elle yazıyorum zaten canımm:18: ama görerek yazsam iştee
Allah Allah neden ama pc ile mi alakalı acaba?
kk dan mı kaynaklı sasırdım ilginccccccc :44: :26:
inşallah canım yaaaa:16:
Allah Allah neden ama pc ile mi alakalı acaba?
kk dan mı kaynaklı sasırdım ilginccccccc :44: :26:
aynen cnnmm bende anlamadımm yawww
aynen cnnmm bende anlamadımm yawww
bende anlamadım :44::44::44::44:
hosgeldin cnm sende bizdensin demekkk
kac yasındasın cnm?tüp düşünüyo musunnn ? :44::44:
bende bir kez asılama oldum ocakta tutmadı malesef
26 yaşındayım cnm hoşbulduk. tüp bebek 3 senem dolunca yapılacak . şu an kendim yaptıramam . sen ne kadarlık evlisin cnmm
bende 3 yılı geçti cnm insallah olur bizlerindeee
inşallah cnm inşallah herhangi bir neden var mı olmaması için . benim eşimde varıkosel vardı ameliyat oldu yeni yeni spermlerde düzeelme var dr olur diyo ama olmuyo işte
feelcrying ************** 9 mart beklemede
nazende88 ************* 10 mart beklemede
CrystalDoll ************* 10 Mart beklemede
edaaaaaaaaaa************* 11 mart beklemedee
saskinanne ************** 12 mart beklemede
sue1 ************** 12 mart beklemede
anotomi ************** 12 mart beklemedee
azap_cicegi ************** 12 mart beklemede
littebirre ************* 13 mart beklemede
volhat ************** 13 mart beklemede
sedicoo ************** 14 Mart beklemede
muzum benım ne oldugum bellı degıl sılebilirsin benıbana bu ay bısıyler oluyor ama rabbım hayırlısını versın
cnm nasıl? adet oldunmu? :44:
canm üstüne görme olmasın gunn yaklastımı yada geçtımı hamıle olabılırsın düşük tehlıkesı olabılır ben butun gebelıkerımde öyle oldum hemen doktora gıt bencebende bılmıyorumdedım ya pazar agırlık kaldırdım koyu kahve 1 tl kadar leke geldı dune kadar hersabah oyle geldı bugun hıc bısı yok sadece arada kasıklarım batıyor hayatımda ılk defa boyle bırsey yaşadım
27/01/2013 te varikosel ameliyatı oldu eşim ama şuanda varikoselden eser yokki 6 ayda olması gerekirdi ..
olmuyooo olmuyoooooooooooooo,stresten olcaksada olmuyo cnm ya.kac milyon spermler suanda?
bizim 14 milyondan 20 milyona çıktı güzel dedi doktorumuz ama asılamada tutmadıııı
slm herkese. dun yumurta catlamıs mı dıye kan vermıstım sonucu bugun aldım cattamıs cok sukur ama hgc cok dusuk ilişkinin 7. gunu hgc 3.72 doktorum slında guzel catlamıs ama... dedı baska bısı demedı adetını bekle dedı yanı umutlu konusmadı . yanı kızlar bu ay benden umut yok.
bu arada hastanede tanıstıgım bı kız klomenın ıkıncı ayında gebeydı bugun aldı haberı. darısı bıze ınsallah.
bende bılmıyorumdedım ya pazar agırlık kaldırdım koyu kahve 1 tl kadar leke geldı dune kadar hersabah oyle geldı bugun hıc bısı yok sadece arada kasıklarım batıyor hayatımda ılk defa boyle bırsey yaşadım
aman bu doktorlardan da ben bıktım olur olur deyip geçiştiriyolar . eşimin sperm sayısı çok ama ileri hareket sıkıntısı var maalesef30 milyon felan dı en son. ama ileri hareket yüzdesi düşük işte
fundacım yumurtlan çatlamışsa geç döllenme olabilir.. biraz genetik bu döllenme ve rahime yerleşmeye olayı... rabbim bilir umut yok deme umut her zaman var.. morelini bozmadan adet tarihini bekle bakalım.. nezaman adet tarihin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?