Inofolıc combi kullananlar bi bakar mısınız

M-Mavera2048

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2020
2.733
3.289
63
Bugün doktorum ınofolıc combi yazdı
Yanındada duphaston kullanıcam
Yalnız ilaç 90 lira ve sadece 20 kapsül var içinde
Sabah aksam kullan dedi doktorum ve 10 günlük oluyo ilaç
Sorum şu
Bunun devletin karsıladığı diğer folik asitlerden bi farkı var mı
Ekstra sağladığı bi yarar var mı gebe kalmada?

Yumurtanın daha kaliteli olmasını sağlıyor.Yumurta kalitesini artırıyor.7 ay hamile kalamayınca kullanmıştım o ay da hamile kaldım

Yumurtanın daha kaliteli olmasını sağlıyor.Yumurta kalitesini artırıyor.7 ay hamile kalamayınca kullanmıştım o ay da hamile kaldım
Bende bi senedir kalamıyorum da düzenli kullanman gerekiyo dedi doktor, 10 günlük ilaç 90 lira bir aylık 270 =) biraz pahalı geldi ama madem sizde öyle bi etki oldu denemekte fayda var

Bende bi senedir kalamıyorum da düzenli kullanman gerekiyo dedi doktor, 10 günlük ilaç 90 lira bir aylık 270 =) biraz pahalı geldi ama madem sizde öyle bi etki oldu denemekte fayda var
Merhaba inofolic i kullandınız mı ? Lütfen bir işe yaradı mı yaramadı mı bize anlatabilir misiniz ? Umarım sağlıklı bir çocuğunuz vardır şuanda yorumu 2020 de yazmışsınız

Merhaba inofolic i kullandınız mı ? Lütfen bir işe yaradı mı yaramadı mı bize anlatabilir misiniz ? Umarım sağlıklı bir çocuğunuz vardır şuanda yorumu 2020 de yazmışsınız
Merhabalar kullandım ama bir ay kadar falan
Düzenli devam edemedim
Malesef hala gebe kalamadım=)
Sebepsiz infertilite bizim sorunumuz 🤷‍♀️
Ama beni baz almayın
Bunu kullanıpta fayda gören bir çok kişi var
Düzenli folik asit zaten şart, imkan varsa kullanabilirsiniz
Biraz pahalı gerçi

Merhabalar kullandım ama bir ay kadar falan
Düzenli devam edemedim
Malesef hala gebe kalamadım=)
Sebepsiz infertilite bizim sorunumuz 🤷‍♀️
Ama beni baz almayın
Bunu kullanıpta fayda gören bir çok kişi var
Düzenli folik asit zaten şart, imkan varsa kullanabilirsiniz
Biraz pahalı gerçi
Allah size de nasip etsin ablacım 🙏🏼 benim sorunum tekrarlayan düşük inşallah işe yarar dün kullanmaya başladım bende. Hayırlısı olsun

Back
X