Bende kaçıyorum canim allah rahatlik versin iyi geceler
Inşallah hayirli haberler aliriz datlim ben kaciyorum iyi sohbetler iyi geceler
ne mutlu bana sizleri güldürdüysem hadı ıyı geceler allah rahatlık versın bybybyby
adet olduğun icin mi sevinclisin neden cnm adetlerin mi duzensiz
hhahahaha valla benı hiç aramıyolar kızzzzzzzzzzonlarında ümidi yok benden herhalde
kızlarrrr ne teaduff bende okumaya basladım bu ay meryem suresınııııı :)) benımde bugunle beraber 11 olucak ınsaallahhh yaa ınsallh darısı basımızaa kızlarr bu sureyı okuyup hamıs kalannn baya varrr
bende ıstanbulda yaşıyorum cnm..sen karadenizin neresinden ?
cnm yazın bende yakmıştım yakı hem bel kısmıma hemde ön yumurtalık kısmıma ıkısı aynı anda önden arkadan nsl yakıyor valla ölmüştüm..bide yazdı bulaşık fln yıkarken önüm ıslanıyordu ıyıce yakıyordu..bı hafta falan kaldı bende düşene kadar kalıcakmış dıye bılıyorum..
saoll canmiyi geceler tatliskommmm
benide oraya tedavi olurken bir kaç iğnem için gitmiştim aile doktorunun hemşiresi dosya açmişti belli araliklarlada soruyordu o kadar oda aramayi kesti bebek gitti içinemi doğdu ne
gunaydın kızlar bugun persembe bırbırımıze dua edelım :) ezan okundugunda ezanla beraber dua etmemız gerekıyor Rabbm su guzel gunun ve okunan ezanlar ıcın tez vakıtte hayırlı saglıklı ve uzun omurlu evlatlarımızı bıze verır ınsallah
bu topiğe kanım kaynadı he terapi gibi geldiniz cümlenizden Allah razı olsun çifter çifter doğurun inşaallah ikizlerimiz üçüzlerimiz olsun
gunaydın kızlar bugun persembe bırbırımıze dua edelım :) ezan okundugunda ezanla beraber dua etmemız gerekıyor Rabbm su guzel gunun ve okunan ezanlar ıcın tez vakıtte hayırlı saglıklı ve uzun omurlu evlatlarımızı bıze verır ınsallah
bugün yarın öbürgün hep edelim inşaallah benden size 1yasin 1 amme 1 tebareke 1 devakıa süresi bugünlük bende dün 500 yasin toplamaya başladım daha 10dayımbitiririz inşaallah
gunaydin kizlar eses07 canim benim kirmizilar geldi maalesefyeni bat 7 nisan
Kiz yazin daha kotu yakar bide onden iyi dayanmissin canim.bakalim ben dusene kadar dayanamam sanirim.bude aksamlari sirtina yastik koyup iliskiyemi giriliyor ...
saoll canm
valla bılmem bıktılar herhalde benden
amin canm aminn
Aminnn aminmn inşallah canim hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?