Başın sağolsun canım
Anotomi tel den girmek cok uyuz
Canım yarın görüşürüz:2:
tmm canım kızlar bende kaçar gözler gidiyo byyyy
amaaan bende nasıl bısı varsa bende bılmıyom hıııııc kın tutamıyorum ben ıyı mı kotumu bılemedım
Görüşürüz iyi geceler tatlı rüyalar kızlarrr
evet tatlım o yüzden bi arastır gülüm adet bitince sende yapıstır insallah fayda edercok yakıyo valla
al o zaman buda sana ben koptum gulmektennaynennnnnnnn
Görüşürüz iyi geceler tatlı rüyalar kızlarrr
Başın sağ olsun canım..
al o zaman buda sana ben koptum gulmektenn
Temel Istanbul'a gittikten sonra bir otele yerlesir.Otelin tuvaletleri o kadar temizdir ki tuvalete sıçmaya kiyamaz.Bir posete siçip aticagi bir yer arar.Tam o saatlerde 1 kilo altin çalinmistir. Polisler Temeli elinde poset içinde sari bir sey görünce hemen yakalarlar.Posetin içine bakmadan tartarlar. Tam 750gr'dir.Bunun 250gr'ini ne yaptin deyip bir güzel döverler.Sonra posetin içindeki altin olmadigi anlasilir ve temeli serbest birakirlar.Temel bu olaydan sonra köye geri döner.Köy ahalisi Temel'e:-"Istanbul nasil bizde gidelim mi?" diye sorarlar.Temel ise:-"Siz siz olunda Istanbul'a gitmeyin. Istanbul'da 1 kilo sıçmayanin agzina sıçayiler!." (OG)
al o zaman buda sana ben koptum gulmektenn
Temel Istanbul'a gittikten sonra bir otele yerlesir.Otelin tuvaletleri o kadar temizdir ki tuvalete sıçmaya kiyamaz.Bir posete siçip aticagi bir yer arar.Tam o saatlerde 1 kilo altin çalinmistir. Polisler Temeli elinde poset içinde sari bir sey görünce hemen yakalarlar.Posetin içine bakmadan tartarlar. Tam 750gr'dir.Bunun 250gr'ini ne yaptin deyip bir güzel döverler.Sonra posetin içindeki altin olmadigi anlasilir ve temeli serbest birakirlar.Temel bu olaydan sonra köye geri döner.Köy ahalisi Temel'e:-"Istanbul nasil bizde gidelim mi?" diye sorarlar.Temel ise:-"Siz siz olunda Istanbul'a gitmeyin. Istanbul'da 1 kilo sıçmayanin agzina sıçayiler!." (OG)
yinee ben geldım sen gıdıyorsun bı görüşemedik esescimm..iyi geceler tatlım
U
dualara bende katılırım elımden geldıgınce cnm
Uyyy usağum sensiz dua topiğimiz olmaz da
Öle oldu bugün 2saat kactIm sen gelmissin
Kuzum sabah erken kalacağımiyi geceler
Dostlar saolsun canin
off ya uzucu bir haber basınız sağolsun allah sabir versin cnmm
s.a bacılarrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızz
a.s.cnm ben iyiyim sen nasilsintopikte yeni gördüm seni
Bu gece herkes erkenden gitti galibakimseler kalmadi mi yaaa
Datlim bugün doktora gtcektin naptinn
ALLAH iyilk versin bacımm evt bu topikte yeniyim ara ara giriyorum kimseyi tanımıyorum inş zamnla tanışırız
ohh şükür bnde adet oldum sevinçliyimm
kuzum kan verdım yumos catlamıs mı dıye yarın sonucuna gıdıcem hayırlısı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?