infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

canım ne kadar güzel bir dua.tüm kalbimle AMİNNNNNNNNNNNNNN diyorum...

uuyy kuzucum üzüllmee nolur Allahım sürpriz yaparda bebegin senledir ins.melegimmm

uuyy kuzucum üzüllmee nolur Allahım sürpriz yaparda bebegin senledir ins.melegimmm

eses canım sen ne güzel hep topiktesin.sürekli takip de ediyorsun.buradaki arkadaşlardan isteyenlerle birlikte Hz Zekerriya a.s ın duasını okuyalım mı?

Tesbihatı Günde 7000 kere : RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA

hergün bir arkadaşımıza 7000 tane okuruz sırayla.ne dersiniz kızlar?

ben elimden geldiğince burda olmaya calısıyorum cnm ..
amacım topiği açarken derdimiz ortak olan arkadaşlıktan baska hicbiseydi ..
birbirimize edilen dua en hayırlı olandır.. ben takibi katılırım cnm arkadaslar ne der bilmem ..
tek gayem ortak bi problemimiz var dertlesmek,arkadaslık ..
eğer birini kırdıysam da özür dilerim ..

yok canım ne kırması ne özürü.ben mi yanlış bir şey söyledim yoksa.
canım hani sen topiği takip ediyorsun ya o yüzden söylemiştim.birbirimize dua edelim istemiştim.
tabi günlük 7000 tane okuyacağız ne kadar kalabalık olursak o kadar çabuk okuruz.
sen çok güzel bir şey yaptın canım hepimizi birleştirdin.konuşup paylaşıyoruz.ne güzel bizi en iyi yine bizler anlıyoruz...
allah senden razı olsun canımcım...

yok cnm hicbisey sölemedin genel hitaben yazmıstım
insallah cnm okuyalım ama ben simdi müsait degilim cumartesi baslarım
sen bizlere ne söyleyecegimizi kac tane sölersen sevinirim ..
cümlemizden razi olsun rabbim cnm saol iyiki varsın

tabi okuyalım inşallah türkçe olursa okurum bennn

bitanem sen kimseyi kıramazsıın bu kadar zamandr varm en ufak negatif bişey okumadım yazdğınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…