Inkar etmeyen erkek!!! Acill yardımm edin...

incetopukincetopuk

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
11
0
16
Antalya
merhaba kızlar... eğer erkek arkadaşınız sizden önce başka biriyle cinsel ilişkiye girdiğini itiraf ederse tekpiniz ne olur??? hatta sizinle ciddi düşündüğü için cinsel anlamda yakınlık gösterdiğinizde size karşı fren rolunu üstlense ne tepki verirsinizz...

Bi daha asla konusmazdim ayni sey benimde basima geldi baskasiyla cinsel iliski yasamis ama o bana karsi frenleme yapmamisti bana da teklif etmisti yani baskasiyla olmus biriyle ben asla iliskime devam etmem benimle ne kadar ciddi dusunsede ..

tatlım eskide yaşanılanlar eskide kalır eğer eskide yaşanılan seyler sana size zarar verecek birşey olursa o zaman sorun yap.

Geçmişte cinsel birşey yaşamayan erkek çok az ayrıca sana yalan söylese daha mı ii olurdu yapmayın lütfen oldu o zaman kimsenin elini tutmasın ...

Yanlış anlama bu rahatlık yada genişlik değil ama sunuda belirtmek istiyorum eğer seninle birşey yaşamak istiyorsa uzak dur yavrum . Çünkü hiç bir erkek sevdiği ve ciddi düşündüğü insan için böyle seyler düşünmez bunun planlarını yapmaz. yapamazzz...

Geçmişinde yaşamasını sorun etme yaşamayan sayısı çok düşük zaten. Senden böyle birşey beklerse hop noluyoruz diyebilirsin tabi ki. Yalnız şu fren olayını anlamadım senden öyle bişey beklememesini anlaşılır da fren neden anlamadım? Acaba onu denediğini filan mı düşünüyor

Yapacak bir şey yok. Doğru olan geçmiş geçmişte kalmış deyip bugüne bakman. Eğer geçmişinden herhangi bir sorun yansımıyorsa sana.
Ha, ama dersen ki ben bunu kabullenmem ayrılacaksın o zaman.

Yani bilemiyorum, cinsel deneyimi olmayan erkeklere rastlamak mümkün mü?
İtiraf etmesi gereksiz bence.
Söylemeseydi siz bakir bir erkekle olduğunuzu mu sanacaktınız?

Takılmamak lazım ama dediğim gibi bakış açısı önemli.

denediğimi düşünüyor olabilir o yüzden de geri adım atıp şüpheci bir tavır takınmış olabilir

durup dururken itiraf etmedi tabi ben biraz zorladım ama sonradan pişman oldum çünkü acayip soğudum. insan mantıksal olarak baktığında evet geçmişi beni alakadar etmez diyebilir ama duygusal yönden çok yıpratıcı bir şey. hele ki bir de benimm gibi kıskanç bir sevgiliyseniz

Bende bi erkeğin bunu yaşamasını doğal karşılıyorum. Tabi keşke yaşamasalar ama 20li yaşlarda bunu yaşamayan erkek çok çok çok azdır. Bu yüzden bence çok sorun yaratmamalısın.
Ve diğer konu olan erkekler ciddi düşündükleri kızla bişey yaşamazlar tezine de tamamen katılıyorum. Bi erkek o kızla evlenmeyi düşünüyorsa onu namusu olarak görür, kendinden çok onu düşünür. Tabiki ona dokunmak ister ama işler ters giderse ayrılırsanız pişman olmanızı yüzünüzü yere eğmenizi istemediğinden bu şekilde davrandığını düşünüyorum. ( tabiki istisnalar vardır sözüm meclisten dışarı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…