infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

adet olduğun icin mi sevinclisin neden cnm adetlerin mi duzensiz

yok balım ben enf gecirdim bu ay bebk düşünüyoruz korkuyoduk agır antibiyotik kullanmıştım ALLAH korusun saglıklı bebk olmaz dı bacım sevincim ondan calışmayada başlarım ALLAHIN izniyle

hhahahaha valla benı hiç aramıyolar kızzzzzzzzzzonlarında ümidi yok benden herhalde

benide oraya tedavi olurken bir kaç iğnem için gitmiştim aile doktorunun hemşiresi dosya açmişti belli araliklarlada soruyordu o kadar oda aramayi kesti bebek gitti içinemi doğdu ne

akizlar canlarim hepinize iyi geceler pek giremiyorum.ama özlüyorum sizi hizinizada yetişilmiyo jet gibi konudan konuya atliyonuz hiç yetişemiyom sağlicakla kalin giremediğim zamnanlarda unutmayin beni dualarim sizinle hepinize sağlikli hamişlikler kizlar

günaydın canım ben okudum bitirdim takdir allahın artık inşallah dualarımız kabul olur

günaydınnn canlarr nasılsınz

ben bugün Agnuscaston hayıt hapı alacağım topiklerde gördüğüme göre çok işe yarıyor. eşimin hareketli sayısı az onun içinde coenzim Q10 sipariş verdim sizde faydalanın diye yazıyorum canlar 8 yıl çocuğu olmayanın hayıt sayesinde hamile kalmış denemeye değer

Kiz yazin daha kotu yakar bide onden iyi dayanmissin canim.bakalim ben dusene kadar dayanamam sanirim.bude aksamlari sirtina yastik koyup iliskiyemi giriliyor ...

gunaydın kızlar bugun persembe bırbırımıze dua edelım :) ezan okundugunda ezanla beraber dua etmemız gerekıyor Rabbm su guzel gunun ve okunan ezanlar ıcın tez vakıtte hayırlı saglıklı ve uzun omurlu evlatlarımızı bıze verır ınsallah

iyi geceler tatliskommmm
saoll canm

benide oraya tedavi olurken bir kaç iğnem için gitmiştim aile doktorunun hemşiresi dosya açmişti belli araliklarlada soruyordu o kadar oda aramayi kesti bebek gitti içinemi doğdu ne

valla bılmem bıktılar herhalde benden

amin canm aminn

bugün yarın öbürgün hep edelim inşaallah benden size 1yasin 1 amme 1 tebareke 1 devakıa süresi bugünlük bende dün 500 yasin toplamaya başladım daha 10dayım bitiririz inşaallah

bugün yarın öbürgün hep edelim inşaallah benden size 1yasin 1 amme 1 tebareke 1 devakıa süresi bugünlük bende dün 500 yasin toplamaya başladım daha 10dayım bitiririz inşaallah

ınsallah o kadar ısterımkı aksama kadar dua etmeyı calısıyorum eve gıt yemek yap dıyene kadar oturdugumda saat 9 oluyır ancak 1 dua edebiliyorum Rabbım duyar sesımızı o bızı bos cevırmez emınım

gunaydin kizlar eses07 canim benim kirmizilar geldi maalesef yeni bat 7 nisan

üzülme tatlım insallah nisan ayında hamis kalırızzzzzzzzz

Kiz yazin daha kotu yakar bide onden iyi dayanmissin canim.bakalim ben dusene kadar dayanamam sanirim.bude aksamlari sirtina yastik koyup iliskiyemi giriliyor ...

saoll canm

valla bılmem bıktılar herhalde benden

amin canm aminn

Aminnn aminmn inşallah canim hoşgeldin

hoşbulduk [/QUOTE]

günaydın kızlarr arkadaşım gelecek kısır,ıslak kek,salata yaptım buyrun gelinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…