- 27 Kasım 2010
- 970
- 7
- 68
- Konu Sahibi Ceydaerhan
-
Selam cnm gunaydin sabahin5 inden beri yollardayim sabiha gokcene geldim nihayet 13:50 de burdan cikiyorum kismetse 4 te lutonda olucam kocisimin haberi yok surpriz yapicam bende durumlar boyle geliyorum yani sende ne var ne yok canim nasilsin gelince gorusuruz cnm))))
Slm canim nerelerdesin. Sesin cikmiyor ne zamanlar burdasin goruselim ben geldim yerlestim bile sen ne alemdesin baslayalim kurlereİnşallah sağ salim gelirsin :) Ben ingiltere saatiyle 4 bucuk 5 gibi evde olacağım, sende olursa konuşuruz. Adetime 4 gün kaldı :)
Slm canim nerelerdesin. Sesin cikmiyor ne zamanlar burdasin goruselim ben geldim yerlestim bile sen ne alemdesin baslayalim kurlere
slm canim benimde adetm yeni bitti incir kurune ve tarcin corek otuna basladim bugun yeni sen ne alemdesin insallah bebis vardir canim daha erkendir belki onun icin cikmamistir testte,,,, istersen 1 hafta bekle tekrar deene strestende olmuyor olabilirsin sakin ol canimHosgeldiiiinn cnm daha adet olmadim. Test yapiyorum negatif cikiyor. Ama adet belirtisi de yok. Sen de ne var ne yok tatlim
slm canim benimde adetm yeni bitti incir kurune ve tarcin corek otuna basladim bugun yeni sen ne alemdesin insallah bebis vardir canim daha erkendir belki onun icin cikmamistir testte,,,, istersen 1 hafta bekle tekrar deene strestende olmuyor olabilirsin sakin ol canim))insallah bebis vardir...
AYNEN oyle canim burada sistem berbat asla tahlil yapmiyorlar acil bisey yoksa asla yapmiyorlar dene bakalim yarin insallah vardir bebis ben denedim o testleri cok kaliteller...Bugun clearblue digital pregnancy test aldim. Haftasina varana kadar soyluyor yarin onu deniycem :) belim agriyor goguslerim siskin okadar.insallah bebis vardir cnm. Ya buarada herkes gp den cok sikayetci. Kan testi bile yapmiyorlarmis eger idrar testinin pozitif ciktigini soylersrn. Eger hamileysen gp hastaneyle gorusuyormus ultrason icin 11 haftalikken ancak gidip ultrason yaptirabiliyirmussunne kadar kotu yaaa
AYNEN oyle canim burada sistem berbat asla tahlil yapmiyorlar acil bisey yoksa asla yapmiyorlar dene bakalim yarin insallah vardir bebis ben denedim o testleri cok kaliteller...
slm ceydacim ben geldim canim sen nasilsin ne yapiyorsun test yaptinmi cok merak ediyorum seni bu arada hasta ol olma hic farketmez canim biranonce folik asit basla canim sen cunki bu bebek gelisimi icin cok onemli biliyorsun canim...Ya cnm sen folik asit kullaniyor musun ben son 2 aydir kullanmiyorum ya eger hamileysem sence bir sorun olur mucok korkuyorummmm
geldinmi canim ben burdayim ?????
iyiyim canim bende ne yapayim kurlerime basladim dun simdilik iyi gidiyor bakalim hayirlisi canim allahtan ama bence sen vitaminini eksik etme bak benim tr deki doktorumda bana ayni tur bir vitamin verdi multi vitamin icinde hersey var ve sakin hic biseyden korkma stres yapma sakin canim stres yok stres yokyarın dr a randevu aldım cnm idrar testı ıcın kap verdıler sabah gıderken goturucem. pregnacare aldım ama sırf folık asıt yok ıcınde dıger vıtamınlerde var. benım ısyerınden bı arkadasım sakın vıtamın karısık folık asıt ıcme sadece 400mg folık asıt al dedı. cunku gecen sene o bebegını dusurmustu. kan pıhtılasmasından dolayı multıvıtamın ıcıyormus. bende korktum eger hamıleysem bısey olur dıye. yarın dr a sorucam oyuzden baslamadım daha ılaca yahala korku var ıcımde cnm. sende ne var ne yok
iyiyim canim bende ne yapayim kurlerime basladim dun simdilik iyi gidiyor bakalim hayirlisi canim allahtan ama bence sen vitaminini eksik etme bak benim tr deki doktorumda bana ayni tur bir vitamin verdi multi vitamin icinde hersey var ve sakin hic biseyden korkma stres yapma sakin canim stres yok stres yok))
oyle canim korkma o yuzden annelerimizin zamaninda folik asitmi varmis ama sen yinede ihmal etme tatlim benim adetim bitti bende basladim kurlerime gecen sene bu kurlerle hamile kalmistim ama dis gebelik olmustu hayirlisi kismetse simdi tekrar deniyorum bakalimyarın bı goruseyım dr la hemen baslarım zaten. dollenmeden 25 gun sonra bebegın omurgası ve kafatası plaklarla kapanıyormus eger folık asıt yeterlı derecede yoksa vucudunda kapanmalarda sorun oluyormus. ben ekımde bırakmıstım ıcmeyı eger hamıleysem butun depolanan folık asıt gıtmıstır coktan ınsallah sorun olmaz canım ya. ama bır yandan da dıyorum kı sankı annelerımız bıze hamıleyken folık asıt mı ıcmısler. aman ne bıleyım kuruntu ıste. adetın bıttı mı senın :)
allahtan hayirlisi canim ama inanki evde boyle hic vakit gecmiyor ben cok SIKIliyorumen azindan bebegim olsa onunla vakit geciririm sikintim gider arkadas olur bana yalniz zaman gecmiyor ee esimde gec saaatlere kadar calisiyor bnde evdeyalnizim(((
evet canim benim esim turk burda stevenage de kebab shopumuz var bizim kendisi isyeri hem calisiyor hem calistiriyor geceleri gec geliyor buyuzden senin esin ne is yapiyor canim sen neresindesin londranin biz hertfordshire bolgesinde stevenage deyiz ...sen calisiyormusun???ınsallah cnm dılegın gercek olur. esın ne ıs yapıyor turk mu buarada ?
evet canim benim esim turk burda stevenage de kebab shopumuz var bizim kendisi isyeri hem calisiyor hem calistiriyor geceleri gec geliyor buyuzden senin esin ne is yapiyor canim sen neresindesin londranin biz hertfordshire bolgesinde stevenage deyiz ...sen calisiyormusun???
ayy evet canim buna cok dikkat et gercekten ve yorucu calisma bende esimle beraber calisiyorum kendi shopumuzda ama simdi bende manikur pedikur ve agda isine baslicam sir agda insallah tutunabilirim hemde vakit gecirmis olucam evimde .... derslerimede vakit ayirabilirim hayirlisi canim... bu arada sen test yaptinmi bugun test yapicaksin diye hatirliyorum ben seni....///esım elektronık parca alım satımı yapıyor. bende uniqlo gıyım fırmasında supervısorlık yapıyorum. londrada leytonda yasıyoruz. eger hamıle kalırsam calısma saatlerımı degıstırıcem ınsallah. cunku gecen sene 3 ıs arkadasım bebeklerını kaybettıler magazadabenımde boyle olmasını hıc ıstemıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?