innovita ovülasyon testleri hakkında

Evet bende iNnovita aldımmm peki bişey Sorucam ben şimdi adet olana kadar devam edeyim mi yapmaya siz kaç aydır deniyorsunuz :)
hayır devam etmeyin reglden sonraki gün başlayın :) ben geçen ay tam olarak denemeye başladım aslında onun öncesinde yumurtlama günü vs takip etmiyordum :)

hayır devam etmeyin reglden sonraki gün başlayın :) ben geçen ay tam olarak denemeye başladım aslında onun öncesinde yumurtlama günü vs takip etmiyordum :)
Merhaba kızlar ben de bu ay innovita aldım bugün bitmiş olan reglimin 10.gunu yumurtlama olmus mu anlamadım ben de az önce denedim

Eklentiler

• 20220916_225424.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 978
Kızlar merhaba tekrar
Burda herhangi birşey var mı çıkar mı bişeyler benim kafam çok karıştı

Eklentiler

• E31D6555-BF71-45F2-B7C1-A5791B21F392.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 1.019
Merhaba,

sondan bir öncekinde yumurtlama var, sonuncuda da çatlama başlamış
çok tşekkür ederim inş.. bazı sayfalarda max tarafındaki cizginin daha koyu olması gerektğini yazmşlar ama aynı renk eşitliği de olur diyen var kafam karıştı o yüzden :)

çok tşekkür ederim inş.. bazı sayfalarda max tarafındaki cizginin daha koyu olması gerektğini yazmşlar ama aynı renk eşitliği de olur diyen var kafam karıştı o yüzden :)
eşit ya da daha koyu olmalı. ikisi de oluyor ki genelde eşit olur. Koyu olduğu durum azdır

Ya 26 sında pik görmüştüm ilişki oldu değerlendirdim, bugün kasık ağrım oldu bir de beyaz akıntı tekrar yumurtlama mı acaba dedim.. tonsilit boğaz enfeksiyonu geçiriyorum vücudumda her yerim ağrıyor ona bağladım yine de şeytan dürttü bi ovulasyon yapayım dedim.. sonuç çok ilginç.. artık anlam veremiyorum vücuduma

Eklentiler

• 1277AF9C-E776-4A3E-8598-B8E8344525E2.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 599
Gittikçe koyulaşıyor 5 dk oldu yapalı

Eklentiler

• 032E4FD7-AF3B-4719-B3E1-B2EB5FFA2E18.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 503
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…