• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Inofolic combi hp kullanan varmi kizlar

helen48

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Kizlar pcosluyum inofolik hp kullaniyorum 3. Kutudayim gunde 2 adet kullaniyorum
fakat öbur adetten bu gune kadar 2 ay oldu hala adet olmadim😭 bu tur seyler yasayan
varmi acaba neden boyle oluyor ya

Kizlar pcosluyum inofolik hp kullaniyorum 3. Kutudayim gunde 2 adet kullaniyorum
fakat öbur adetten bu gune kadar 2 ay oldu hala adet olmadim😭 bu tur seyler yasayan
Ben şuan içiyorum bende 3ncu kutudayim 4 geçecem çok faydalı bir takviye sabredin düzenli kullanın pcos var diue geç fayda edecek ama edecek çünkü benim kullandığım 20 günden itibaren işe yaradı sanki hala kullanıyorum pahalı ama mecbur bende pcos yok ama gebelik için yumurtliklara ek takviye birde siz gece terlemesi yasabilirsiniz mide bulantısı falan geçici bunalr

Daha öncede düzensizliği varmiydi bu ilaç düzene koyar bence ama sizde ileri derecede pcos sanırım

Daha öncede düzensizliği varmiydi bu ilaç düzene koyar bence ama sizde ileri derecede pcos sanırım
Ask yani doktor yumurtalarin tembel troid biraz yuksek dedi pcs var dedi ama ileri derecede demedi
Benim ergenligjmden bu yana surekli duzensiz olur yilda 4 5 defa ama 1 yildir evliyim cocuk istiyoruz
Ilac kullanmadan adet olamiyorum yumurtam gelismiyor tembel ama bu ilaci ilk kullandigimda 25. Gun adwt oldum biraktim tekrar baslafim 30 gundur kullaniyorum gunde iki toplam 60 gundur olmadim hala

Ilac bende gaz yapiyor ve bazi gunler kasik batmasi yasiyorum

Tmmda niye bırakıyorsunuz madem bu kadar rahatsızsiniz düzenli kullanın bide yılda 4 5 defa adet görmekte nedir tabikide iyi bir şey değil doktor demesede sizi üzmek istemem iyi bir şey değil ama çaresiz de değil bir doğumdan sonra olur düzen bide bu ilaç yumurta tembelliğin çok iyi bende de rahatsızlık oluyor kasık batması midem bulanıyor ama az önce bile bol su ile içtim sizede tavsiyem devam edin 6 7 ay imkanınız varsa tabi pahalı ama değer

Tmmda niye bırakıyorsunuz madem bu kadar rahatsızsiniz düzenli kullanın bide yılda 4 5 defa adet görmekte nedir tabikide iyi bir şey değil doktor demesede sizi üzmek istemem iyi bir şey değil ama çaresiz de değil bir doğumdan sonra olur düzen bide bu ilaç yumurta tembelliğin çok iyi bende de rahatsızlık oluyor kasık batması midem bulanıyor ama az önce bile bol su ile içtim sizede tavsiyem devam edin 6 7 ay imkanınız varsa tabi pahalı ama deozm ilaci kullanmaya devam iyi bir ilac oldugunu biliyorum cunku
Ozmn doktor baska bir ilac vermisti 3 ay kullan gel diye kullandiktan sonra adet olamadim gene buna basladim iste 3 kutu oldu iste 4 de gecicem kullanicam martta rahjm filmi cekilicek bakalim guzel olsun hersey insllh senin icinde

Yok hayir birakmadim ilaci kullanmaya devam iyi bir ilac oldugunu biliyorum cunku
Kullanicam martta rahjm filmi cekilicek bakalim guzel olsun hersey insllh senin icinde
Rahim filmi iyi olur bende çekildim ocakta sabredin Allah büyüktür belki hemen fayda eder belki uzun süre ama düzenli 6 ay kullanın

Tmmda niye bırakıyorsunuz madem bu kadar rahatsızsiniz düzenli kullanın bide yılda 4 5 defa adet görmekte nedir tabikide iyi bir şey değil doktor demesede sizi üzmek istemem iyi bir şey değil ama çaresiz de değil bir doğumdan sonra olur düzen bide bu ilaç yumurta tembelliğin çok iyi bende de rahatsızlık oluyor kasık batması midem bulanıyor ama az önce bile bol su ile içtim sizede tavsiyem devam edin 6 7 ay imkanınız varsa tabi pahalı ama değer
Sen gunde 2 mi 1 mi aliyorsun kacinci gun adet gordun

Ocak 9 da bu takviye alıyorum 2 nci deneme bu ay işte allahin izni ile olur
Insallah allh gonlune gore versin bende oxak 20 de basladm ilk kutuda kasik agrilarim cok oldu ama 2. 3. Kutuda hic birsey yok sadece gaz yapiyor ise yariyo gibi hissediyorum ama duzenli kullanim onemli tabi

Insallah allh gonlune gore versin bende oxak 20 de basladm ilk kutuda kasik agrilarim cok oldu ama 2. 3. Kutuda hic birsey yok sadece gaz yapiyor ise yariyo gibi hissediyorum ama duzenli kullanim onemli tabi
Seninde inşallah film çekilin oda fayda olur ama takviyeui kullanın bende yenj yeni fayda ettiğini hissediyorum

Bakalım ne zaman adet olacaksınız uzun süre olmadıysaniz arada test yapın belki de hamilesiniz

Bakalım ne zaman adet olacaksınız uzun süre olmadıysaniz arada test yapın belki de hamilesiniz
En son ki adet 16 aralikti 36 gun fln gecikti iste bugunde test yaptim yok malesef rahim filminden sonra rahatlarim diye dusunuyorum bir sorun cikmazsa insallah

Back
X