İngilizce ile başım belada (yds)

Evet eskiden yökdil i kurumlar kabul ediyordu ama artık kolay olduğu için çoğu kurum denklikten çıkarmaya başladı Yoksa ona girecektim ben de sosyal alanına. Teşekkür ederim bunda da geçemezsem kurs alayım artık

Akın dilin kelime ve gramer kitaplarını kullandım, offline video kurslarını da tavsiye eder misiniz? Anladım makale okumalarına da ağırlık vereyim. Teşekkür ederim.

Teşekkür ederim bunda da geçemezsem offline kursunu alayım akın dil in, denemelerini çözmüştüm güzeldi hatta çıkmışlardan daha zorlayıcı bir tarzı var

Evet en çok kaybettiğim nokta paragraflı soruları anlıyorum, şıkları anlıyorum, ama hangi şıkkın daha uygun olduğunu kestiremiyorum. Çelişkiye düşünce de gidip yanlış olanı işaretliyorum o epey puan düşürüyor. Bir de cümlede anlam bozanı bulmaya çalışırken hepsi o paragrafta anlatılabilirmiş gibi geliyor halbuki Türkçe paragrafım çok iyidir ama İngilizcede niye bunu yaşıyorum anlayamadım. Tavsiyeleriniz için teşekkürler

Teşekkür ederim uygulayacağım. Puanınız harika bu arada tebrik ederim

hangi soru grubunda hata yapıyorsanız ona ağırlık verin. Makale ağırlıklı bir dergiye abone olabilirsiniz mesela. Bol bol okumanız gerekiyor bu tarz sorular için

Ingilizce paragraflarda en buyuk hata okuyucunun cevap verirken kendi yorumunu da katmasi. Soru kokunun sizden ne istedigine dikkat edin. Mesela;
It is implied in the passage... dediginde ima edildiğini soyledigi icin cikarim yapmaniz gerekir ama
It is clearly stated in the passage... dediyse paragrafta ne soylendiyse direkt onu bulmalisiniz.

Ben yds için özel ders veriyorum. Özelden yazarsanız kaynak önerisinde bulunabilirim.

Hangi paketi aldınız yazmanız mümkün mü ben de arayıştayım

Nerden aldınız acaba
Merhaba özelden paylaştım.İnternet sitesinden inceleyebilirsiniz.Benim paketim kasımda bitiyor uzatma yapacağım . Pakette metin analizi ve soru analizi olmak üzere iki kısım var yani birinde hoca paragrafları irdeleyerek çözüyor diğer soru analizinde ise örnek yds soruları üzerinden çözümleme yapıyor. ayrıca içinde etkinlikler tanımlı paragraflar var paragraflara ait sorular var. Hoca Rıdvan Gürbüz daha önce kitaplarını kullanmıştım (yds stratejileri )

Benimle de paylaşır mısknzı

Güncelleme: Bugünkü yds de 71 aldım kızlar. Tavsiyeleriniz için çook teşekkürler. Dediğiniz gibi bu sefer okuma yapmaya ağır verdim ve kelimelerin cümlede/paragrafta kullanımına daha çok dikkat ettim.

Bu arada kağıtlı ve bilgisayarlı yds arasında kararsız kalanlar için de kağıtlı olandan ziyade bilgisayarlıyı tavsiye ederim çok daha sessiz bir ortam oluyor. Odaklanma açısından çok iyiydi.

Tekrar teşekkürler herkese

Evet evet kamu kurumları hep 70 yds istiyor çok rahatladım. Teşekkür ederim
tebrik ederim 2 yıl sonra ben de yds ye girme kararı aldım istedigim kurumun şartı 70 puan, makale-haber okudugunuz yabancı siteleri paylasabilir misiniz? umarım gorursunuz başarılarınızı daima devamını dilerim :) kendim hazırlanacagım kaynak konusunda sıkıntım yok

Abim 94 aldı maşallah dediki diğerlerinide silip yanlış olanı işaretlemiş çalışmadı ama ingilizce makale okur hastalık araştırması yapiyordu ablam kanserdi oyun oynarsatranc hobisi yabancılarla oynar yani zaten cok iyi elinde ingilizcesi var bir kitap aldı eline ondada hep TV izliyordu çalışmak yerine

Ablanız için çok üzüldüm çok geçmiş olsun, Allah bol şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…