunden beri. Herkes iyidir inşallah
inşallah bizde de kızgın haber derler tez vakıtde guzel bır haber alacaz herhaldee
sim kızlarnasılsınız bakalım bugün eşim ürolojiye gitti başka bi devlet hastanesinde yapılıyomus sperm testi onun için gidecek gideceği hastanede teyzesi hemşire bizi sıra alacak en az 4 gün ilişki yasak demiş başka bilgi varsa yardımcı olur msusunuz
canım geç bile kaldı eşin... devlette yapılmasını bende tavsiye ediyorum özel hastaneler de sperm testine güvenmiyorum..
en az 3 gün en fazla 5 gün ilişki yasak testi hastanede yapıyor eşin.. fazla stresli olmasın verirken oda etkiliyor sayıyı..allah yardımcınız olsun cnm sonucu çıkınca yazarsın
bende 24 yasımayım 3 yıllık evliyim[/B][/FONT]
bat nedir cnm listeye ekleyeyim mi seni de
kızlarrrr ne teaduff bende okumaya basladım bu ay meryem suresınııııı :)) benımde bugunle beraber 11 olucak ınsaallahhh yaa ınsallh darısı basımızaa kızlarr bu sureyı okuyup hamıs kalannn baya varrr
kızlarrrr ne teaduff bende okumaya basladım bu ay meryem suresınııııı :)) benımde bugunle beraber 11 olucak ınsaallahhh yaa ınsallh darısı basımızaa kızlarr bu sureyı okuyup hamıs kalannn baya varrr
olur ekleyebilirsin ama bat nedir buralarda yeniiyim çözemedimki daha
beklenen adet günü
Selam kızlar,dün doktora gittik...3 tane yumurtam olmuş,19-20 mm...Çatlatma iğnesi verdi doktorum,bugün öğlen vuruldum..Eksik etmeyin dualarınızı,inşaallah bu ay olur hayırlısı ile...Rabbim tüm bekleyenlere isteyenlere hayırlı sağlıklı güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin...
Selam kızlar,dün doktora gittik...3 tane yumurtam olmuş,19-20 mm...Çatlatma iğnesi verdi doktorum,bugün öğlen vuruldum..Eksik etmeyin dualarınızı,inşaallah bu ay olur hayırlısı ile...Rabbim tüm bekleyenlere isteyenlere hayırlı sağlıklı güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin...
cnm harika büyümüş yumoşların maşallahh
inşallah tutar bebeğin bu ayy bacımmmmm
canım senin bat neydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?