• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnkar eden eş...

O başka. Bende denk geldim ayni şeyleri yasamisiz. Onu görünce yazdim bende benim olayi ne dusunuyorsunuz merak ettim.
Beklemenizi gerektiren bir durum göremiyorum açık açık delil elde etmişsiniz keşke ilkinde hiç dönmeseydiniz ama hiçbirşey için geç değil zararın neresinden dönseniz kar. Hemen boşanmanın yolunu bulun böyle bir adamla aynı evde olmak aynı havayı solumak bile kabus gibidir. Midesiz adamdan hastalık falan kaparsınız sonra o yüzden asla yanınıza dahi yaklastirmayın

Deliricem belki ama Allaha bıraktım elbet bi çıkış yolu olacak. Meyilli olduğuna herkes iinanıyor ama yapmadım etmedim diyince... bu sefer bana kaldı herşey öyle berbat haldeyim ki yaşayan anlar. Allah kimseye yaşatmasın. Artık herkes ayni seyi yasiyorda tum kadinlar sakliyor gibi hissediyorum. Sanki ayrilsam baskasiyla evlensem gene aynisi olacak gibi bu hayat boyle en azindan belki anlar duzelir ya diger daha kotu cikarsa... o kadar cok söz varki kafamda...

Deliricem belki ama Allaha bıraktım elbet bi çıkış yolu olacak. Meyilli olduğuna herkes iinanıyor ama yapmadım etmedim diyince... bu sefer bana kaldı herşey öyle berbat haldeyim ki yaşayan anlar. Allah kimseye yaşatmasın. Artık herkes ayni seyi yasiyorda tum kadinlar sakliyor gibi hissediyorum. Sanki ayrilsam baskasiyla evlensem gene aynisi olacak gibi bu hayat boyle en azindan belki anlar duzelir ya diger daha kotu cikarsa... o kadar cok söz varki kafamda
Beklemenizi gerektiren bir durum göremiyorum açık açık delil elde etmişsiniz keşke ilkinde hiç dönmeseydiniz ama hiçbirşey için geç değil zararın neresinden dönseniz kar. Hemen boşanmanın yolunu bulun böyle bir adamla aynı evde olmak aynı havayı solumak bile kabus gibidir. Midesiz adamdan hastalık falan kaparsınız sonra o yüzden asla yanınıza dahi yaklastirmayın
İnşallah hastalık falan bulaşmaz iki çocuğum var Allah korusun. Bunu onun düşünmesi lazım ben değil. :(

Merhaba, Eşimle devamlı sorunlarımız var zaten. Sürekli iş bahanesiyle dışarıda. En son telefon haritasından baktım mutlu son masaj salonuna gitmiş, ilk baş kesinlikle gitmedim dedi sonra benim kesin orda olduğuna emin olduğum için, gittim ama ben girmedim arkadaş girdi dışarda bekledim dedi... 6 ay öncede bir kadınla evine gitmek hakkında birlikte olacaklarına dair mesaj yakaladım. 3 ay annemde kaldım. Önce erkek arkadaşımla şakalaştım dedi.. sonra gitçektim ama gidemedim dedi... hala aynı evde yaşıyorum bu adamla nefret ediyorum ama çok karmaşık durumdayım...
Neden boşanmıyorsunuz çok üzüldüm 😞

Allah yardımcınız olsun, aklı başında bir büyüğünüz sizi çekip kurtarsın inşallah.
Hastalık kaparsanız kötü.
Yazık. Kahrolsun böyle adamlar.
Çok yazık.

Deliricem belki ama Allaha bıraktım elbet bi çıkış yolu olacak. Meyilli olduğuna herkes iinanıyor ama yapmadım etmedim diyince... bu sefer bana kaldı herşey öyle berbat haldeyim ki yaşayan anlar. Allah kimseye yaşatmasın. Artık herkes ayni seyi yasiyorda tum kadinlar sakliyor gibi hissediyorum. Sanki ayrilsam baskasiyla evlensem gene aynisi olacak gibi bu hayat boyle en azindan belki anlar duzelir ya diger daha kotu cikarsa... o kadar cok söz varki kafamda

İnşallah hastalık falan bulaşmaz iki çocuğum var Allah korusun. Bunu onun düşünmesi lazım ben değil. :KK43:
Nasıl yani onun düşünmesi lazım siz kendinizi düşünmelisiniz ve hastalık bulaşmasına imkan vermemelisiniz daha açık yazayım birlikte olmamalısınız asla.hem zaten nasıl olabilirsiniz nasıl kabul edebilirsiniz gerçekten anlayamiyorum..

Nasıl yani onun düşünmesi lazım siz kendinizi düşünmelisiniz ve hastalık bulaşmasına imkan vermemelisiniz daha açık yazayım birlikte olmamalısınız asla.hem zaten nasıl olabilirsiniz nasıl kabul edebilirsiniz gerçekten anlayamiyorum..
Sevdigim istedigim icin degildi aslinda sanki bende onu kullaniyormusum gibi bi nefretle olan biseydi...

Ya kapmam inşallah rabbim firsat vermesin inşallah boyle biseye
Amin ama siz de hiçbişey yokmuş gibi birlikte olmaya devam etmeseniz mi?
Haddim değil ama bu adama bir yaptırım uygulamayacak mısınız?
İspata gerek yok, yaptığı şeyler belli.
Bir cezası olmayacak mı?
Olmalı.

Iyy.
Masaj salonuna falan giden mikrop yuvası bir erkekle evli kalmak, aynı evde kalmak nedir? Kendinize hiç mi saygınız yok?

Ayrilmak icin daha nasil ispat lazim? Adam masaj salonuna gitmis de iceri mi girmemis? Sen de inandin mi? Hangi aldatan evet yaptim demis ki simdiye kadar? Sen yalanlatla kendini avutuyorsun. Esin pisligin, igrenc adamin teki kusura bakma da. O da biliyor senin ayrilamayacagini.

Back
X