aynen ccanım ama ne yapmmam gerektiğini bilmiyorum bunun için bir ara dedim ki bırakıcam kadınlar kulübünü 2 ay hiç girmedim gene birşey değişmedi burası cesaret verior umut veriyor hiç değilse.
daha sen yeni evlisin acele etmeeeeeeeeeeeeeeeeeee
benimle evlenenler 2.cocugu büyüttüler nerden atliyim
70 kilodan 65 e mi düştünnnnnnnnnnnn
huuuhuuuuu kimseeeee yokmuuuuuuuuuuuu
deme öyleeeeeee:) sen 3 yıldır korunmadın mı canım? ben sanki 1 yıldır istiyorsun diye biliyorum yanlış mıyım? zaman geçiyor tatlım ya can sıkıntım artıyor boşluk oluyor harika bir evliliğim var bebğimizde olsun istiyorum birde ben çok çocuk istiyorum 3 yada 4 tane :) o yzden heemn olmalı. zaten 1. olsun hiç korunmıcam canım diğeri ne zmaan olursa napayım katlanırım. evliliğim 1 yılı geçti canım sorular artmaya başladı herkez soruyor kmseyşi ramak sitemiyorum vallaç ee eşimin yaşıda 33 yani anlıcan artık olmalı ):
evet canım diyorum ya zayıflamaya adapte ettim kendimi diye. :) 1 ayda 5 kilo gitti bir 5 kilo daha gitse fena olmıcak:)
ben varımmmmmm :)
canım bizim 1 yıldır olmuyor evet dogru diyosun ama nasip bu işlerrrr
bende bıktım artık cocugnuz olmuyormu sorusundan ve asosyallestim iycee
Sen kac yasındaydın cnm esin 33 ideal yası daha yaslı degil be nası konuson
ooo masallah ben 1 gram veremiyorummmmm
ne yiyip ne içiyosun cnm anlatsana yürüyo msun
hosgeldin sema naber cnmmm
:))) yok zaten yaşlı demiyorum kocama demem öyle şey canım o benm ben bir an önce olsun hani diyorum anladın sen. aynen ben yine şanslıyım uzağım herkesten başka bir şehirdeyiz. öteki trlü daha fena olurdum heralde. hangi arkadaşı arasam müjdeye mi aradın diyor sinir oluyroum . ben 25 yaşındayım canım . yaşlarımız tam ideal sıkıntı yyok o yüzden olsun diyorum işte eğer bekletirse çok gecikmiş olacak bebeişimiz
hoşbulduk datlım iyidir seni sormalı benımkini kaldıramadm çok yorulmuş yazık uyku datlı geliyo bende o kalkana kadar gireyim bı dolanayım dedim .)
ooo masallah ben 1 gram veremiyorummmmm
ne yiyip ne içiyosun cnm anlatsana yürüyo msun
hosgeldin sema naber cnmmm
bende napaım buralardayımmm iste hep
işe mi gitcek, seninkide mi gececi cnm
ooffffffff umutttt kelin ilacı olsa basına sürcek sendeeeeeeeeeeee
hangi burcsun cok karamsarsın,ben kendime karamsarım derdim vazgectim
canım bende veremiyordum çünkü yemek yemeyi çok seviyorum bırakamıyordum özellikle de tatlıyu. bebek olmayınca geçen ay kesin karar verdim. koşu bndı aldım canım ekmeği bıraktım kahvltıda bile nadir yiyorum. tabi 2 gündür fena kaçırdım yarın toprlıcam hhemencik. hergn 45 dakkika yürüyorum çalıştığım için bu bazrn 2 güne 1 oluyor. insanlar zayıflamışsın demey başladı :) mutlu oluyorum. geeçn sene hergün 1.5 saat dışarıda yürüdüm 3 ay aa gram veremdim boğazımı kesmediğim için. sonra bıraktım geçen ay ilk hafta3 kilo gitti durdu sonra isveç diyetni 2 gün yaptım 2 kilo daha gitti. bugün arkadaşlarl dışarı çıktık bozdum biraz. ama yarın gene başlıyorum katı bir şekilde. 59 olursam diyorum hamielelikte gene 70 olurum komplekse girmem. hoş kilosunuda razıyım bebeğim gelsin yeter de. benm amacım kafamı başka bri şeye vermek başka bir şeye odaklanmak
yok canım sabah geldi işten bugun gtmicek artık gece mesaisi bitti yarın sabah gitcek işe
başak canım .yok aslında baka öyle yazdığıma benm hayatım hep 4 4 lük geçti hep istediğim gibiydi herşey. rabbm üzünt yaşatmadı hiç eşim harika bir insan eşiin ailesi harika. şehir dışındayız ama arkadaş çevrem harika. belki de hani her duam oldu ya ondan b olmayınca tek züüntüm bu olunca böyle oldu.normaldede pozitifmdir her konuda. mesleğimi seviyorum streli olmamla mesleinde alakası var.çocuklar çok etkiliyor. birde sene başında 2 arkadaşım hamileydi okulda hergün görüyordum konuşuluyordu sürekli o durumda beni biraz buna itti.
iyi masallah ben 1 kg verdigimi hic bilmemm
evleneli 17 kg aldımmmmm hemde obez oldum
anladım cnm iyi güzel vakit gecirinnnnnnnnnn
başak mükemmel bir burç , eşimin burcu
ne iş yapıyosun cnmsende pko mu var?
kilolar gitsin,bebisler gelsinnnnnnnnnnnn
başak mükemmel bir burç , eşimin burcu
ne iş yapıyosun cnmsende pko mu var?
kilolar gitsin,bebisler gelsinnnnnnnnnnnn
ben hep böyleydim canım 67 nin şağısın hiç görmedim. ilk kez 2 gündür tartıda 65 igörünce tartıyı öpesim geliyor. ben hamile kalınca çok yemek yerim kendimi billiyorum ndan vermek istiyorum bakalım neler olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?