• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

bizdeeee karadenizliyiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzz :52::52::52::52: benım memleketımde çok güzel ama esescimmmmmmm :16::16::16::16:

oooo cok sevdigim tanıdıklarım,ahbaplarım var karadenizlilerr :16::16:
ve ben tam bi karadeniz aşığıyım,yağmursu missssssssssssss :52::52:

dennizkabugu ******* :16:******** 7 mart beklemede
hanife4545 ******* :16:******** 7mart beklemede
yelisss ****** *:16:******* 7 mart beklemede
eses07 ******* :16:******* 9 mart beklemede
feelcrying ******* :16:******* 9 mart beklemede
hanife81 ******* :16:******* 9 mart beklemede

dennizkabugu ******* :16:******** 7 mart beklemede
hanife4545 ******* :16:******** 7mart beklemede
yelisss ****** *:16:******* 7 mart beklemede
eses07 ******* :16:******* 9 mart beklemede
feelcrying ******* :16:******* 9 mart beklemede
hanife81 ******* :16:******* 9 mart beklemede

ben sabah yazarım eses :9::9::9:

Birsen iyiyim canim akşam muhabbete soktun bizi gittin yattin bugünde topikte esess vardi diğer ark kimse yoktu sennasilsin dedim zaten firardalar diye ben evdeydim belim çok ağriyo ne olsun senin nasil gidiyo

oooo cok sevdigim tanıdıklarım,ahbaplarım var karadenizlilerr :16::16:
ve ben tam bi karadeniz aşığıyım,yağmursu missssssssssssss :52::52:

türkiyeninn her yeri cennetttt :16: gel yavrum bende senı trabzonda agırlıyım yaylalara çıkalım uzungöl Sümela manastırı yeşilin huzurun teeekkk adresiiiiiiiiiiiii :16::16::16:

Hayırlı Akşamlar :) nasılsınız iyimisiniz arkadaşlar :10::10:

hayırlı aksamlar tatlım hoşgeldın..iyi diyelim ıyı olalım sen nasılsın :16:

Birsen iyiyim canim akşam muhabbete soktun bizi gittin yattin bugünde topikte esess vardi diğer ark kimse yoktu sennasilsin dedim zaten firardalar diye ben evdeydim belim çok ağriyo ne olsun senin nasil gidiyo

ben hep burdayım demi :9::9::9:
ama bağımlılık yaptınız anem :52::52::52:

türkiyeninn her yeri cennetttt :16: gel yavrum bende senı trabzonda agırlıyım yaylalara çıkalım uzungöl Sümela manastırı yeşilin huzurun teeekkk adresiiiiiiiiiiiii :16::16::16:

kesinlikleee muhtesemm bi yerrrrrrrrrr :52::52::52::52:
ayyy insallahh kısmet bacım sende buyur gell :36::36:

kocişe haydi trabzna diyom gülüyooo hahahahahyyy :9::9:

bekledim bıraz senı kuzum baktım sesın çıkmıyor yattın sandım bende yattım meğer yazıyormuşsun okudum aşk hikayenı ttlım yavrumm hayırlı bı bebısle taçlandırsın inşallaaahhh :16::16::16:
öğlen buralardaydım akşama doğru eşimle dışarıya çıktık alısverıs merkezınde bıraz alışverış yemek fln yedık..sonra aktara gıdıp çörekotu tarçın bal aldım ılk kaşığımı yedım bileeeeeeeeeeeeeeeeee :52:

Hoşbuldum canimm . . Ohh maşallah muhabbet koyu . Kasiklarimin agrisina uyuyamadim bende :(

kesinlikleee muhtesemm bi yerrrrrrrrrr :52::52::52::52:
ayyy insallahh kısmet bacım sende buyur gell :36::36:

kocişe haydi trabzna diyom gülüyooo hahahahahyyy :9::9:

esesimmm inanırmısınn bendee bugün kocişee alanyaya gıdelım yazın dedimmmmmmm :52::52::52::52::52::52::36::36::36::36::36: sen önce hamile kaldaa gideriz diyo odaaa pehhh :37::37::37:

Hoşbuldum canimm . . Ohh maşallah muhabbet koyu . Kasiklarimin agrisina uyuyamadim bende :(

gel katıl sende muhabbete kuzum :16: nezamndı senın gunun inşallah bebiştirr kızzzz :52:

Bilmiyorum kimseyede soyleyemiyorum heveslenmesinler diye korkuyorum bisey olacak diye ilacta içermiyorum :(

esesimmm inanırmısınn bendee bugün kocişee alanyaya gıdelım yazın dedimmmmmmm :52::52::52::52::52::52::36::36::36::36::36: sen önce hamile kaldaa gideriz diyo odaaa pehhh :37::37::37:

gel katıl sende muhabbete kuzum :16: nezamndı senın gunun inşallah bebiştirr kızzzz :52:

:72::72::nazar::nazar:

gelinn bebeğimmm tatil yapalımm denize girelimm :52::52::52::52:
insallah yaza göbişlerimiz koskocaman olurrrrrrrr :49::49::49::49:

Back
X