Ya benimde ağustosta öyle oldu kan testi yaptı onda da hiç vitamin falan bakmadı ama değerler normal neyse 1 sene dene dedi folik asit verdi gönderdi ama ben bi eksiklik varsa bilip önlem almak istiyorum o yüzden 1 ay sonra dahiliyeye randevu aldım vitamin mineral hormon testi isteyeceğim bakalım dahiliyeci ben ne alaka demez inşallah ajsjsjsMerhabalar kızlarbeş aydır çocuk deniyoruz hormon değerlerimi daha önce hiç kontrol ettirmedim bu nedenle kadın doğuma gittim hormon vitamin felan bakılması için. doktor bir yıl geçsin öyle gel dedi ultrasonda baktı bi sorun yok dedi yaşın genç. infolic combi hp yazdı yolladı
bunu kullanıp memnun kalan var mı acaba? Bir de bi tahlil vs yapmadan direkt bunu yazmasını anlayamadım
Ya benimde ağustosta öyle oldu kan testi yaptı onda da hiç vitamin falan bakmadı ama değerler normal neyse 1 sene dene dedi folik asit verdi gönderdi ama ben bi eksiklik varsa bilip önlem almak istiyorum o yüzden 1 ay sonra dahiliyeye randevu aldım vitamin mineral hormon testi isteyeceğim bakalım dahiliyeci ben ne alaka demez inşallah ajsjsjs
Vallahi hiç sormayın ya uğraşmak istemiyorlar resmen al be kardeşim şu kanı artıksanırım dahiliyecinin bakacağı belli başlı şeyler var tsh fsh gibi onun harici kadınsal hormonları isteyemiyorlar kadın doğumdan başkası yani çok saçma daha önce hiç kadın doğuma gitmedim değerlerime de baktırmak istiyorum dedim kadın başından savdı resmen kan testi isteyince borç para istiyormuş gibi hissediyorum ya
Ben kullanıyorum güzel bi takviye ama test yapmadan vermesine şaşırdım çunku genelde pcos lara insülin direnci olanlara verılen bir takviyeMerhabalar kızlarbeş aydır çocuk deniyoruz hormon değerlerimi daha önce hiç kontrol ettirmedim bu nedenle kadın doğuma gittim hormon vitamin felan bakılması için. doktor bir yıl geçsin öyle gel dedi ultrasonda baktı bi sorun yok dedi yaşın genç. inofolic combi hp yazdı yolladı
bunu kullanıp memnun kalan var mı acaba? Bir de bi tahlil vs yapmadan direkt bunu yazmasını anlayamadım
Evet açıkçası bende anlayamadım pcos yok bende diye biliyorum insülin direncim de yok alıp almama konusunda kararsızım yaniBen kullanıyorum güzel bi takviye ama test yapmadan vermesine şaşırdım çunku genelde pcos lara insülin direnci olanlara verılen bir takviye
Ultrason da yumurta fazlalığı görmüş ve o sebepten o takviyeyi vermiş olabilir ama bence başka kadın doğum doktoruna git. 6 ay olsun git. Ben 6.ayimda gitmiştim gayet hormonlarima bakılmisti bide erkek doktora git derim üzülerek diyorum bunu kadınlar gerçekten bişey bilmiyor iki kez başıma geldi başından atıyorlar ama erkek doktorlar öyle değil.Merhabalar kızlarbeş aydır çocuk deniyoruz hormon değerlerimi daha önce hiç kontrol ettirmedim bu nedenle kadın doğuma gittim hormon vitamin felan bakılması için. doktor bir yıl geçsin öyle gel dedi ultrasonda baktı bi sorun yok dedi yaşın genç. inofolic combi hp yazdı yolladı
İnşallah bu kez tutunur bebişin sağlıklaBana da bunu yazmıştı 5 ay kullandım bıraktım 2 ay sonra hamile kalmıştım gebeyken başka bir folik yazmıştı düşük yaptım şimdi solgar kullanıyorum bakalım
Anladım evet biraz araştırdım öyleymiş işe yarar umarımSadece pcos lara vermiyolar gebelik istiyenlere veriyolar çünkü yumurta oluşımuna yardımcı oluyo ve kaliteli yumurta elde edilsin diye veriyolar ben pcosum ama bir çok kişinimde pcos olmadan kulandıgını biliyorum zaten ilaç degil takviye
Canım ben dün yeni başladım hiç bilmiyorum şuanlık bi etki yapmadıDoktorum bana da verdi 20 Eylül'de kullanmaya başladım pcos var bende de. 21 Eylül'de de regl oldum. Şuan sanki regl olacakmışim gibi karın ağrım var sizde de böyle etkiler yapıyor mu? Reglime daha 12-13 gün var
Ya doktora gittiğimde baksın diye 8-9 aydır deniyoruz dedim ona rağmen bakmadıUltrason da yumurta fazlalığı görmüş ve o sebepten o takviyeyi vermiş olabilir ama bence başka kadın doğum doktoruna git. 6 ay olsun git. Ben 6.ayimda gitmiştim gayet hormonlarima bakılmisti bide erkek doktora git derim üzülerek diyorum bunu kadınlar gerçekten bişey bilmiyor iki kez başıma geldi başından atıyorlar ama erkek doktorlar öyle değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?