Şimdi gördüm canım msjı yok canım vermediMerhaba bende femara ve inofolic kullanıyorum evde ovilasyon ile takip ediyorum size yumurta tetikleyici başka bir ilaç verdimi
Nasıl kullandınız.. Bana da doktor verdi ama unuttum. 1 tane regl kadar mı, 2 tane yumurtlamaya kadar mı?A.selam ben kapsül kullandım son 4 günlük doz kaldı ama içimde tuhaf bi his var hamile gibi hissediyorum kendimi yada artık sıyırdım da diyebilirim :)) siz sonuç aldınız mı peki
Ben adetim bitikten hemen sonra başladım kutu bitene kadar da bırakmadım inşallah etkisini görürüm çok umutluyumNasıl kullandınız.. Bana da doktor verdi ama unuttum. 1 tane regl kadar mı, 2 tane yumurtlamaya kadar mı?
Ayy inşallah... Kaç gün var bata..Ben adetim bitikten hemen sonra başladım kutu bitene kadar da bırakmadım inşallah etkisini görürüm çok umutluyum
Yarın.ama dün gece açık pembe kanamam oldu çok az miktarda bugün hiç bişeyok şuanlık ama ben çok kötüyümAyy inşallah... Kaç gün var bata..
Panik yapmayın.. isterseniz kaset teyit edin.. Yerleşme kanaması da olabilir genelde bat 1-2 gün kala oluyormuş. Geçen aydan kalıntı kalsa kahverengi olurdu zaten.. Test yapın benceYarın.ama dün gece açık pembe kanamam oldu çok az miktarda bugün hiç bişeyok şuanlık ama ben çok kötüyüm
Hiç böyle bi cevap beklemiyordum bi anda ağlamam kesildi gerçekten test yapmalı mıyım şuanPanik yapmayın.. isterseniz kaset teyit edin.. Yerleşme kanaması da olabilir genelde bat 1-2 gün kala oluyormuş. Geçen aydan kalıntı kalsa kahverengi olurdu zaten.. Test yapın bence
Canim ben kahverengi kullanıyorum mavi kutu benim ki . Bende hamilelik için uğraşıyorum . Hiç bir sorun yok 7 aydır evliyimCANİM İNOFOLİC CONBİ MAVİ KUTUMU KULANDİ KAHVE RENGİ Bİ HAPMİ ACABA
Benim bat 18 Şubat hala bekliyorum canısı . Sadece bu ay hep kasıklarım ağrıdı belim ağrıdı bekliyorum anlayacağınBenim şuan adet gecikmem var acaba sende adet gecikmesi yaptimi
Anladım canım hayirlisi olsunBenim bat 18 Şubat hala bekliyorum canısı . Sadece bu ay hep kasıklarım ağrıdı belim ağrıdı bekliyorum anlayacağın
kızlar bu ilaçta cok cabuk bityo valla bi ay yetse razıyım pahalı bide 17 tlinsallah fayda eder ne vardı az ucuz olaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?