ingilizce

facebook bağımlısı olduğum için bu aralar faceyi dondurdum giremem :KK43: şart koydum kendime
ama bildiğiniz ingilizce konuşulan chat siteleri var mı ?
mektup arkadaşı gibi bir şey güzel olur mu ki ?:)

Omegle var, random chat sitesi.
Ama karşınızdakinin İngilizcesinin de iyi olması lazım ki yanlış bir şekilde oturmasın bilgiler.

Couchsurf'un farklı illerde haftalık/aylık buluşmaları oluyor çeşitli dillerde, İngilizce grubunun bir buluşmasına gidebilirsiniz.

Ama karşınızdakinin İngilizcesinin de iyi olması lazım ki yanlış bir şekilde oturmasın bilgiler.

Couchsurf'un farklı illerde haftalık/aylık buluşmaları oluyor çeşitli dillerde, İngilizce grubunun bir buluşmasına gidebilirsiniz.

yazdıklarınızın hepsine bakacağım :) çok faydalı sitelere benziyorlar

busuu diye bir site vardı zamanında denemiştim oraya da bakabilirsin google da aratınca çıkar karşına muhakkak

yazdıklarınızın hepsine bakacağım :) çok faydalı sitelere benziyorlar

Bu arada couchsurf gerçekten çok değişik bir ortam. Ben yurtdışından gelen turistleri evimde misafir de ediyorum zaman zaman, hatta haftaya 2 Amerikalı gelecek. Yurtdışına çıktığımda da buluştum birkaç kere o ülkedeki üyelerle.

busuu diye bir site vardı zamanında denemiştim oraya da bakabilirsin google da aratınca çıkar karşına muhakkak
busuu chat sitesi gibi değil sadece ingilizce deil başka dilleri de öğretiyor sınavlar yapıyor kelimeler öğretiyor gruplar açıp başka üyelerle iletişim kurabiliyorsun ücretsiz/ücretli kısımları var, bölüm sonunda soruları var yazma kısmında yaptığın hataları başka üyeler düzeltiyor, sen de türkçe öğrenmek isteyen yabancılara ulaşabiliyorsun vakit ayırmak lazım ben çok üzerine düşemedim o zaman

omegle ve random chat çok amaç dışı kullanılıyor maalesef :(

busuu chat sitesi gibi değil sadece ingilizce deil başka dilleri de öğretiyor sınavlar yapıyor kelimeler öğretiyor gruplar açıp başka üyelerle iletişim kurabiliyorsun ücretsiz/ücretli kısımları var, bölüm sonunda soruları var yazma kısmında yaptığın hataları başka üyeler düzeltiyor, sen de türkçe öğrenmek isteyen yabancılara ulaşabiliyorsun vakit ayırmak lazım ben çok üzerine düşemedim o zaman

teşekkür ederim :) busuu chat e bakacağım

teşekkür ederim :) busuu chat e bakacağım

önerebileceğiniz başka ing chat sıteleri vr mı

spinchat ben kullanıyorum memnunum çok fazla sapık yok hem bende evde kendi çabalarımla geliştiriyorum ingilizceyi:KK24:

Öncelikle ingilizce seviyeniz nedir buna göre daha doyurucu tavsiyeler alırsınız..
Eğer belli bir seviyedeyseniz ingilizce filmleri ingilizce altyazılı izleyin çok faydalı oluyor..
Kelime eksiğiniz varsa bu konuda çok faydalı siteler var biraz saçma bir yöntem olaiblir ama bence etkili bu tarz videolara bakın derim.. Ondan sonra post-itlere kelimeler yazıp duvarınıza asabilirsiniz sürekli göz önünde olur hafızada kalır..
İngilizce hikaye kitaplarından okumaya başlayabilirsiniz ilerdeledikçe stage1-2-3-4-... diye gidersiniz..
Chat olaytı iyi güzel de ortalık sapık kaynıyor... Başıma geldiği için söylüyorum aman dikkat edin.. Yoksa iniglizce yazışmak da elbette ki faydalı olacaktır..
Ama bu işin en etkili tarafı biraz bilgi birkiminden sonra bolca pratik yapmak, kendine güven kazanmak..
Benim ingilizce seviyem cok iyidir ama gel gör ki karşıma bir yabancı çıksın tırt kalıyorum, neden? mükemmelliyetçi olmaya çalışmaktan.. Adam yol soruyor ben adamın karşısında toefl vermeye çalışıyorum resmen.. En iyisi yanlış yapmaktan korkmadan rahatça pratik yapabilmek.

Evet hepimizin ortak sorunu bu bende oyleyim gordugumu cevirebiliyorum az cok anliyorum soylenenleri is konusmaya gelince sanki unutuyorum en basit kelimeyi bile. Isin basi cesaret ve hata yapmaktan korkmamakla basliyor :)

herkese iyi akşamlar :)
ingilizcemi geliştirmek istiyorum , kursa gitmeden evde bunu nasıl yapabilirim ?
bir bileniniz varsa yardımcı olabilir mi lütfen :)
Valla bende ayni seyi yapmaya calisiyorum uzun suredir benmde tavsiyem bol bol yabanci dizi izle ve ozellikle ingilizce konusabilecegin arkadslar edinmeye calis.. bunlar icin interpenpals.com birde couchsurfing i oneririm arastr bak bulusmalari falan oluyo hem dil gelirstirme hem yeni insanlar tanimak adina guzel bir aktivite oluyor :)

Back
X