- Konu Sahibi Ceydaerhan
-
Merhabalar
Londra da yasiyorum. Ocaktan beri bebek denemelerimize ragmen olumlu
Bir sonuc alamadik. Eger aranizda ingiltere de yasayan arkadaslar
Varsa hic nhs tedavi goren asilama yada tup bebek
Icin ve maliyeti hakkinda yardimci olabilir misiniz?
Merhabalar bende ingilterede yasıyorum bende Şubat'tan beri bebek için uğraşıyorum tede 1 defa aşılama yaptırdık ama sonu hüsran bende şimdi turkiyedeyim ve sali gunü donüyorum bende geldim doktorumdan gerekli ilaçları aldım şimdi denemelere başlıcam bakalım hayirlisi :))
yaaa bu arada ben bir arkadaşımdan duymuştum ingilteredeki, 35 yaşını geçmeden tedaviye baslamıyor (NHS) eğer hemen başlamak istersenizde çok pahalı olduğunu duydum...Merhabalar bende ingilterede yasıyorum bende Şubat'tan beri bebek için uğraşıyorum tede 1 defa aşılama yaptırdık ama sonu hüsran bende şimdi turkiyedeyim ve sali gunü donüyorum bende geldim doktorumdan gerekli ilaçları aldım şimdi denemelere başlıcam bakalım hayirlisi :))
londra da haringeyde bir doktor var cahit berk diye çok başarılı bir kadın doğumcu bana oraya gittiğimde çok iyi bakmış ve bebek için beni hazırlamıştı psikolojik ve ilaçlarla klomen verdi bana ama ben hormon olduğu için açıkçası kullanmadım diye hatırlıyorum ,,,Merhabalar
Londra da yasiyorum. Ocaktan beri bebek denemelerimize ragmen olumlu
Bir sonuc alamadik. Eger aranizda ingiltere de yasayan arkadaslar
Varsa hic nhs tedavi goren asilama yada tup bebek
Icin ve maliyeti hakkinda yardimci olabilir misiniz?
yaaa bu arada ben bir arkadaşımdan duymuştum ingilteredeki, 35 yaşını geçmeden tedaviye baslamıyor (NHS) eğer hemen başlamak istersenizde çok pahalı olduğunu duydum...
bende londrada yaşıyorum canım hertfordshire bölgesindeyim öncelikle diliyorum allahtan bizde başarırız en kısa zamanda nhs ile ilgili şöyle bir bilgim var nhs bedava tüp bebek için yardım ediyor tedaviye başlıyor bu dogru ama yalnız yaşının 35 olması lazım öbür türlü nhs değil özel hastahaneler bakıyorlar yani tüp bebek yapıyorlar benim arkadaşımda bu şekilde anlatmıştı banaHosgeldin tekrardan. Valla cevap yazmiycan sanmistim:)
Benim durumumu da anlatayim. 2010 haziranda evlendim.
2011 ocak ayina kadar yasmin dogum kontrol
Hapi kullandim. Biraktindan 3ay icinde hamile
Kalmayin diyorlardi. Bizde mayis ayin calismalara
Basladik. Ovulation testlerinden aldim. Cift cizgi
ciktiginda calismalari ona gore ayarladik.
Fakat bu zamana kadar hic bir olumlu sonuc
cikmadi. 6aydir korunmasiz durumdayiz ona
ragmen bisey yok. Duydum nhs bedavaya
Yapiyormus asilama ve tup bebegi.
Londra da yasiyorum. Ya sen?
bende londrada yaşıyorum canım hertfordshire bölgesindeyim öncelikle diliyorum allahtan bizde başarırız en kısa zamanda nhs ile ilgili şöyle bir bilgim var nhs bedava tüp bebek için yardım ediyor tedaviye başlıyor bu dogru ama yalnız yaşının 35 olması lazım öbür türlü nhs değil özel hastahaneler bakıyorlar yani tüp bebek yapıyorlar benim arkadaşımda bu şekilde anlatmıştı bana
Rabbim bizi bekletmesin ozamana kadar. valla herkese soruyorum yakınımdakilere çocuk sahibi olanlara sakın planlayarak yapmayın diyorlar. beyin otomatik olarak ona odaklanıyormuş dolayısıyla da beden buna uyum sağlamamıyormuş. durum sandığımdan daha da karışıkmış. ben hep sanardım ki ilk yaptığında hemen hamile kalırsın hiç de öyle değilmiş. yaşayınca anlıyor ınsan bır de bu tarz forumlara bakınca onca yıl çocuk sahıbı olmayı bekleyenlerın sayısı hıcte azımsanmayacak boyutta.
