Child pushing himself next to his grandfather.
-Grandad will you close your eyes?
-Why should I close them child?
-Because mummy and daddy said if grandaddy just closes his eyes we will be very rich.
We will be very rich ha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Child pushing himself next to his grandfather.
-Grandad will you close your eyes?
-Why should I close them child?
-Because mummy and daddy said if grandaddy just closes his eyes we will be very rich.
[FONT="] I get up at 9 o’clock in the morning. Then I have a breakfast. After breakfast, I brush my teethand have a shower. I tidy up my room. In the afternoon, I sometimes help my mom for house works. I go for shopping. I sometimes go for a walk. I always listen to music and read a book or a magazine. I rarely watch TV in the evenings. In the day, I often surf on the internet. [/FONT]
bende geldım hatunlar benıde alın aranıza![]()
Sometimes'ı başta yada sonda kullanmalısın canım.
Birde ev işleri için yardımcı olmak anlamında ''would help'' kullanırsan anlamı tam oturur.
Sometimes, I would help my mom
Sometimes, I go for a walk
I go for shopping ''for'' olabilir ama alışveriş için ''to'' kullansan daha iyi olacaktır.
Gayet güzel tebrik ederim tatlım![]()
I get up at one o'clock.First I brush my teeth.
I have a breakfast at two o'clock
Then I clean my room ,
I listen to music and read a book.
I play guitar one hour..I talk to on the phone with my friend.
I don't watch TV,I watch movies and series on the internet.
I work on Mondays, Tuesdays, Fridays
I don't eat have a lunch.
I eat dinner at 6.
I surf on the internet. I usually go to bed too late.
Tatlım, kırmızıyla işaretlediklerimin dışında birşey yok sanırım ama ebuş da baksın.![]()
Bayılıyorum bunlara ya.![]()
Congrats for topic. I can write English but I cant speak English very fluently. I hope, this topic will be useful for us.
(Topiğiniz hayırlı olsun/Topiğiniz için sizi tebrik ederim. İngilizca yazabiliyorum ama akıcı bir şekilde konuşamıyorum. Umarım bu topic bizim için yararlı olur.)
Congrats = Contratulations = Tebrikler
Fluently = akıcı
Useful = yararlı
its snowing here, too.
(Burada da kar yağıyor.)
Too = cümle sonunda kullanıldığında (yukarıdaki gibi) -de , -da anlamı vardır. Too sıfatlardan önce gelirse çok, aşırı fazla anlamı taşır.
It's too hot. = Burası çok/aşırı sıcak (o kadar sıcakki durulamayacak kadar). gibi.
![]()