hayır devam etmeyin reglden sonraki gün başlayın :) ben geçen ay tam olarak denemeye başladım aslında onun öncesinde yumurtlama günü vs takip etmiyordum :)Evet bende iNnovita aldımmmpeki bişey Sorucam ben şimdi adet olana kadar devam edeyim mi yapmaya siz kaç aydır deniyorsunuz :)
Merhaba kızlarhayır devam etmeyin reglden sonraki gün başlayın :) ben geçen ay tam olarak denemeye başladım aslında onun öncesinde yumurtlama günü vs takip etmiyordum :)
O zaman ikimizde yeniyizhayır devam etmeyin reglden sonraki gün başlayın :) ben geçen ay tam olarak denemeye başladım aslında onun öncesinde yumurtlama günü vs takip etmiyordum :)
Hayır daha olmamışşMerhaba kızlarben de bu ay innovita aldım bugün bitmiş olan reglimin 10.gunu yumurtlama olmus mu anlamadım ben de az önce denedim
EvetO zaman ikimizde yeniyiz
Sanırım olmamış canım daha bişey yok yapmaya devam et :)Merhaba kızlarben de bu ay innovita aldım bugün bitmiş olan reglimin 10.gunu yumurtlama olmus mu anlamadım ben de az önce denedim
Şimdi aynı saatte bunu yaptım su içmiyorum sabahtan beri.. sabah hafif kanamam oldu öğlende kesildi ya.. yumurtlama yoksa ne kanaması acaba..
Daha koyulaşmamış birkaç güne koyulaşacaktır :)
Ara kanamalar olabiliyor arada dert etmeyinŞimdi aynı saatte bunu yaptım su içmiyorum sabahtan beri.. sabah hafif kanamam oldu öğlende kesildi ya.. yumurtlama yoksa ne kanaması acaba..bu yumurtlama yok demek mi
Merhaba,Kızlar merhaba tekrar
Burda herhangi birşey var mı çıkar mı bişeyler benim kafam çok karıştı
çok tşekkür ederim inş.. bazı sayfalarda max tarafındaki cizginin daha koyu olması gerektğini yazmşlar ama aynı renk eşitliği de olur diyen var kafam karıştı o yüzden :)Merhaba,
sondan bir öncekinde yumurtlama var, sonuncuda da çatlama başlamış
eşit ya da daha koyu olmalı. ikisi de oluyor ki genelde eşit olur. Koyu olduğu durum azdırçok tşekkür ederim inş.. bazı sayfalarda max tarafındaki cizginin daha koyu olması gerektğini yazmşlar ama aynı renk eşitliği de olur diyen var kafam karıştı o yüzden :)
Amin canım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?