diger topikte biraz once yazmisdi napalim kismet gelecek aylara insallah
devlet hastanelerinin ki yanlıs cıktı da özellerde gördük gerçeği ..
tecrübeleriniz varmı konusuyorsunuz?
ayrıca sohbetlerden rahatsızsanız topiğe gelmezsiniz bu kadar basit
sağoll cnm
belli olsun ne olucakkı Trabzonluyum ve memleketımle gurur duyuyorummmm
tecrübelerim olmasa konuşmam istanbuldaki bir özel tıpp merkezindeki sonuca güvenilmemesini gerektiğini öğrendim..
bu her özel için aynı demiyorum.. hiddetlenmenin bir manası yok !
rahatsızlık duyuyorumda demedim ama bu kadar önyargılı ve kabaca konuşmanın manası yoktu..
saygılar
bacim durumun ne oldu adet oldun mu
bizde devlet hastanesinin bastan savma testini gördük ..
hiddetlenmem bos konusma topik demenizdi ..
memnun kalmayanlar topiğe gelmeyebilir saygılar
benim yazdıklarımı iyi okuyn boş konuşma derken rahatsız oluyorum falan demedim.. sadece topiğe yeni girenler var birbirimizle aynı sıkıntıları olanlar yazsınki aynı dertte olanlar birbirine çare olabilir belki demek istedim.. pencereden nasıl bakarsanız öyle görürsünüz.. ben rahatsız falan olmuyorum.. olsam kendi rızamla çıkabilirim. iyi akşamlar ese07 çiğim..
yok tatlım olmadım ama beklentim yok pazartesi biyopsi oldu zaten ben ilaçla oluyorum:19:
ben okudum canım yazdıklarını ..
beğenen okur,beğenmeyen işine
fazla takılmaa
hosgeldin balım napıon
merhaba arkadaşlar.. aranızda bayandan değilde erkekten kaynaklı sorunu olanlar yazabilir mi.. ona göre uyguladığımız kür ilaç vitamin ne varsa paylaşalım birbirimizden destek alalım..
aynı şekilde erkekten değilde bayandan kaynaklı olanlarda birbirine yazsın... yoksa topikte gebe kalmak dışında boş muhabbet ediyoruz :) bilgileirmizi paylaşalım hangi aşamalara geldiğimizi anlatalım.. ama aynı dertten muzdarip olanlar birbirine anlatsınki karışmasın... bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum
sevgiler
iyiyiim tatlım yemek yedik çay koydum ocağa 24 saatt bebek konuşursak kafayı yreriz arada boş şeyler konuşmalı birde tanştğmız için sorunlardan yeteri kadar konuştuk konuşuyoruz da
evt evtttt secım zamanı oldugundandır dogru dedın. inşallah canım netten baklıyorum tahlılıme ama cıkmadı demekkı hala gorunmuyo yarın gıdıcem bakalım bol duaya ıhtıyacım varrr duyurulurrr
aynenn cnm dertlesmek konusmak için varız
evet tatlım yaa herşeyden konuşuyoruuz buggün okuldaki ark biri senin ne işn var sanki benm gibi 3 tane cocuğun mu var dedi çok üzüldüm ama belli etmedimmm
cocugu olanmı okurmus heyy Allahımmmmm
asıll sen olmussun olacagını ben daha gencim derdim senin yerinde olsaydım
takılma bacım bölelerine bosver salla gitsinnnnnnnnnnn
yok oda genç de erken evlenmiş benim cocuğum yok diye işim yokmu hayr durumumuda biliyo sanki oluyo da biz yapmıyozzz siz kendiniz mi yaptınız ALLAH verdi bize vermiyıooo napıyımmm
insanlar ne düşünçesiz ya anlamıyorum kiii
ALLAHIM KULLARINA İMRENDİRME
KULLARININ EĞLENCESİ YAPTIRMA
PEYGAMBER EFENDİMİZE HAYIRLI Bİ ÜMMET YETİŞTİRMEYİ BİZEDE NASİP EYLE
DÜNYA MEYVASI OLAN COÇUĞU BİZLERE NASİP ETT
DUALARIMIZI KABUL ET RABBİM
AMİİİN
littebirre ************** 13 mart beklemede
canımm napıyosun hosgeldin varmı belirtiler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?