Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar İnneov mu yoksa Telovium mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ixir
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ixir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2007
25
1
86
39
Bursa
Arkadaşlar yaklaşık 3 yıldır saçlarım dökülüyordu nitekim iyice seyrekleşti ileri derece kansızlık olması ve sitrese bağlı olarak döküldüğünü düşünüyorum. Yaptığım bir çok kür denemesiyle saçlarımın dökülmesi azaldı ancak fazlasıyla seyrekleşen saçlarımı geri getirmek için yeniden çareler aramaya çıktım. 1 haftadır Bioksinin saç spreyini ve şampuanını kullanıyorum fakat içerdende destek olması gerektiği söylendi şimdi iki ilaç arasında kararsız kaldım İnneov ve Telovium. Kullanan arkadaşlar tecrübelerini benimle paylaşırsa çok sevinirm. Sevgiler...

canım ben de de demir eksikliği yüzünden saçlarım döküldü ve inanılmaz seyrekleşti ön kısımda özellikle ben 6 ay boyunca inneov kullandım işe yaramadı şimdi telovium kullanıyorum bunlar zaten gıda takviyesidir ineovun içinde yeşil cay ekstresi ve turin diye yanlış yazmış olabilirim madde var ama işe yaramıyo paranı çöpe atma derim telovium da vitaminler var b vitaminleri falan bende başlayalı iki hafta oldu sonucunu sana yazarım aynı dertten sıkıntılıyız eski gür saçlarıma kavuşmayı o kadar cok istiyorum ki anlatamam ayrıca ben gynoferrosanol kullanıyorum doktorum verdi içinde hem demir hem folik asit hemde b 12 takviyesi var daha saçlarımda işe yaramadılar ama cildimdeki bütün kimyasal peelingle cıkmaz dedikleri lekelerin yüzde 80 i gecti 3 ay kullanmam gerekiyo 3 ay sonunda neler olucak bende bekliyorum ayrıca yağlarla da bakım yapıyorum ama bir keresinde solgarın biotinini almıştım sanırım ondan tekrar alıcam o zaman saclarım gürleşmişti bir eczanelere sor sende belki sana da yarar ama aldığım sıralar saclarım bu kadar seyrek değildi insallah düzelir gür saçlara kavusuruz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…