inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

teşekkürler canım peki ne kadar süre kullanmak gerekiyor doktor pko deyince bunları sormayı akıl edemedim bana sabah akşam kullan dedi ama bitince tekrar başla demedi
Rica ederm cnm bak normalde hamile kalmayi dusunen bayan hamile kalmadan 3 ay once ce hamile kaldiktan 3 ay sonra kullanmasi grekiyo bitince yeniden alman lazm hamile kalana kadar dedi bana doktorm iste bn bu ayda kalamazsm doktora gtcm ama istersen sen yinede bi doktoruna danis

tamam canım bende öyle duymuştum bitince ararım olmazsa sende pko var mı peki?

tamam canım bende öyle duymuştum bitince ararım olmazsa sende pko var mı peki?
Pko yok bnde yani doktorum oyle bisi demedi ama bn sabah aksam ac karnina 2 sase kullaniyorm cnku rahmimde ur var ur buyumeden hamile kalmam lazm . Pko asiri kiloluluk mu oluyo galiba pek bi bilhm yok bu konuda

Pko yok bnde yani doktorum oyle bisi demedi ama bn sabah aksam ac karnina 2 sase kullaniyorm cnku rahmimde ur var ur buyumeden hamile kalmam lazm . Pko asiri kiloluluk mu oluyo galiba pek bi bilhm yok bu konuda
yumurtalıklarda küçük küçük kistler oluyo kiloda belirtilerinden biri canım inşallah yakın zamanda kavşuruz bebişlerimize

Bnim kucuk degil cnm bnim baya buyuk urum var gecen yil aldirdm yine ckti amin ins cnm :) kac yasndasin ne kadarlik evlisn
25 yaşındayım 5 yıllık evliyim canım hep doğum k. hapıyla korundum 5 ay önce bıraktım 5 aydır deniyoruz işte.. yumurtalarım yavaş büyüyordu bu ay günde 1 klomen kullandım tam yeterli olmadı gibi bugün de inofolic ve yine klomen verdi doktor hayırlısı bakalım

Anladm bnde bu ay kalamazsm gtcm ya klomen verck yada yumurta catlatma ignesi klomeni ne kadar sure kullanman gerekiyo oda inofolic gbi 3 ay mi?

Anladm bnde bu ay kalamazsm gtcm ya klomen verck yada yumurta catlatma ignesi klomeni ne kadar sure kullanman gerekiyo oda inofolic gbi 3 ay mi?
6 ay galiba canim doktordan doktora degisiyor dusuk dozla baslaniyor en fazla gunde 3 taneye cikiyor galiba ben bu ay 1 tane kullandim ilk basta yumurta vardi biraz buyudu gecen hafta gittim buyumuyor dedi bugun gittim yumurta yok :) insallah catlamistir diye dua ediyorum sen ne zamandir istiyorsun canm kac yasindasin

23 cnm 2 bucuk senedir evliyiz aslinda daha istemiyoduk ama ur olunca planlarimizi onceye aldik cnm... ins ama bnim yumurtalarim hakkinda bisi sormadim doktora kucuks klomen icin bi 6 ay daha nasil bklicm ya bekleyemem ki

23 cnm 2 bucuk senedir evliyiz aslinda daha istemiyoduk ama ur olunca planlarimizi onceye aldik cnm... ins ama bnim yumurtalarim hakkinda bisi sormadim doktora kucuks klomen icin bi 6 ay daha nasil bklicm ya bekleyemem ki
6 ay beklemiyorsun canm en fazla 6 ay kullaniliyormus onunlada olmazsa igne tedavisine geciliyormus

Anladim cnm ins bu ay ikimizde kalirzda biseye gerek kalmz sogan syuda ic derim cogu kisi oyle kalmis bnde iciyorum
inşallah canım bu ay onuda yaptım ama gün bir kere içebildim adet olursam öbür ay tekrar yapıcm birde hayıt tohumu var merak ettiğim onuda çok iyi diyolar

inşallah canım bu ay onuda yaptım ama gün bir kere içebildim adet olursam öbür ay tekrar yapıcm birde hayıt tohumu var merak ettiğim onuda çok iyi diyolar
Sogan suyunuda bnde 1 kere yapabliyorum senin tutmadimi hayit tohumu mu onu hic duymadim ne yapckmissin

Sogan suyunuda bnde 1 kere yapabliyorum senin tutmadimi hayit tohumu mu onu hic duymadim ne yapckmissin
tutup tutmadığını bilmiyorumki inşallah tutmuştur hayıt tohumuda hormonları düzenliyormuş ama ilaçla birlikte kullanılmıyormuş tohumu biraz ezip çay gibi demliyormuşsun o kadar çok şey varki inşallah gerek kalmaz

Ins cnm sogan suyuna devam ediyo musn sen? Acaba gunde 1 kez ictgimz icin ayni etkiyi gotermez mi

Ins cnm sogan suyuna devam ediyo musn sen? Acaba gunde 1 kez ictgimz icin ayni etkiyi gotermez mi
15 gün yaptım bitti canım ben gösterir diye yaptım ama belkide etkisi yarıya düşer ama hiç yoktan iyidir sonuçta vücut farklı bir şeyle karşılaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…