Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben şuan içiyorum bende 3ncu kutudayim 4 geçecem çok faydalı bir takviye sabredin düzenli kullanın pcos var diue geç fayda edecek ama edecek çünkü benim kullandığım 20 günden itibaren işe yaradı sanki hala kullanıyorum pahalı ama mecbur bende pcos yok ama gebelik için yumurtliklara ek takviye birde siz gece terlemesi yasabilirsiniz mide bulantısı falan geçici bunalrKizlar pcosluyum inofolik hp kullaniyorum 3. Kutudayim gunde 2 adet kullaniyorum
fakat öbur adetten bu gune kadar 2 ay oldu hala adet olmadimbu tur seyler yasayan
varmi acaba neden boyle oluyor ya
Daha öncede düzensizliği varmiydi bu ilaç düzene koyar bence ama sizde ileri derecede pcos sanırımKizlar pcosluyum inofolik hp kullaniyorum 3. Kutudayim gunde 2 adet kullaniyorum
fakat öbur adetten bu gune kadar 2 ay oldu hala adet olmadimbu tur seyler yasayan
varmi acaba neden boyle oluyor ya
Ask yani doktor yumurtalarin tembel troid biraz yuksek dedi pcs var dedi ama ileri derecede demediDaha öncede düzensizliği varmiydi bu ilaç düzene koyar bence ama sizde ileri derecede pcos sanırım
Ozmn doktor baska bir ilac vermisti 3 ay kullan gel diye kullandiktan sonra adet olamadim gene buna basladim iste 3 kutu oldu iste 4 de gecicem kullanicam martta rahjm filmi cekilicek bakalim guzel olsun hersey insllh senin icindeTmmda niye bırakıyorsunuz madem bu kadar rahatsızsiniz düzenli kullanın bide yılda 4 5 defa adet görmekte nedir tabikide iyi bir şey değil doktor demesede sizi üzmek istemem iyi bir şey değil ama çaresiz de değil bir doğumdan sonra olur düzen bide bu ilaç yumurta tembelliğin çok iyi bende de rahatsızlık oluyor kasık batması midem bulanıyor ama az önce bile bol su ile içtim sizede tavsiyem devam edin 6 7 ay imkanınız varsa tabi pahalı ama deozm ilaci kullanmaya devam iyi bir ilac oldugunu biliyorum cunku
Rahim filmi iyi olur bende çekildim ocakta sabredin Allah büyüktür belki hemen fayda eder belki uzun süre ama düzenli 6 ay kullanınYok hayir birakmadim ilaci kullanmaya devam iyi bir ilac oldugunu biliyorum cunku
Kullanicam martta rahjm filmi cekilicek bakalim guzel olsun hersey insllh senin icinde
Sen gunde 2 mi 1 mi aliyorsun kacinci gun adet gordunTmmda niye bırakıyorsunuz madem bu kadar rahatsızsiniz düzenli kullanın bide yılda 4 5 defa adet görmekte nedir tabikide iyi bir şey değil doktor demesede sizi üzmek istemem iyi bir şey değil ama çaresiz de değil bir doğumdan sonra olur düzen bide bu ilaç yumurta tembelliğin çok iyi bende de rahatsızlık oluyor kasık batması midem bulanıyor ama az önce bile bol su ile içtim sizede tavsiyem devam edin 6 7 ay imkanınız varsa tabi pahalı ama değer
Siz ne zmndir deniyorsunuz bu ilaclaRahim filmi iyi olur bende çekildim ocakta sabredin Allah büyüktür belki hemen fayda eder belki uzun süre ama düzenli 6 ay kullanın
Ocak 9 da bu takviye alıyorum 2 nci deneme bu ay işte allahin izni ile olurSiz ne zmndir deniyorsunuz bu ilacla
Gunde 2 adetlerim düzenli zaten ek olarak içiyorumSen gunde 2 mi 1 mi aliyorsun kacinci gun adet gordun
Insallah allh gonlune gore versin bende oxak 20 de basladm ilk kutuda kasik agrilarim cok oldu ama 2. 3. Kutuda hic birsey yok sadece gaz yapiyor ise yariyo gibi hissediyorum ama duzenli kullanim onemli tabiOcak 9 da bu takviye alıyorum 2 nci deneme bu ay işte allahin izni ile olur
Seninde inşallah film çekilin oda fayda olur ama takviyeui kullanın bende yenj yeni fayda ettiğini hissediyorumInsallah allh gonlune gore versin bende oxak 20 de basladm ilk kutuda kasik agrilarim cok oldu ama 2. 3. Kutuda hic birsey yok sadece gaz yapiyor ise yariyo gibi hissediyorum ama duzenli kullanim onemli tabi
Bakalım ne zaman adet olacaksınız uzun süre olmadıysaniz arada test yapın belki de hamilesinizInsallah allh gonlune gore versin bende oxak 20 de basladm ilk kutuda kasik agrilarim cok oldu ama 2. 3. Kutuda hic birsey yok sadece gaz yapiyor ise yariyo gibi hissediyorum ama duzenli kullanim onemli tabi
En son ki adet 16 aralikti 36 gun fln gecikti iste bugunde test yaptim yok malesef rahim filminden sonra rahatlarim diye dusunuyorum bir sorun cikmazsa insallahBakalım ne zaman adet olacaksınız uzun süre olmadıysaniz arada test yapın belki de hamilesiniz
Yaşınız kaç kiEn son ki adet 16 aralikti 36 gun fln gecikti iste bugunde test yaptim yok malesef rahim filminden sonra rahatlarim diye dusunuyorum bir sorun cikmazsa insallah
Yaş 23 cnm ben sogan kurude cok denedim hayit tohumu civan percemi ama bende pek ise yaramadiYaşınız kaç ki
Benim yumurtalarim tembel iste yumurta uyarici ilaclar anca ise yariyor klomen fln acaba inofolik ile birlikte klomen ise yararmi dersin ovulasyon takibi ile birlikteSogan kuru falan deneyin