Inofolic Combi Kullananlar

aXhi

Şimdilik sadece pati annesi :)
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2009
1.083
1.185
36
Merhaba,

Forumda PKO olmalarına rağmen Inofolic ile hamile kalanları okumuştum. Bu nedenle de eczaneye gidip Inofolic aldım. Yalnız eczacım etken madde daha fazla ve PKO'ya daha iyi sonuç veriyor diyerek bana şase yerine Combi olanını verdi.

Forumda daha önce Combi kullanan birine rastlamadığımdan sizlere danışmak istedim.

Inofolic Combi ile hamile kalabileniniz veya memnun kalanınız var mı?

İlaç değil bitkisel gıda takviyesi olduğundan reçetesiz alınabiliyor.
BilmiyordUm. İnofolic duymuştum ama doktor veriyor sanmıştım. Sana da faydası olur inşallah arkadaşım. Adetle mi başlanıyor? Kaç gün kullanılıyor?

BilmiyordUm. İnofolic duymuştum ama doktor veriyor sanmıştım. Sana da faydası olur inşallah arkadaşım. Adetle mi başlanıyor? Kaç gün kullanılıyor?

İnşallah canım. :KK68:

Doktorlar da Pko tedavisine destek için öneriyorlar. Bende o nedenle başladım. Başlamak için adet dönemini beklemek gerekmiyor. Zaten adet dönemlerinde de kullanmaya devam ediyorsun. 6 ay aralıksız ve düzenli bir şekilde kullanılması öneriliyormuş. Yalnız gebelik kesinleştiği anda bırakman gerekiyor.

Merabalar ..

bana da dr pko var dedi ve de kilo vermemi istedi..
ayrıca inofolic combi ilacını verdi.
hem folik aist hem de kilo vermeye yardımcı oluyor imiş...
bakalım henüz 4 gündür kullanıyorum..
uamrım faydası olacaktır..
Şifayı veren Rabb im; doktorlar ve ilaçlar aracı..

inşaallah her şey çok güzel olacak..

sabır ile dua ile inanç ile :))

hiç ümitsizliğe kapılmıyoruz inşaallah :))

Merabalar ..

bana da dr pko var dedi ve de kilo vermemi istedi..
ayrıca inofolic combi ilacını verdi.
hem folik aist hem de kilo vermeye yardımcı oluyor imiş...
bakalım henüz 4 gündür kullanıyorum..
uamrım faydası olacaktır..
Şifayı veren Rabb im; doktorlar ve ilaçlar aracı..

inşaallah her şey çok güzel olacak..

sabır ile dua ile inanç ile :))

hiç ümitsizliğe kapılmıyoruz inşaallah :))
bana da dr.m 15 gün önce hapını verdi.sabah akşam kullanmamı istedi yumurtalikları hazırlamak için sonrasında mensin ikinci günü klomen tedavisi başlıycaz nasipse

bana da dr.m 15 gün önce hapını verdi.sabah akşam kullanmamı istedi yumurtalikları hazırlamak için sonrasında mensin ikinci günü klomen tedavisi başlıycaz nasipse
Mensin ne demek?

Bana oyle bisey demedi.sadece bunu kulllan dedi...adetken de kullan gebe kalirsan da kullan ama bana gel o zaman dedi..

Hic klomen vs bisi demedi..
anlamadim gtti bu isi...

Kontrolden snra da akintim hic kesilmedi..bazen kahve bazn pembe hatta smdi resmen siyahimsi...

Napacam bilemedim

Mensin ne demek?

Bana oyle bisey demedi.sadece bunu kulllan dedi...adetken de kullan gebe kalirsan da kullan ama bana gel o zaman dedi..

Hic klomen vs bisi demedi..
anlamadim gtti bu isi...

Kontrolden snra da akintim hic kesilmedi..bazen kahve bazn pembe hatta smdi resmen siyahimsi...

Napacam bilemedim
Test yaptin mi peki canim belki hamilesindir akintilarin olmasi biraz anormal geldi bana.
Bana gelince Aslinda gectigimiz ay ben 1.5 ay kadar adet olamadim sokturucu tarzinda bir seyler versin diye bi dr sectim ve gittim.dr Muayene esnasinda pek cok konuyu detayli sekilde anlatti ve inceleme yapti.daha onceleri de tedavi icin 2 dr.a gittim ama rahmimin ters oldugunu belirtmemislerdi veya farkedemediler belkide pko oldugumu belirtmislerdi sadece.adet sokturucuyu verdi ve sonrasinda adetliyken gel hormon testi yapalim dedi.adetim geldiginde gittim ve hormonlarimda normal cikti.memnun kaldigim icin tedavi baslamak istedim.
sonrada bu ay inofolic combi kullan bu ay yumurtliklarini hazirlayalim adetimin 2.gunu gel klomen baslayalim dedi.
belkide klomene gerek bile kalmiycak bu hap sayesinde dr onun icin sana baska tedaviye gerek duymamis olabilir rahat olmalisin bence :)

Benim inofolicler bitti ama hala bebiş yok. Sanırım bende işe yaramadı. :KK43:

ben de iki ay önce düşük yaptım. bu ay da gebelik olmadı. bugün inofolic şase aldım. kullanayım bakayımm

ben de iki ay önce düşük yaptım. bu ay da gebelik olmadı. bugün inofolic şase aldım. kullanayım bakayımm
MRB SEN BU İLACIN FAYDASINI GORDUNMU? SANIRIM HAMİLESİN ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞ. BU İLAÇLAMI HAMİLE KALDIN. BU İLAÇTA KLOMEN TARZI Bİ İLAÇMI

