sanırım tatlımmmmmmm
olmuyor diyordum sürekli azmedince oluyor muş cdden
bebek bize neler yaptıryor Allahı bu süreçte iğrenç neler yedim içtiiiimmmm((
ooyy kuzummmmmmmmmmmm
hic asılama oldunmu sen?
hsg hormon testleri falan yaptıldımı?
ooyy kuzummmmmmmmmmmm
hic asılama oldunmu sen?
hsg hormon testleri falan yaptıldımı?
cNIM YOK DAHA 2 aY OLDU tedaviye başlayalı. yazın gtmiştim prolaktin yüksekti ilaç içtim normale döndü herşey geçen ay hsg ve tüm testler yapıldı 6 ay yumruta takibi dedi doktorum sonra aşılama dedi. ama gerek kalmaz aşılamaya 6 ya içinde lur dedi bu 2. ayımız bakalım neler olacak? doktorum geçen ay çok ümitliydi % 50 olucak demişti ama vakti daha gelmemiş kuzucuğumun.
cNIM YOK DAHA 2 aY OLDU tedaviye başlayalı. yazın gtmiştim prolaktin yüksekti ilaç içtim normale döndü herşey geçen ay hsg ve tüm testler yapıldı 6 ay yumruta takibi dedi doktorum sonra aşılama dedi. ama gerek kalmaz aşılamaya 6 ya içinde lur dedi bu 2. ayımız bakalım neler olacak? doktorum geçen ay çok ümitliydi % 50 olucak demişti ama vakti daha gelmemiş kuzucuğumun.
ben 2,3 ay yumurtalık takibi sonrasında asılama oldum ..
Senin doktor uzun yumos takibi demis özele mi gidion?
ben 2,3 ay yumurtalık takibi sonrasında asılama oldum ..
Senin doktor uzun yumos takibi demis özele mi gidion?
özele gidiyorum canım devletin saatleri uymuyor sürekli okula gitmemezlikte yapamam mecburen özele gidiyoruz doktorum çok iyi canım çok memnunum. bir sorunumuz olmadığı için 6 ay bekleyelim dedi. kaç defa aşılama oldun canım aşılama da tutma ihtimali az diyorlar :/ verdiğin videoyu izledm de
özele gidiyorum canım devletin saatleri uymuyor sürekli okula gitmemezlikte yapamam mecburen özele gidiyoruz doktorum çok iyi canım çok memnunum. bir sorunumuz olmadığı için 6 ay bekleyelim dedi. kaç defa aşılama oldun canım aşılama da tutma ihtimali az diyorlar :/ verdiğin videoyu izledm de
bende özellere 3 milyarı geçti döktüğümüz ...olsada değse ...
1 kez ilk aşılamamdı cnm doktoru bıraktım aktara başladımm zamana bıraktımmm
bende özellere 3 milyarı geçti döktüğümüz ...olsada değse ...
1 kez ilk aşılamamdı cnm doktoru bıraktım aktara başladımm zamana bıraktımmm
ne kullanıyorsun aktardan canım? aşılama için ne kadar ödedin tatlım? bir de aşılama hemen yumurtlama döneminde yapılıyor mu yoksa öncesinde hazırlık gerektiriyor mu?
Amin rabbim hayrlsyla nasip etsin hepimzme
ne kullanıyorsun aktardan canım? aşılama için ne kadar ödedin tatlım? bir de aşılama hemen yumurtlama döneminde yapılıyor mu yoksa öncesinde hazırlık gerektiriyor mu?
dupbaston,klomen,catlatma ignesi en son asılama oldum cnm ..
önceisnde doktorun takibi yani tutmadı malesefff ..
testler asılama 2 ay 1 milyar tutttu canımmmm ..
aktardan,incir,kayısı,keciboynuzu alıyorum cnm
dupbaston,klomen,catlatma ignesi en son asılama oldum cnm ..
önceisnde doktorun takibi yani tutmadı malesefff ..
testler asılama 2 ay 1 milyar tutttu canımmmm ..
aktardan,incir,kayısı,keciboynuzu alıyorum cnm
baya maliyetliymiş(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?