İnfolik öneren dr

basrolbenim

gelecek bir gün gelecek...
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
423
132
123
Merhaba arkadaşlar bende bir pko hastasıyım tabiki bir çok dr gittim ama hiçbiri İnfolic vermedi. bu infolikle hamile kalan çok okudum istanbul avrupa yakasında oturuyorum. Allah rızası için bu ilacı öneren bir dr biliyorsanız yardımcı olun. Allah isteyen herkesen nasip etsin inş :(

Merhaba arkadaşlar bende bir pko hastasıyım tabiki bir çok dr gittim ama hiçbiri İnfolic vermedi. bu infolikle hamile kalan çok okudum istanbul avrupa yakasında oturuyorum. Allah rızası için bu ilacı öneren bir dr biliyorsanız yardımcı olun. Allah isteyen herkesen nasip etsin inş :KK43:
doktor önerisi olmadan da içebilirsin folik asit ihtiyacını karşılıyor pko hastaları özellikle kullanıyor zaten prospektüsünde öle yazıyor.gıda takviyesi zaten inofolic

Bana kalsa aşırımda eşim illa dr gidelim diye tutturdu. bir sürü dr gittik hiç biri önermedi hem onun gönlü olsun hemde bende bi muayene olayım diye danışıyorum arkadaşlar. cvğlar için teşerkürler bu arada :)

Merhaba arkadaşlar bende bir pko hastasıyım tabiki bir çok dr gittim ama hiçbiri İnfolic vermedi. bu infolikle hamile kalan çok okudum istanbul avrupa yakasında oturuyorum. Allah rızası için bu ilacı öneren bir dr biliyorsanız yardımcı olun. Allah isteyen herkesen nasip etsin inş :KK43:
Benim dr um özel Gop hastanesi Volkan Turan ama inofolic combi pko lar için eczaneden onu al Can'ım o çok iyi

O
Benim dr um özel Gop hastanesi Volkan Turan ama inofolic combi pko lar için eczaneden onu al Can'ım o çok iyi
Orası bana çok yakın giderim tabi. biraz önce yine söyledim eşime bi eczacı arkadaşımız var yinede önce dr görün dedi şimdi öncelikle bu ilacı öneren dr gitmem lazım. hemde bayadır gitmedim bi bakalım noluyor içerde sağol canım :)

Bende pko hastasıyım inofolic kullandıktan 4 ay snra hamile kaldım. Sana önerim toz inofolic al. Ilk başlarda sabah 1 akşam 1 poset bardağa karıştr su ile iç. 1 ay böyle iç. Sonra sabah 2 akşam 2 poşet dök iç. Daha etkili oluyor . Allah yardımcın olsun

O

Orası bana çok yakın giderim tabi. biraz önce yine söyledim eşime bi eczacı arkadaşımız var yinede önce dr görün dedi şimdi öncelikle bu ilacı öneren dr gitmem lazım. hemde bayadır gitmedim bi bakalım noluyor içerde sağol canım :)
Git Can'ım baksınlar

Bende pko hastasıyım inofolic kullandıktan 4 ay snra hamile kaldım. Sana önerim toz inofolic al. Ilk başlarda sabah 1 akşam 1 poset bardağa karıştr su ile iç. 1 ay böyle iç. Sonra sabah 2 akşam 2 poşet dök iç. Daha etkili oluyor . Allah yardımcın olsun
Allah bağışlasın canım. ay böyle duydukca nasıl hevesleniyorum en yakın sürede inş halletmem lazım :)

bende içtim cnm iki kutu fayda verir araştır bi

Back
X