infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

hosgeldin cnm sende bizdensin demekkk
kac yasındasın cnm?tüp düşünüyo musunnn ? :44::44:
bende bir kez asılama oldum ocakta tutmadı malesef

26 yaşındayım cnm hoşbulduk. tüp bebek 3 senem dolunca yapılacak . şu an kendim yaptıramam . sen ne kadarlık evlisin cnmm

bende 3 yılı geçti cnm insallah olur bizlerindeee

inşallah cnm inşallah herhangi bir neden var mı olmaması için . benim eşimde varıkosel vardı ameliyat oldu yeni yeni spermlerde düzeelme var dr olur diyo ama olmuyo işte

inşallah cnm inşallah herhangi bir neden var mı olmaması için . benim eşimde varıkosel vardı ameliyat oldu yeni yeni spermlerde düzeelme var dr olur diyo ama olmuyo işte

27/01/2013 te varikosel ameliyatı oldu eşim ama şuanda varikoselden eser yokki 6 ayda olması gerekirdi ..
olmuyooo olmuyoooooooooooooo,stresten olcaksada olmuyo cnm ya.kac milyon spermler suanda?
bizim 14 milyondan 20 milyona çıktı güzel dedi doktorumuz ama asılamada tutmadıııı

muzum benım ne oldugum bellı degıl sılebilirsin benı bana bu ay bısıyler oluyor ama rabbım hayırlısını versın

cnm nasıl? adet oldunmu? :44:

bende bılmıyorum dedım ya pazar agırlık kaldırdım koyu kahve 1 tl kadar leke geldı dune kadar hersabah oyle geldı bugun hıc bısı yok sadece arada kasıklarım batıyor hayatımda ılk defa boyle bırsey yaşadım

canm üstüne görme olmasın gunn yaklastımı yada geçtımı hamıle olabılırsın düşük tehlıkesı olabılır ben butun gebelıkerımde öyle oldum hemen doktora gıt bence

slm herkese. dun yumurta catlamıs mı dıye kan vermıstım sonucu bugun aldım cattamıs cok sukur ama hgc cok dusuk ilişkinin 7. gunu hgc 3.72 doktorum slında guzel catlamıs ama... dedı baska bısı demedı adetını bekle dedı yanı umutlu konusmadı . yanı kızlar bu ay benden umut yok.
bu arada hastanede tanıstıgım bı kız klomenın ıkıncı ayında gebeydı bugun aldı haberı. darısı bıze ınsallah.

aman bu doktorlardan da ben bıktım olur olur deyip geçiştiriyolar . eşimin sperm sayısı çok ama ileri hareket sıkıntısı var maalesef 30 milyon felan dı en son. ama ileri hareket yüzdesi düşük işte

fundacım yumurtlan çatlamışsa geç döllenme olabilir.. biraz genetik bu döllenme ve rahime yerleşmeye olayı... rabbim bilir umut yok deme umut her zaman var.. morelini bozmadan adet tarihini bekle bakalım.. nezaman adet tarihin..

dilerim hamilesindir cnmmmmmmmm

ileri hızında sorun yok bizim
insallah bizlerinde olur cnmm
bat nedir senide ekliyim listeye

Allah'ımm bir vesile,bir çıkış yolu ... bir hayırlı evlat nasip eylee Rabbim bizlereeee

18 mart canım. ben aslında hgc ye cok takılmazdım ama yanımdakı hastayla(gebe olan az once yazdıgım kız
) sonuclarımı karsılastırınca dusundum bıraz. kızın iliskisinin 7. gununde hgc sı 13.8 dı ve doktorumuz aynı o kıza cok umutlu konusmus bı hafta sonra yanı bugun kan sonucunu gosterdı hamıleydı. ama doktor benı cagımadı bıle haftaya. adetını bekle bakalım dedı sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…