- 3 Kasım 2015
- 1.076
- 911
- 123
- 27
- Konu Sahibi Yeniigeliin
Cevabı bendede yok...Aldatılmış ya da aldatma eğiliminde gibi duruyor.
Neden bekliyorsunuz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevabı bendede yok...Aldatılmış ya da aldatma eğiliminde gibi duruyor.
Neden bekliyorsunuz ?
Evet bende bu konuyu hatırlıyorum.Bu konuyu açmiştınız dimi gene
Beynim yandi inan ki öyle bir durumdayim ki ben zor anlıyorum anlamaya çalışıyorum ... size hiçc anlatamam o yüzdenİspat etseniz ne olcak ki?
Adam aleni aldatıyor. İspat ederseniz madalya mı takacaklar?
O başka. Bende denk geldim ayni şeyleri yasamisiz. Onu görünce yazdim bende benim olayi ne dusunuyorsunuz merak ettim.Evet bende bu konuyu hatırlıyorum.
2 çocukla korkuyorsun, o yüzden bir ihtimal doğru söylediğine inanmak istiyorsun.Cevabı bendede yok...
Beklemenizi gerektiren bir durum göremiyorum açık açık delil elde etmişsiniz keşke ilkinde hiç dönmeseydiniz ama hiçbirşey için geç değil zararın neresinden dönseniz kar. Hemen boşanmanın yolunu bulun böyle bir adamla aynı evde olmak aynı havayı solumak bile kabus gibidir. Midesiz adamdan hastalık falan kaparsınız sonra o yüzden asla yanınıza dahi yaklastirmayınO başka. Bende denk geldim ayni şeyleri yasamisiz. Onu görünce yazdim bende benim olayi ne dusunuyorsunuz merak ettim.
İnşallah hastalık falan bulaşmaz iki çocuğum var Allah korusun. Bunu onun düşünmesi lazım ben değil.Beklemenizi gerektiren bir durum göremiyorum açık açık delil elde etmişsiniz keşke ilkinde hiç dönmeseydiniz ama hiçbirşey için geç değil zararın neresinden dönseniz kar. Hemen boşanmanın yolunu bulun böyle bir adamla aynı evde olmak aynı havayı solumak bile kabus gibidir. Midesiz adamdan hastalık falan kaparsınız sonra o yüzden asla yanınıza dahi yaklastirmayın
Neden boşanmıyorsunuz çok üzüldümMerhaba, Eşimle devamlı sorunlarımız var zaten. Sürekli iş bahanesiyle dışarıda. En son telefon haritasından baktım mutlu son masaj salonuna gitmiş, ilk baş kesinlikle gitmedim dedi sonra benim kesin orda olduğuna emin olduğum için, gittim ama ben girmedim arkadaş girdi dışarda bekledim dedi... 6 ay öncede bir kadınla evine gitmek hakkında birlikte olacaklarına dair mesaj yakaladım. 3 ay annemde kaldım. Önce erkek arkadaşımla şakalaştım dedi.. sonra gitçektim ama gidemedim dedi... hala aynı evde yaşıyorum bu adamla nefret ediyorum ama çok karmaşık durumdayım...
Nasıl yani onun düşünmesi lazım siz kendinizi düşünmelisiniz ve hastalık bulaşmasına imkan vermemelisiniz daha açık yazayım birlikte olmamalısınız asla.hem zaten nasıl olabilirsiniz nasıl kabul edebilirsiniz gerçekten anlayamiyorum..Deliricem belki ama Allaha bıraktım elbet bi çıkış yolu olacak. Meyilli olduğuna herkes iinanıyor ama yapmadım etmedim diyince... bu sefer bana kaldı herşey öyle berbat haldeyim ki yaşayan anlar. Allah kimseye yaşatmasın. Artık herkes ayni seyi yasiyorda tum kadinlar sakliyor gibi hissediyorum. Sanki ayrilsam baskasiyla evlensem gene aynisi olacak gibi bu hayat boyle en azindan belki anlar duzelir ya diger daha kotu cikarsa... o kadar cok söz varki kafamda
İnşallah hastalık falan bulaşmaz iki çocuğum var Allah korusun. Bunu onun düşünmesi lazım ben değil.![]()
Bu olaydan sonra sadece 1 kere oldu.İnşallah hastalık bulaşmaz derken, birlikte oluyorsunuz yani
Sevdigim istedigim icin degildi aslinda sanki bende onu kullaniyormusum gibi bi nefretle olan biseydi...Nasıl yani onun düşünmesi lazım siz kendinizi düşünmelisiniz ve hastalık bulaşmasına imkan vermemelisiniz daha açık yazayım birlikte olmamalısınız asla.hem zaten nasıl olabilirsiniz nasıl kabul edebilirsiniz gerçekten anlayamiyorum..
Ya kapmam inşallah rabbim firsat vermesin inşallah boyle biseyeAllah yardımcınız olsun, aklı başında bir büyüğünüz sizi çekip kurtarsın inşallah.
Hastalık kaparsanız kötü.
Yazık. Kahrolsun böyle adamlar.
Çok yazık.
Amin ama siz de hiçbişey yokmuş gibi birlikte olmaya devam etmeseniz mi?Ya kapmam inşallah rabbim firsat vermesin inşallah boyle biseye
Işte o yuzden ilkte donmeyecektin ozlemeyecektin diyorlar. Kakıldım kaldım burda.