nezamandan beri londradasın? başka neler yaptın hamile kalablmek için? eşimle konuşuyoruz sürekli eğer bu ayda olmazsa doktora gidicez bütün hormonlarımıza kanımıza falan bi baksınlar.
ben tam 2 senedir sürekli gidip geliyoruz turist olarak ama agustosta vizem geldi bende gelmiştim yani kesin geldiğim tarih evlilik vizesi ile... dediğin çok doğru sakın stres yapma hatta bebek fikrini kafandan tamamen at ona odaklanma çünki gerçekten olmuyor eğer bebek düşüncesi ile eşinle birlikte olursan inanki negatif olarak çok aşırı derecede engelliyor senin bat ın ne zaman yani yeni adet dönemin ne zaman dediğim gibi beraber bişeyler yapalım istersen kür yumurtlama takibi gibi hem birbirimize destek oluruz hemde bakarsın birlikte bebişimiz olu inşallah canım yaaa
tmm anladım aynı gün benimde adet günü şimdi adet olunca adetinin birinci günü başla saymaya ve 7 gün say 7. gün soğan suyu kürüne başlicaz ve 10 gün bunu tekrarlicaz bu arada yumurtlama testide al canım benim makinem var sadece yedeklerim yok sağan suyu kürünü yaparken bol bol kuru incir ye canım yumurta kalitesini arttırıyor ve lütfen mümkün olduğu kadar bebeği düşünmemeye çalış amacın bebek olmasın sen eşini düşün ve evde kendine ilgilenecek bişeyler bul zaten bende gelince hergün birbirimizi haberdar ederiz neler yaptık diyeama sohbet tarzında bebeği iste ama stres yapma planlama söylendiği gibi plan yapma inanki hiç beklemediğimiz bir anda çıkıverir gelir allah eli ayağı düzgün sağlam sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bizehesaplamalarıma gore 25 kasım adet gunum. bakalım neler olucak ozamana kadar. ne kadar odaklanmak istemesende yine de yaparken amaç belli ister istemez aklın bebeğe gidiyor. neler yapmamız gerekıyor sen soyle ben yapmaya baslarım. sogan ve incir kürünü duymustum. birde pregnacare conception his and hers kullandık 5 ay boyunca yumurtaları ve spermleri kuvvetlendiriyormus, bunyeyı hamılelik icin hazırlıyormus ama fos cıktı oda bızde bıraktık.
tmm anladım aynı gün benimde adet günü şimdi adet olunca adetinin birinci günü başla saymaya ve 7 gün say 7. gün soğan suyu kürüne başlicaz ve 10 gün bunu tekrarlicaz bu arada yumurtlama testide al canım benim makinem var sadece yedeklerim yok sağan suyu kürünü yaparken bol bol kuru incir ye canım yumurta kalitesini arttırıyor ve lütfen mümkün olduğu kadar bebeği düşünmemeye çalış amacın bebek olmasın sen eşini düşün ve evde kendine ilgilenecek bişeyler bul zaten bende gelince hergün birbirimizi haberdar ederiz neler yaptık diyeama sohbet tarzında bebeği iste ama stres yapma planlama söylendiği gibi plan yapma inanki hiç beklemediğimiz bir anda çıkıverir gelir allah eli ayağı düzgün sağlam sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bize))) internetten soğan suyunu kürünü araştır canım nasıl yapıldığını be unuttum sanırım orta boy soganı 4 e bölüp 6 dk kaynatıp ozaktan alıyorduk sonrada ılıyınca suyunu öğlen yemeklerinden ve aksam yemeklerinden önce içiyorduk bir araştır google dan sogan suyu kürü nasıl uygulanıyor diye hem forumlarıda okursun bu şekilde bebek sahibi olan çok insan var canım hakkımızda hayırlısı
çok fena değil sogan kürünün tadı koksun biz herşeye razıyız hamile kalana kadar değilmi ??? aynen bende sen gibi düşünüyorum aralık ayına bomba gibi girelim hayırlısı canım inşallah beraber kucaklarız aynı anda bebişlerimizisupermiş ıkımıızınde adetının aynı gune gelmesı :) aralık ayına bomba gibi hazırlanalım belki kısmetimizde aralık ayı vardır. bebişlerde yazın gelir kucaklarımıza insallah. tadı nasıl pekı soğan kürünün agzımız fena kokar gıbıme geliyor :)
canım ben şimdii çıkıyorum burada saat çok geç oldu daha sonra tekrar görüşürüz hiç bişeyi kafana takma elbett allah bizede verecektir mutlaka gününün ve saatinin gelmesini bekliyordur allahtan hayırlısı iyi geceler canım byee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?