arkadaşlar merhaba ,
Benim ki dert mi bilmiyorum ! İngilizce öğrenmeye çalşıyorum ama olmuyor , hangi ilana baksam ingilizce istiyor... ama ben ingilizce olmadan da işimi süper yapabilen bir insanım ... ingilizceyi zorunlu kılmayan bir iş istiyorum.... ŞUan çalıştım yer ingilizce bilmediğimi biliyor ama bende ingilizce öğrenmemi bekliyor,
bu durumun yükü omuzlarımda çok ağır çünkü ben ingilizce öğrenemiyorum.. sevmiyorum bu dili ne yapayım offff ....
malesef artık ingilizce istemeyen pek iş kalmadı gibi..
siz sevmiyorum dedikçe öğrenmenizde zor olur..
en azından kendinizi idare edecek kadar öğrenmeniz gerekiyor..
işiniz ne ..ingilizce olamadan yapabiliyorsanız neden öğrenmeniz bekleniyor orasını anlayamadım
İşim yönetici asistanlığı gerçi ben bu mesleği de sevmiyorum... off nasıl öğrencem :!
demekki ingilizce gerekiyor..
ya farklı bir iş deneyeceksiniz yada öğreneceksiniz..
ben 27 yasında öğrendim
eğer işiniz ingilizce ağırlıklıysa öğrenmeniz daha kolay oluyor..
mailler tel v.b şeyler pratik oluyor
bide kursa giderseniz azıcık çabayla zor değil inanın..
siz normal ingilizce değilde iş ingilizcesi kurslarına katılın
Bütün yabancı dillere karşı mı böylesin yoksa ingilizceye özel bir nefret mi?
Yönetici asistanlığı da malesef ing gerektiren bir meslek yani, çok küçük bir firmada değilsen genelde uluslararası bağlantılar oluyor.
Önyargılısın, yenmeye çalış, olmuyorsa da başka alanlara yönelmeni tavsiye ederim.
Başka bir öğrenmek için çabam olmadı şimdilik... Küçük bir firmada değil holdıngde çalışıyorum...Ama yAkında kovulurum :)
Teşekkür ederim ilgin için ... Başka Meslek olarak bilgisayarlı muhasebe kurusuna yazıldım inş. 2 hft sonra başlayacak... Muhasebe alanında iş bulana kadar bu mesleği yapmak zorundayım... yaşımda daha 23 , sanırım ben dil konusunu biran önce olsun istiyorum yani biraz acele ediyorum.... Bir kurs daha denemellimiyim acaba ...
aktif olarak konuşabiliyor musunuz? NAsıl öğrendiniz İng.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?