2 saat sıvı alımına dikkat ederek teste 2 3 damla idrar damlatıp ilk 5-10 dakikalık sonuca bakacaksın. T çizgisi c çizgisi ile aynı koyulukta veya daha koyu ise yumurtlama başlamıştır demek. Regl bittikten sonra 3 4 gün sonra başlayıp yumurtlama görene kadar teste devam. Yapmaya başlayınca buraya atarsan yardımcı oluruzkızlar az önce minnak kurabiyeler sayfasından ovülasyon testi satın aldım.. ama bu konu hakkında hiç bi fikrim yok nasıl kullanılıyor yardımcı olabilir misiniz ?
Coook teşekkür ederim yarın gelecek fakat regl olmayı bekliyorum olduktann sonra hemen baslıycaam2 saat sıvı alımına dikkat ederek teste 2 3 damla idrar damlatıp ilk 5-10 dakikalık sonuca bakacaksın. T çizgisi c çizgisi ile aynı koyulukta veya daha koyu ise yumurtlama başlamıştır demek. Regl bittikten sonra 3 4 gün sonra başlayıp yumurtlama görene kadar teste devam. Yapmaya başlayınca buraya atarsan yardımcı oluruz
Rica ederimCoook teşekkür ederim yarın gelecek fakat regl olmayı bekliyorum olduktann sonra hemen baslıycaam
Ya da yumurtlama döneminde miyim şu an dün gece ve ondan önceki sabah birlikteliğimiz oldu ondan önce de gün aşırı oldu ama umarım kaçırmadık ilkte yakaladım galiba
Burada yumurtlama yok, t çizgisinin daha koyu olması ya da aynı koyulukta olması lazım şu anda silik :)
ama yumurtlamadan uzak olunca tamamen silik olması gerekmiyor mu hiç çıkmıyordu sankiBurada yumurtlama yok, t çizgisinin daha koyu olması ya da aynı koyulukta olması lazım şu anda silik :)
yani şöyle benim bildiğim çatlaladığında veya ona yakın olunca aynı renkte ya da daha koyu oluyoBurada yumurtlama yok, t çizgisinin daha koyu olması ya da aynı koyulukta olması lazım şu anda silik :)
Her zaman 2. Çizgi olur önemli olan koyu olması silik olduğunda yumurtlama yok demekama yumurtlamadan uzak olunca tamamen silik olması gerekmiyor mu hiç çıkmıyordu sanki
Evet bu aynı renk değil zaten silik koyu olması lazım internetten örneklerine bakabilirsinizyani şöyle benim bildiğim çatlaladığında veya ona yakın olunca aynı renkte ya da daha koyu oluyo
Anladım iki gündür şeffaf ve beyaz uzayan akıntım olduğu için öyle düşündüm bu testleri de yeni aldım kullanmayı bilmiyorum o yüzden. TeşekkürlerEvet bu aynı renk değil zaten silik koyu olması lazım internetten örneklerine bakabilirsiniz
Yumurta çatlamamıştır ama belki o dönemin içindeyimdir sandımEvet bu aynı renk değil zaten silik koyu olması lazım internetten örneklerine bakabilirsiniz
Çatladığında da silik oluyor yüksek ihtimalle sizin yumurtanız çatlamış regl döneminize yakınsınızAnladım iki gündür şeffaf ve beyaz uzayan akıntım olduğu için öyle düşündüm bu testleri de yeni aldım kullanmayı bilmiyorum o yüzden. Teşekkürler
Evet tahmini 10-12 gün var reglime geçen ayda öyle olmuştu.. bende pcos var geçen ay 42.günde adet olmuştum yine böyle akıntım olmuştu 13 gün sonra adet oldum.. hamilelik oluşmazsa eğer regl sonrası yapıcam diğer testleriÇatladığında da silik oluyor yüksek ihtimalle sizin yumurtanız çatlamış regl döneminize yakınsınız
Rica ederim bende de pcos var genelde daha geç oluyor bizde yumurtlama ama sabretmek önemliEvet tahmini 10-12 gün var reglime geçen ayda öyle olmuştu.. bende pcos var geçen ay 42.günde adet olmuştum yine böyle akıntım olmuştu 13 gün sonra adet oldum.. hamilelik oluşmazsa eğer regl sonrası yapıcam diğer testleriBilgiler için teşekkür ederim
Yumurtlama takibi yaptınız mı hiçRica ederim bende de pcos var genelde daha geç oluyor bizde yumurtlama ama sabretmek önemli
Evet yapıyorum ben yumurtlama takibi seve seve size de yardımcı olurum ben de innovita kullandım hatta her gün atarsanız yorumlarım seve seveYumurtlama takibi yaptınız mı hiçben ilk kez yapacağım çok heyecanlıyım.. 4 aylık evliyim daha ikinci denemem ilk denemem de zaten ayın sonuydu hiç takip bile etmedim yAni bu ilk gibi bişey :)
Evet bende iNnovita aldımmmEvet yapıyorum ben yumurtlama takibi seve seve size de yardımcı olurum ben de innovita kullandım hatta her gün atarsanız yorumlarım seve seve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?