canim beni aramissin ancak simdi gordum....
selam mesaj yazamıyorum kota dolmadığından.bir şey soracaktım.şimdilik tamam arkadaşım.
görüşürüz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim beni aramissin ancak simdi gordum....
canım preseed+25 gebelik ve ovulasyon testini 26.22 dolara aldım. kargo ücreti ile toplam 59 TL tuttu.. gitti gidiyorda 120-130 TL.
ebay daha uygun.... denemekte yarar var.
ben de şu an ferlutal kullanıyorum. bitince mi olucam adet ?? daha dün akşam başladım. ağrılarım var. bir an önce rahatlamam lazım. bi olsaydım yaaa....
ececim. brancayı araştırırken bu ilacın kistlere de iyi geldiğini okudum. sen de bi araştır istersen...
merhaba nil agrıların geçtimi umarım iyisindir ben ingilizce bilmiyorum sen bu ebaydan nasıl sipariş verdin tlf lamı bana biraz bilgi versene aldıgın hakkında bende almak istiyorum hoşçakal
nil bata kaldı 3 gün tabi bu ay biraz karışık normalde 26 ile 28 gün arası oluyordum son ay d.k hapı kullandığım için 30.gün oldum bu ay 25 kasım diye tarihi baz aldım bakalım
canım tatlı istiyor midem yanıyor sol kasık ara ara sızlıyor yani adet geliyorum diyor bana benim bu aydan hiç umudum yok çünki kocaylada küstüm diğer aya inşallah
seninde jel gelmiş çok sevindim inşallah işine yarar
nil sen kaç yıldır deniyorsun bebişi hiç mi olmadı bilmiyorum da seni
bugün adetimin 24.günü ben 18 ile 20.günlerimde ovulasyon testiyle denedim belirgin çift çizgilerim vardı neden böle oldu anlamadım ama
ovulasyon testleri gebelik testlerine göre daha duyarlı gebeliklerde
be dün akşam gebelik testide yaptım bişey yoktu daha erken zaten yapmak için dimi
akşam gebelik testi yaptım bişey çıkmadı
ben ovulasyon testini gebelik olarak kullanıyorum artık akşama yine deniycem ikisini de hep ovulasyon hem gebelik yapıcam
nil kusura bakma nolur
o gün yaptım bişey yoktu ama şimdi gebelik yaptım silik çift var valla bilmiyorum ne düşüneceğimi
adet döngüm 26 28 arası değişiyo söylemiştim
bugün 26.gün ben daha 2 gün koymuştum bata yani 26 kasım bat diyorum hala
çift çizgiyi görüyorum ben
foto çekmeye çalıştım sizede sormak istedim ama belli olmuyo fotoda fakat ben bariz görüyorum
benim bu silikler çok geldi başıma o yüzden umutlanmak istemiyorum
hayırlısı olsun haklarımızda nilim
nilimmm
sabah işe gitmek için uyandım tuvalete gittim ama gözüm kapalı daha anaaaa bi geldi aklıma çişimi ziyan etmiyim dedim
hemen testimi ilk idrarla tekrarladım ve anında ikinci çizgimi yine gördüm ama hala silik
silik olsada ben gayet iyi görüyorum ama bat yarın benim hala beklemedeyim
eşim testleri gördü sabah masada (akşam ovulasyonda yapmıştım o da çift)kafayı yediğimi düşünüyor artık
sarıldı hayatım rahat ol kafanı rahat tut dedi
benim için test yapmak eğlenceli o bekleyiş felan baya güzel oluyo hele hele sonunda bide silikte olsa çift çızık görmek bambaşka yaa
heyecanı yetiyo o bekleyişin
daha da beklicem bakalım gelmeyene kadar o pisler
canım yaaa Senden haber bekliyorum.... eee hadi ama yaaaa....kan testini ne zaman yaptırcan ...
öldük meraktan....![]()
nilim kan verdim akşam bugün 2 de alıcam sonucu ama bebek yok biliyorum çünki kanadan çıkıp test aldım eve gider gitmez yaptım o evdekiler yanlış gösteriyor diye ve aldığım testte tek çizgiyi gördüm malesef canım sıkılıyo çok kana gitmeyip adetimi bekleseydim keşke bugün batım zaten gelir bugün
nilcim kan sonucum negatifmiş 0,100 dediler
kısmet böyleymiş hayırlısı olsun hakkımızda