MRB SEN BU İLACIN FAYDASINI GORDUNMU? SANIRIM HAMİLESİN ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞ. BU İLAÇLAMI HAMİLE KALDIN. BU İLAÇTA KLOMEN TARZI Bİ İLAÇMI

İlacın etkisi oldu mu bilmiyorum ama yumurtlamaya kadar kullandım. Bu klomen tarzı bir ilaç değil. Araştırdığıma göre yumurtlamayı destekliyor, yumurtanın kabuğunu incelterek çatlamasını kolaylaştırıyormuş. Ama ben ovulasyon testini hiç bırakmadım ve 20.-21. gün gibi yumurtladım, ona göre çalışma yaptık.

Hafif yumurta tembelliklerinde etkili sanırım.

İlacın etkisi oldu mu bilmiyorum ama yumurtlamaya kadar kullandım. Bu klomen tarzı bir ilaç değil. Araştırdığıma göre yumurtlamayı destekliyor, yumurtanın kabuğunu incelterek çatlamasını kolaylaştırıyormuş. Ama ben ovulasyon testini hiç bırakmadım ve 20.-21. gün gibi yumurtladım, ona göre çalışma yaptık.

Hafif yumurta tembelliklerinde etkili sanırım.
şu ovülasyon testini hiç anlamıyom pcos olduğum için dengesiz zaten ben telefonuna adet takvimi diye bi program indrdim ona göre talip ediyom doğrumu yapıyom bilmem? bunu doktormu veriyo cnm

şu ovülasyon testini hiç anlamıyom pcos olduğum için dengesiz zaten ben telefonuna adet takvimi diye bi program indrdim ona göre talip ediyom doğrumu yapıyom bilmem? bunu doktormu veriyo cnm

Pcos isen zaten o adet takvimleri hiçbir işe yaramaz. Kendimden biliyorum bazen 15. gün, bazen 25. gün yumurtluyorum. O takvimler ise ortalamaya göre hesap yapıyor ve şaşıyor doğal olarak.

Vücudunu iyi tanıyorsan akıntı takibi ve ovülasyon testi en iyisi.

Pcos isen zaten o adet takvimleri hiçbir işe yaramaz. Kendimden biliyorum bazen 15. gün, bazen 25. gün yumurtluyorum. O takvimler ise ortalamaya göre hesap yapıyor ve şaşıyor doğal olarak.

Vücudunu iyi tanıyorsan akıntı takibi ve ovülasyon testi en iyisi.
sende de pcosmu var? ne kadrdır bebiş için uğraştın ve tedaviylemi yoksa doğal yollamı oldu cnm

sende de pcosmu var? ne kadrdır bebiş için uğraştın ve tedaviylemi yoksa doğal yollamı oldu cnm

Benim yumurtlama sorunum yoktu, hormonlarım da normaldi ama yumurtlıklarımda pco görünümü vardı.Hafif düzey pco dedi doktorlar hep. Pcos değildim yani. Doğal yoldan gebe kaldım ben.

Benim yumurtlama sorunum yoktu, hormonlarım da normaldi ama yumurtlıklarımda pco görünümü vardı.Hafif düzey pco dedi doktorlar hep. Pcos değildim yani. Doğal yoldan gebe kaldım ben.
MAAŞALLH CNM HAYRLISI OLSUN. BENDE 60 KİLOYUM ÖLE AŞIRI KİLOM YOK 5 KİLO VERSEM İYİ TABİDE VEREMİYOM ADET DÜZENSİZLİĞİM HER AY 3-4 GÜN ATIYO ÖLE 3-5 AY DEĞİL SANIRIM NORMAL Bİ DURUM ADET DÜZENSİZLİĞİ BİLEMEDİM. BU İLACI DOKTORMU VERIYOR.ECZANEDEN KENDİNMİ ALIYON

MAAŞALLH CNM HAYRLISI OLSUN. BENDE 60 KİLOYUM ÖLE AŞIRI KİLOM YOK 5 KİLO VERSEM İYİ TABİDE VEREMİYOM ADET DÜZENSİZLİĞİM HER AY 3-4 GÜN ATIYO ÖLE 3-5 AY DEĞİL SANIRIM NORMAL Bİ DURUM ADET DÜZENSİZLİĞİ BİLEMEDİM. BU İLACI DOKTORMU VERIYOR.ECZANEDEN KENDİNMİ ALIYON

Benim gibi hemen hemen durumun. Kilon fazla değil ama 3-4 kilo versen daha kolaylaşır sanki işin.
İnofolic takviye gıda diye geçtiğinden reçetesiz alınabiliyor. Ben sabah akşam bir şase kullanmıştım. Bunla birlikte yumurtlama öncesi ve yumurtlama dönemi bol bol incir yemeni tavsiye ederim. Biraz araştır derim ovulasyon testini de.

Benim gibi hemen hemen durumun. Kilon fazla değil ama 3-4 kilo versen daha kolaylaşır sanki işin.
İnofolic takviye gıda diye geçtiğinden reçetesiz alınabiliyor. Ben sabah akşam bir şase kullanmıştım. Bunla birlikte yumurtlama öncesi ve yumurtlama dönemi bol bol incir yemeni tavsiye ederim. Biraz araştır derim ovulasyon testini de.
saol cnm uygulucam dediklerini inş olur

X