Ingilizce özel ders

DhulKifl

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
2
0
Kızlar bi arkadaşım özel ders veriyor. İsteyenler irtibata geçsin kendisiyle.
ilanı şöyle :

Grammar (Dil bilgisi), Speaking (Konuşma), Writting (Yazma) ve Reading (Okuma), Listening (Dinleme) dersleri

İngilizce dil programı, videolarla Plazma TV den görsel eğitim.

Günde 3 saat, haftada 4 günlük ders programı ile toplamda 4 aylık eğitim süreci ve 192 saat ders.

Toplam ücret 1200 TL olup ücretler haftalık 75 TL olarak paylaştırılacaktır. İlk ödeme kurs başlamadan öncedir. Görsel eğitimler kursun 3. haftasından itibaren başlayacaktır. (İlk 2 hafta grammar eğitimi olacak ve bu sayede ilk önce cümle yapıları öğretilecek )

Toplam 192 saat ders 1200 TL ücret karşılığında… Dersin saat ücreti 6,25 TL dir. Bu rakam, normalde özel ders saat ücretlerinin 40 – 60 TL arasında olduğunu göz önünde bulundurduğunuzda oldukça uygun bir fiyattır. Ayrıca görsel ve işitsel materyallerin kulanılması da programı özel dersten çok daha etkili hale getirecektir.

Kurs niteliğinde olduğu için öğrencilerin gelmemesi durumunda dersin ertelenmesi gibi bir durum söz konusu değildir. Dört kişilik grup halinde verilecek derslere katılım konusunda sorumluluk tamamen öğrenciye aittir.
tel no : 0539 239 37 62
 
merhaba ben ingilizce çalışyıorum sürekli ama bi düzenim olmadığı için tam anlamıyla konuşamıyorum...bir iki arkadaşım daha var..nerde ders veriyorsunuz semt olrak?
 
merhaba ben ingilizce çalışyıorum sürekli ama bi düzenim olmadığı için tam anlamıyla konuşamıyorum...bir iki arkadaşım daha var..nerde ders veriyorsunuz semt olrak?

merhaba ben değil de arkadaşım verecek. Henüz yeri tutmadı. Bana söylediği kadarıyla 8 öğrenci bulduğunda yer tutup başlayacak. 4 er kişilik 2 grup olarak yapılacaktı eğitimler. Kendisi şu an çekmeköyde oturuyo ama kadıköy - üsküdar gibi merkezi bi yer düşünüyo. Siz hangi seviyedesiniz acaba ? Yanlış hatırlaıyosam şu ana kadar 3 kişi buldu henüz.
 
X