Bakabilir misiniz burada nasıl ? C çizgisi ile aynı olan günler var c çizgisi de okadar çok kotu değil çünkü bende anlayamadımEvet bu aynı renk değil zaten silik koyu olması lazım internetten örneklerine bakabilirsiniz
Trend daha ucuz orasi pahalıya satiyor testleri hassas evet yumurtlamayi görüyorsun veya görmüyorsun testin siliklesene kadar piki görene kadar devam ediyorsun max cizgisi var oraya kadar 10 saniye idrarin içine batiriyorsun ama hergun ayni saatler öğleden sonra veya aksam 5 ten sonra olabilir 10 yada 15 dakika bekliyorsun sonra sonucu okuyorsun iki koyu çift cizgileri görünce iliskiye basliyorsun siliklesene kadar silik olinca yine devam et 14 gun sonra adet olmazdan gebelik testi yapkızlar az önce minnak kurabiyeler sayfasından ovülasyon testi satın aldım.. ama bu konu hakkında hiç bi fikrim yok nasıl kullanılıyor yardımcı olabilir misiniz ?
Adet doneminde ben denedim bu markayi adet olacagim gün test bu sekilde çıkmıştı hormonlardan dolayi yanilmalar olabiliyorama yumurtlamadan uzak olunca tamamen silik olması gerekmiyor mu hiç çıkmıyordu sanki
Pike yaklasmissin kontrol cizgisinin koyuluguyla ayni olucak rengi falan o zaman çatlama evrende oluyorsun bol bol havuc ye bu süre icersinde iki koyu cizgiyi yakalayinca iliskiye devam ve silik cizgi görünce yine devam adet olana kadar asıl püf noktasi buEki Görüntüle 3141293 Kızlar merhaba benim de durum böyle yumurtlama olmamış dimi daha
yumurtlama çok yakın anladığım kadarıyla ama pik değil canım malesefEki Görüntüle 3141293 Kızlar merhaba benim de durum böyle yumurtlama olmamış dimi daha
Ay canım teşekkür ediyorum çok sağolPike yaklasmissin kontrol cizgisinin koyuluguyla ayni olucak rengi falan o zaman çatlama evrende oluyorsun bol bol havuc ye bu süre icersinde iki koyu cizgiyi yakalayinca iliskiye devam ve silik cizgi görünce yine devam adet olana kadar asıl püf noktasi bu
Sağol canım denemeye devam o zamanyumurtlama çok yakın anladığım kadarıyla ama pik değil canım malesef
aynenPike yaklasmissin kontrol cizgisinin koyuluguyla ayni olucak rengi falan o zaman çatlama evrende oluyorsun bol bol havuc ye bu süre icersinde iki koyu cizgiyi yakalayinca iliskiye devam ve silik cizgi görünce yine devam adet olana kadar asıl püf noktasi bu
canım bunları aynı saat ve sıvı alımına dikkat ederek mi yapıyorsun ve döngünün kaçıncı günü ?Bakabilir misiniz burada nasıl ? C çizgisi ile aynı olan günler var c çizgisi de okadar çok kotu değil çünkü bende anlayamadım
evet bende denedikten sonra adet olmuştum zatenAdet doneminde ben denedim bu markayi adet olacagim gün test bu sekilde çıkmıştı hormonlardan dolayi yanilmalar olabiliyor
Hakkimizda hayirlisi olsun saglikli beslenerek hayati akışına birakarak herşeye daha farkli bakmaya basladim diretince olmuyor diretmemeyi öğrendim kuantumda bu alan uzerine egitim alıyorum tavsiye ederim pskolojik olarakta rahatliyorsun hayatin güzelliklerini heyecanlarini görüyorsun 8 yil kendime bebek diye diye kendine iskence eden birisi olarak söylüyorum bebekte nasip kısmet işidir Yaradan nasil ne zaman uygun görürse o zaman verir eğer tedavilik birsey yok ise tabikievet bende denedikten sonra adet olmuştum zaten
aynen öyle bende hiç ilgilenmiyorum artık 3 aydır deniyorum folik asit bıraktım takviye vs herşeyi bünyemi ne kdr zorladığımı farkettim insanın herşeyden önce kendi sağlığının önemli olduğunu ögrendim dün test yapmamın sebebi de şu ben belirti oldukça ovulasyon yapıyorum her gün takip etmiyorum oda meraktan akıntım mı var ovü testi yapıyorum hemen ağrım var diyelim test yapıyorum.. yumurtlama günümü merak ediyorum cünkü ama bu ay akıntı yaşadım bi yaptım yumurtlama sonra 8-10 gün geçti dün yine aynı akıntı yine test pozitif şaşırdım sadece.. pco var bende hafif düzeyde.. belki de o sebepten çok kez yumurtlama oluyordurHakkimizda hayirlisi olsun saglikli beslenerek hayati akışına birakarak herşeye daha farkli bakmaya basladim diretince olmuyor diretmemeyi öğrendim kuantumda bu alan uzerine egitim alıyorum tavsiye ederim pskolojik olarakta rahatliyorsun hayatin güzelliklerini heyecanlarini görüyorsun 8 yil kendime bebek diye diye kendine iskence eden birisi olarak söylüyorum bebekte nasip kısmet işidir Yaradan nasil ne zaman uygun görürse o zaman verir eğer tedavilik birsey yok ise tabiki
