infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

evet tatlım o yüzden bi arastır gülüm adet bitince sende yapıstır insallah fayda edercok yakıyo valla

cnm yazın bende yakmıştım yakı hem bel kısmıma hemde ön yumurtalık kısmıma ıkısı aynı anda önden arkadan nsl yakıyor valla ölmüştüm..bide yazdı bulaşık fln yıkarken önüm ıslanıyordu ıyıce yakıyordu..bı hafta falan kaldı bende düşene kadar kalıcakmış dıye bılıyorum..

al o zaman buda sana ben koptum gulmektenn

Temel Istanbul'a gittikten sonra bir otele yerlesir.Otelin tuvaletleri o kadar temizdir ki tuvalete sıçmaya kiyamaz.Bir posete siçip aticagi bir yer arar.Tam o saatlerde 1 kilo altin çalinmistir. Polisler Temeli elinde poset içinde sari bir sey görünce hemen yakalarlar.Posetin içine bakmadan tartarlar. Tam 750gr'dir.Bunun 250gr'ini ne yaptin deyip bir güzel döverler.Sonra posetin içindeki altin olmadigi anlasilir ve temeli serbest birakirlar.Temel bu olaydan sonra köye geri döner.Köy ahalisi Temel'e:-"Istanbul nasil bizde gidelim mi?" diye sorarlar.Temel ise:-"Siz siz olunda Istanbul'a gitmeyin. Istanbul'da 1 kilo sıçmayanin agzina sıçayiler!." (OG)

hiç duymamıştım bu fıkrayı çok iyiymişşşş

hahahahaa

yinee ben geldım sen gıdıyorsun bı görüşemedik esescimm..iyi geceler tatlım
U
dualara bende katılırım elımden geldıgınce cnm

Uyyy usağum sensiz dua topiğimiz olmaz da
Öle oldu bugün 2saat kactIm sen gelmissin
Kuzum sabah erken kalacağım iyi geceler

Uyyy usağum sensiz dua topiğimiz olmaz da
Öle oldu bugün 2saat kactIm sen gelmissin
Kuzum sabah erken kalacağım iyi geceler

tamam bebegım benımde başım çok ağrıyor bende yatıyorum zaten öpüyorum seni ii gecelerr minik kuzum

a.s.cnm ben iyiyim sen nasilsin topikte yeni gördüm seni

ALLAH iyilk versin bacımm evt bu topikte yeniyim ara ara giriyorum kimseyi tanımıyorum inş zamnla tanışırız
ohh şükür bnde adet oldum sevinçliyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…