insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
aminEki Görüntüle 1021397 aminEki Görüntüle 1021398 amin Eki Görüntüle 1021399 aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnEki Görüntüle 1021400
Canım sende son durum nedir. Pozitif de mi inşallahhh
tatlım hemen bunu yazdıgın yerin altında ifadeler yokmu :26:
ahhh cnm hepimiz aynı durumdayız,maddi&manevi bende yoruludm inannn
cnm yüklediklerin neyse gözükmüyo :26:
cnm yüklediklerin neyse gözükmüyo :26:
arkadaşlar beş yıllık evliyim evim kira şimdiye ev alırım tek olsunda evi batsınnn 15 milyarı geçti aşılamalr devlette oldu ilk tüp bebek özelde ama raporum vardı bu 2. devlet te çalışıyordum çıktm çünkü bebek bakıyordum 2 senedir ama artk dayanamıyorum bunu yazaeken bile ağladımmm başklarının evlatlarını sevmekten bıktımmm annesi babası gelince gözleri parlardı çocuğun sen ne kadar seversen sev anası babası başka işten çıktğmdan beri burnumda tütüyor geliyor gerçi ama,
bu 3.için kredi düşünüyoruuuzzz ne yapalım nasıl bi yol çizelim bilmiyoruuum
RABBİM CÜMLEMİZE YARDIM ETSİNNNN
aminEki Görüntüle 1021402 aminEki Görüntüle 1021403 aminEki Görüntüle 1021404 aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn dedim çocuk için dua ettin ya
benim yolladıklarım neden böle gözüküyo k.k da sorunmu var acep
yokk balımm yaaa bende anlamadım mesaj simgeleri var sadece belki de bende tek kalp olmasndanda olabilirr
bende sizin gibi bebek isteyenlerdenim fakat olmuyo .2,5 senelik evliyim iki kez aşılama yapıldı fakat tutmadı . hadi hepimiz birbirimize dua edeli destek olalım bu forum da dahil olduğuma çok mutlu oldum hep halden anlayanlar ne güzel .
yokk balımm yaaa bende anlamadım mesaj simgeleri var sadece belki de bende tek kalp olmasndanda olabilirr
yok cnm ya alakası yok gözükmesi gerek.. peki söle yaz baakalım : 16 : ne cıkcak
o kadar iyi anlıyorum ki seniiiiiiiiii
Allahımmm bizlerin içini ferahlat,sabırlar ver ..
Bizleri evlat hasretiyle bırakmaaaaaaaaa
yok cnm ya alakası yok gözükmesi gerek.. peki söle yaz baakalım : 16 : ne cıkcak
elle yazıyorum zaten canımm:18: ama görerek yazsam iştee
inşallah canım yaaaa:16:
Neyse bacılar ben kaçar yemek yapıcam bulaşıgımı yıkıycam öpüldünüz mucukEki Görüntüle 1021405 mucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?