infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

devlet hastanelerinin ki yanlıs cıktı da özellerde gördük gerçeği ..
tecrübeleriniz varmı konusuyorsunuz?
ayrıca sohbetlerden rahatsızsanız topiğe gelmezsiniz bu kadar basit

tecrübelerim olmasa konuşmam istanbuldaki bir özel tıpp merkezindeki sonuca güvenilmemesini gerektiğini öğrendim..
bu her özel için aynı demiyorum.. hiddetlenmenin bir manası yok !
rahatsızlık duyuyorumda demedim ama bu kadar önyargılı ve kabaca konuşmanın manası yoktu..
saygılar

bizde devlet hastanesinin bastan savma testini gördük ..
hiddetlenmem bos konusma topik demenizdi ..
memnun kalmayanlar topiğe gelmeyebilir saygılar

bizde devlet hastanesinin bastan savma testini gördük ..
hiddetlenmem bos konusma topik demenizdi ..
memnun kalmayanlar topiğe gelmeyebilir saygılar

benim yazdıklarımı iyi okuyn boş konuşma derken rahatsız oluyorum falan demedim.. sadece topiğe yeni girenler var birbirimizle aynı sıkıntıları olanlar yazsınki aynı dertte olanlar birbirine çare olabilir belki demek istedim.. pencereden nasıl bakarsanız öyle görürsünüz.. ben rahatsız falan olmuyorum.. olsam kendi rızamla çıkabilirim. iyi akşamlar ese07 çiğim..

ben bu topiğe tüm samimiyetimle,duygularımla yazıyorum..
açma nedenimse aynı dertten muzdarip insanlarla arkadaş olmak ..
başka hiçbir gayem yada amacım yoktur duyurulur .. saygılar ..

ben okudum canım yazdıklarını ..
beğenen okur,beğenmeyen işine
fazla takılmaa

hosgeldin balım napıon

iyiyiim tatlım yemek yedik çay koydum ocağa 24 saatt bebek konuşursak kafayı yreriz arada boş şeyler konuşmalı birde tanştğmız için sorunlardan yeteri kadar konuştuk konuşuyoruz da

peki iyi akşamlar, üzüldüm ama yanlış anlaşıldığım için.. neyse iyi akşamlar[/QUOTE]

bunu siz yazmadınızmı songül hanım ?

iyiyiim tatlım yemek yedik çay koydum ocağa 24 saatt bebek konuşursak kafayı yreriz arada boş şeyler konuşmalı birde tanştğmız için sorunlardan yeteri kadar konuştuk konuşuyoruz da

aynenn cnm dertlesmek konusmak için varız

evt evtttt secım zamanı oldugundandır dogru dedın. inşallah canım netten baklıyorum tahlılıme ama cıkmadı demekkı hala gorunmuyo yarın gıdıcem bakalım bol duaya ıhtıyacım varrr duyurulurrr

nere kayboldun kızz

evet tatlım yaa herşeyden konuşuyoruuz buggün okuldaki ark biri senin ne işn var sanki benm gibi 3 tane cocuğun mu var dedi çok üzüldüm ama belli etmedimmm

cocugu olanmı okurmus heyy Allahımmmmm
asıll sen olmussun olacagını ben daha gencim derdim senin yerinde olsaydım
takılma bacım bölelerine bosver salla gitsinnnnnnnnnnn

littebirre ******* ******* 13 mart beklemede

canımm napıyosun hosgeldin varmı belirtiler?

cocugu olanmı okurmus heyy Allahımmmmm
asıll sen olmussun olacagını ben daha gencim derdim senin yerinde olsaydım
takılma bacım bölelerine bosver salla gitsinnnnnnnnnnn

yok oda genç de erken evlenmiş benim cocuğum yok diye işim yokmu hayr durumumuda biliyo sanki oluyo da biz yapmıyozzz siz kendiniz mi yaptınız ALLAH verdi bize vermiyıooo napıyımmm
insanlar ne düşünçesiz ya anlamıyorum kiii

ALLAHIM KULLARINA İMRENDİRME
KULLARININ EĞLENCESİ YAPTIRMA
PEYGAMBER EFENDİMİZE HAYIRLI Bİ ÜMMET YETİŞTİRMEYİ BİZEDE NASİP EYLE
DÜNYA MEYVASI OLAN COÇUĞU BİZLERE NASİP ETT
DUALARIMIZI KABUL ET RABBİM
AMİİİN

Son düzenleme:

Amiiinnnnnnnnnnnnnnn bacımmmmmmmmmm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bizim insanımız önyargılı,cahil ve malesef sadece konusmayı biliyorrr ... yargısız infaz yapmak dısında bise yookk

littebirre ******* ******* 13 mart beklemede

canımm napıyosun hosgeldin varmı belirtiler?

hoşbulduk arkadaşım.yok canım ne adet belirtisi ne de hamilelik belirtisi hiçbir şey yok.
şakkadanak adet olurum ben yarın biliyorum.geçen ay da böyleydi biraz umutlandım ama sonra kırmızı kartı gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…