Bendede pko vardi bu dogurganliga engel degil gecen sene bebek kaybimda komple temizlediler beni ve bitti gel gelesiye belirtimi veriyor vucudun hic bakma bile o döngüyü kır ummadigin anda mucizen gelir karnina yerleşir ruhun bile duymaz gecen sene ne yumurtladigimi bildim ne aserdim adette oldum ve en son kesilince iki ay olmayinca eşim dediki bi test yap bakalim inşallah vardir dedi yaptim gebe çıktım ve preklamsiden kaybettim bebegimi ve doktor bana şunu söyledi evrene aykırı bir bebek doğa ile vücut uyumsuzluğundan kaybettin ve bu sene öğrendim ki gerçekten hakliymis o yuzden olumlama calismalari yapıyorum ve bebegide kafama takmıyorum elbet benim mucizem beni bulucak Yaradandan istiyorum bizim hakkımızda hayirli olani Yaradan bilir kisacasi demem şu ki aldırış etme ömrünü tüketme bebek için ben 8 yılımı heba ettim ve boşuna cabaladigimi olacagi varsa olacagini olduktan sonra dünyaya gelmemesi için hic bir sebebinin olmadığını olsa bile ne olursa olsun doğacağını cok iyi öğrendim o yüzden akışına birakalim mudehale edince olmuyoraynen öyle bende hiç ilgilenmiyorum artık 3 aydır deniyorum folik asit bıraktım takviye vs herşeyi bünyemi ne kdr zorladığımı farkettim insanın herşeyden önce kendi sağlığının önemli olduğunu ögrendim dün test yapmamın sebebi de şu ben belirti oldukça ovulasyon yapıyorum her gün takip etmiyorum oda meraktan akıntım mı var ovü testi yapıyorum hemen ağrım var diyelim test yapıyorum.. yumurtlama günümü merak ediyorum cünkü ama bu ay akıntı yaşadım bi yaptım yumurtlama sonra 8-10 gün geçti dün yine aynı akıntı yine test pozitif şaşırdım sadece.. pco var bende hafif düzeyde.. belki de o sebepten çok kez yumurtlama oluyordur
çok güzel yazmışsın, umarım kalbindekini verir Rabbim sana da bana da hepimize :)Bendede pko vardi bu dogurganliga engel degil gecen sene bebek kaybimda komple temizlediler beni ve bitti gel gelesiye belirtimi veriyor vucudun hic bakma bile o döngüyü kır ummadigin anda mucizen gelir karnina yerleşir ruhun bile duymaz gecen sene ne yumurtladigimi bildim ne aserdim adette oldum ve en son kesilince iki ay olmayinca eşim dediki bi test yap bakalim inşallah vardir dedi yaptim gebe çıktım ve preklamsiden kaybettim bebegimi ve doktor bana şunu söyledi evrene aykırı bir bebek doğa ile vücut uyumsuzluğundan kaybettin ve bu sene öğrendim ki gerçekten hakliymis o yuzden olumlama calismalari yapıyorum ve bebegide kafama takmıyorum elbet benim mucizem beni bulucak Yaradandan istiyorum bizim hakkımızda hayirli olani Yaradan bilir kisacasi demem şu ki aldırış etme ömrünü tüketme bebek için ben 8 yılımı heba ettim ve boşuna cabaladigimi olacagi varsa olacagini olduktan sonra dünyaya gelmemesi için hic bir sebebinin olmadığını olsa bile ne olursa olsun doğacağını cok iyi öğrendim o yüzden akışına birakalim mudehale edince olmuyor
Evetcanım bunları aynı saat ve sıvı alımına dikkat ederek mi yapıyorsun ve döngünün kaçıncı günü ?
Canım döngünün kaçıncı günü bilmiyorum ama şu an pik görünmüyor pik olduğunda ikisi aynı renk oluyor genelde yapmaya devam et ben bu ay iki kez gördüm iki gündür koyu testlerim atmıştım buraya pik olunca öyle oluyorBakabilir misiniz burada nasıl ? C çizgisi ile aynı olan günler var c çizgisi de okadar çok kotu değil çünkü bende anlayamadım
Mrb bende innovita kullanıyorum acaba hamile kalabildinizmi gebelik testlerinde yumurtlamanın ben 7.günü çok hafif silik çizgi gördüm erken ve kaset test yaptım çıkmadı. Bu testlere çok hassas diyorlar oyüzden çok merak ediyorum ama zamanda geçmiyorKızlar son çatlama tarihinin üzerinden bir hafta geçti bu test yine pik mi bana mı öyle geliyo.. ben artık sıyırmak üzereyim 26 Eylül pik 27 çatlama 5 ekim pik 7 ekim çatlama ee şimdi bu ne bundan önce dün ondan önceki gün yaptıklarım silik.. sanırım acil doktora gitmem lazım ciddi lh dengesizliğim var.. hayır adet tarihimi de kestiremiyorum ki .. hangi yumurtlamaya göre olacak bilmiyorum yA da yalancı yumurtlama mı anlamadım
malesef bu testlerle gebe kalamadım fakat bu testler sayesinde hastalığımı ögrendim ve tedavi görüyorum :) ama kullanan herkes çok memnun testte çatlama gününden sonra 8-12 gün arası bebek varsa çıkıyor, hatta çoğunlukla 12. günden sonra biraz erken yapmışsınız, reglinizin geçmesini bekleyin kesin sonucu alırsınız :)Mrb bende innovita kullanıyorum acaba hamile kalabildinizmi gebelik testlerinde yumurtlamanın ben 7.günü çok hafif silik çizgi gördüm erken ve kaset test yaptım çıkmadı. Bu testlere çok hassas diyorlar oyüzden çok merak ediyorum ama zamanda geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?